Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

A

dag

N!

=

LE,

Un |

=>.

|

A ZO'N STAP

|

BOTERHAMMEN KUN JE

Ih „WEL WEER EVEN DOOR

3

d

L

| "

|

|

{

= à

=

À

PS 7

re

pue

Ga

KLAAR IN

7.

+

15

we

MINUTEN

A

Me

nen

Sandwich makreelsalade met appel

© cA.15 MINUTEN GS LUNCH- OF HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN ©? GEMIDDELD 3 VIS

INGREDIËNTEN

«50 g veldsla

brood. Verdeel de veldsla

voedingswaarde per persoon

* 300 g gerookte

+2 tomaten, in plakken

over 4 sneeën brood en

440 kcal, vet 18 g (waarvan

makreelfilet,

verdeel de helft van de

verzadigd 3 g), koolhydraten

schoongemaakt

+ 8 satéprikkers

makreelsalade erover. Leg

48 g, eiwit 17 g, vezels 11 g,

«3 eetl. mayonaise

4 sneeën brood erbovenop.

zout 1,8 g

* 2 eetl. (Franse) kwark

3. Verdeel de tomaat en

50 g groente p.p

«1 groene appel,

BEREIDEN

overige makreelsalade

in kleine blokjes

1. Meng de makreel met

erover. Leg de overige

* leet. kappertjes

de mayonaise, kwark,

sneeën brood erop en snijd

f

«1 sjalot, gesnipperd

appel, kappertjes en sjalot.

de sandwiches eventueel

jo)

om naar het

Scan de QR-code

12 (dikke) sneeën

Breng op smaak met zout

door. Steek vast met een

volkorenbrood

Oo



recept te gaan

en peper. 2. Rooster het

prikker.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG