Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
= EN
Ee
IR
%
fl
Jessie
35 jaar
samenwonend en moeder
LE
van 2 kinderen (4 en 1)
ds,
Receptbeoordeling: kor
de
À
ris
Ik kook eigenlijk nooit met paksoi,
maar ben wel een liefhebber
LE
>
"+,
van stamppot rauwe andijvie.
FN
Dit was weer eens iets anders.
Lekker fris, de rauwe paksoi blijft
1
|
nog knapperig en gebakken
rar si
salami is altijd lekker. Toch vond
—
1INVdHOOM N3ddvVH2Sa008
ik de smaak een beetje flauw. De
kinderen aten het witte gedeelte
van de paksoi redelijk goed op.
La
Tip van Jessie:
Er.
Ik had de salami erg grof
af”
DS
5
;
gesneden, ik denk dat kleinere
F
x
blokjes meer smaak geven aan
«4
LE eh
ee
deze stamppot.
|
;
1
2
LE
is
“Leuk om een
eer paksoj-als
d
‘hoofding rediënt
| te gebruiken”
W
Paksoi-stamp met knapperige salami
© cA.20 MINUTEN CP HOOFDGERECHT 2 VOOR 4 PERSONEN {? EENVOUDIG
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
Warm de stamppot afgedekt nòg
«1 kilo kruimige
L Kook de aardappels in circa
1 minuut door op een lage stand.
À aardappels, geschild
10 minuten gaar in water met
en in kleine blokjes
zout. 2. Vérwarm intussen de
voedingswaarde per persoon
« l eetl. olijfolie
olie en fruit hierin de bosui
460 kcal, vet 25 g (waarvan
1 bosje lente-/bosui,
en salami circa 4 minuten op
verzadigd 9 g), koolhydraten 38 g,
in ringetjes
middelhoge stand. Snijd de
eiwit 18 g, vezels 6 g, zout 2g
«250 g salami,
paksoi in heel fijne reepjes.
150 g groente p.p.
in blokjes
3. Giet de aardappels af en
Elsje
«1 struik paksoi,
stoom ze kort droog. Stamp
gewassen en
grofen roer de paksoi, bosui
Bi:
Scan de QR-code
om naar het
El
gedroogd
en salami erdoor. Breng op
recept te gaan
smaak met zout en peper.
E
612020
ke