Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 130
Hier is pagina 130 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 130 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 130
se Frittata bites met kurkuma ® ca. 25 MINUTEN Ö HAPJE LA VOOR 4 PERSONEN ak {Ì GEMIDDELD ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN * 2 eetl. zonnebloemolie *1 prei, fijngesneden * «100 g sperziebonen, in stukjes van 1 cm A Es RN Le Le Sr « 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes + Seieren ee ei «2 teentjes knoflook, gehakt «%theel. kurkumapoeder L d + 3 eetl. munt, fijngehakt BEREIDEN 7 | ad 1. Verhit de olie in een kleine we hi koekenpan en bak hierin de prei, D à boontjes en bosui circa 10 minuten y 1 re Re op middelhoge stand. st 2. Klop de eieren los met de > y knoflook, kurkuma, zout en peper. $ vr Giet het eimengsel in de pan en Se bak afgedekt circa 8 minuten op een lage stand, tot het ei gestold is. bnl 3. Snijd de frittata in vierkantjes en >. bestrooi met de munt. di LT voedingswaarde per persoon 165 kcal, vet 11 g (waarvan verzadigd 3 g), koolhydraten 4 g, eiwit 10 g, vezels 2 g, zout 0,3 g Scan de QR-code 153 om naar het recept te gaan KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 130