Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 130
Hier is pagina 130 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
se
Frittata bites met
kurkuma
® ca. 25 MINUTEN
Ö HAPJE
LA VOOR 4 PERSONEN
ak
{Ì GEMIDDELD
ZONDER VLEES OF VIS
INGREDIËNTEN
* 2 eetl. zonnebloemolie
*1 prei, fijngesneden
*
«100 g sperziebonen,
in stukjes van 1 cm
A
Es
RN
Le
Le
Sr
« 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes
+ Seieren
ee
ei
«2 teentjes knoflook, gehakt
«%theel. kurkumapoeder
L d
+ 3 eetl. munt, fijngehakt
BEREIDEN
7
|
ad
1. Verhit de olie in een kleine
we
hi
koekenpan en bak hierin de prei,
D
à
boontjes en bosui circa 10 minuten
y 1
re
Re
op middelhoge stand.
st
2. Klop de eieren los met de
>
y
knoflook, kurkuma, zout en peper.
$
vr
Giet het eimengsel in de pan en
Se
bak afgedekt circa 8 minuten op
een lage stand, tot het ei gestold is.
bnl
3. Snijd de frittata in vierkantjes en
>.
bestrooi met de munt.
di
LT
voedingswaarde per persoon
165 kcal, vet 11 g (waarvan verzadigd
3 g), koolhydraten 4 g, eiwit 10 g,
vezels 2 g, zout 0,3 g
Scan de QR-code
153
om naar het
recept te gaan
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG