Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 23 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 23
= EN Ee IR % fl Jessie 35 jaar samenwonend en moeder LE van 2 kinderen (4 en 1) ds, Receptbeoordeling: kor de À ris Ik kook eigenlijk nooit met paksoi, maar ben wel een liefhebber LE > "+, van stamppot rauwe andijvie. FN Dit was weer eens iets anders. Lekker fris, de rauwe paksoi blijft 1 | nog knapperig en gebakken rar si salami is altijd lekker. Toch vond — 1INVdHOOM N3ddvVH2Sa008 ik de smaak een beetje flauw. De kinderen aten het witte gedeelte van de paksoi redelijk goed op. La Tip van Jessie: Er. Ik had de salami erg grof af” DS 5 ; gesneden, ik denk dat kleinere F x blokjes meer smaak geven aan «4 LE eh ee deze stamppot. | ; 1 2 LE is “Leuk om een eer paksoj-als d ‘hoofding rediënt | te gebruiken” W Paksoi-stamp met knapperige salami © cA.20 MINUTEN CP HOOFDGERECHT 2 VOOR 4 PERSONEN {? EENVOUDIG INGREDIËNTEN BEREIDEN Warm de stamppot afgedekt nòg «1 kilo kruimige L Kook de aardappels in circa 1 minuut door op een lage stand. À aardappels, geschild 10 minuten gaar in water met en in kleine blokjes zout. 2. Vérwarm intussen de voedingswaarde per persoon « l eetl. olijfolie olie en fruit hierin de bosui 460 kcal, vet 25 g (waarvan 1 bosje lente-/bosui, en salami circa 4 minuten op verzadigd 9 g), koolhydraten 38 g, in ringetjes middelhoge stand. Snijd de eiwit 18 g, vezels 6 g, zout 2g «250 g salami, paksoi in heel fijne reepjes. 150 g groente p.p. in blokjes 3. Giet de aardappels af en Elsje «1 struik paksoi, stoom ze kort droog. Stamp gewassen en grofen roer de paksoi, bosui Bi: Scan de QR-code om naar het El gedroogd en salami erdoor. Breng op recept te gaan smaak met zout en peper. E 612020 ke
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 23