Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

= EN

Ee

IR

%

fl

Jessie

35 jaar

samenwonend en moeder

LE

van 2 kinderen (4 en 1)

ds,

Receptbeoordeling: kor

de

À

ris

Ik kook eigenlijk nooit met paksoi,

maar ben wel een liefhebber

LE

>

"+,

van stamppot rauwe andijvie.

FN

Dit was weer eens iets anders.

Lekker fris, de rauwe paksoi blijft

1

|

nog knapperig en gebakken

rar si

salami is altijd lekker. Toch vond



1INVdHOOM N3ddvVH2Sa008

ik de smaak een beetje flauw. De

kinderen aten het witte gedeelte

van de paksoi redelijk goed op.

La

Tip van Jessie:

Er.

Ik had de salami erg grof

af”

DS

5

;

gesneden, ik denk dat kleinere

F

x

blokjes meer smaak geven aan

«4

LE eh

ee

deze stamppot.

|

;

1

2

LE

is

“Leuk om een

eer paksoj-als

d

‘hoofding rediënt

| te gebruiken”

W

Paksoi-stamp met knapperige salami

© cA.20 MINUTEN CP HOOFDGERECHT 2 VOOR 4 PERSONEN {? EENVOUDIG

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

Warm de stamppot afgedekt nòg

«1 kilo kruimige

L Kook de aardappels in circa

1 minuut door op een lage stand.

À aardappels, geschild

10 minuten gaar in water met

en in kleine blokjes

zout. 2. Vérwarm intussen de

voedingswaarde per persoon

« l eetl. olijfolie

olie en fruit hierin de bosui

460 kcal, vet 25 g (waarvan

1 bosje lente-/bosui,

en salami circa 4 minuten op

verzadigd 9 g), koolhydraten 38 g,

in ringetjes

middelhoge stand. Snijd de

eiwit 18 g, vezels 6 g, zout 2g

«250 g salami,

paksoi in heel fijne reepjes.

150 g groente p.p.

in blokjes

3. Giet de aardappels af en

Elsje

«1 struik paksoi,

stoom ze kort droog. Stamp

gewassen en

grofen roer de paksoi, bosui

Bi:

Scan de QR-code

om naar het

El

gedroogd

en salami erdoor. Breng op

recept te gaan

smaak met zout en peper.

E

612020

ke