Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 130




Hier is pagina 130 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

se

Frittata bites met

kurkuma

® ca. 25 MINUTEN

Ö HAPJE

LA VOOR 4 PERSONEN

ak

{Ì GEMIDDELD

ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIËNTEN

* 2 eetl. zonnebloemolie

*1 prei, fijngesneden

*

«100 g sperziebonen,

in stukjes van 1 cm

A

Es

RN

Le

Le

Sr

« 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes

+ Seieren

ee

ei

«2 teentjes knoflook, gehakt

«%theel. kurkumapoeder

L d

+ 3 eetl. munt, fijngehakt

BEREIDEN

7

|

ad

1. Verhit de olie in een kleine

we

hi

koekenpan en bak hierin de prei,

D

à

boontjes en bosui circa 10 minuten

y 1

re

Re

op middelhoge stand.

st

2. Klop de eieren los met de

>

y

knoflook, kurkuma, zout en peper.

$

vr

Giet het eimengsel in de pan en

Se

bak afgedekt circa 8 minuten op

een lage stand, tot het ei gestold is.

bnl

3. Snijd de frittata in vierkantjes en

>.

bestrooi met de munt.

di

LT

voedingswaarde per persoon

165 kcal, vet 11 g (waarvan verzadigd

3 g), koolhydraten 4 g, eiwit 10 g,

vezels 2 g, zout 0,3 g

Scan de QR-code

153

om naar het

recept te gaan

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG