Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 41 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 41
ZN Even anders Maak een aardbeien- granita met basilicum. Aardbeien chutney = Verwijder de kroontjes van 500 gram aardbeien. Schil en rasp 5 cm verse = Halveer de aardbeien en gember. Verhit 1 eetlepel N30Z13S L3H LIN pureer ze met het sap olijfolie en fruit hierin 200 gram van 1 limoen, 50 gram gesnipperde sjalot of rode ui Peil poedersuiker en circa met de gember, een mespunt 12 basilicumblaadjes. kardemom- of kaneelpoeder Ie _ 7 3 #Zet dit mengsel in een n= en nootmuskaat. Roer de rasp diepvriesbak circa 2,5 uur en sap van 1 citroen erdoor. me in de diepvries. Roer elk Laat iets afkoelen. Voeg 50 ml half uur door met een water, SO gram suiker, een snuf vork zodat er kristallen OD a zout, 750 gram gehalveerde ontstaan. aardbeien en % theelepel = Schep de granita in chilipepervlokken of chilipoeder hoge glazen en garneer toe. Kook zachtjes circa 10 met een aardbei en minuten. Schep de chutney in citroenschijfje. Serveer 2 schone potten met deksel en met een rietje of lange bewaar maximaal 1 week in de lepel. [El] scan de aR-code os om naar het koelkast. Lekker bij vlees, kip, recept te gaan wraps of een tosti. lien — ZOET EXTRAATIJE Gebakken gemarineerde aardbeien Verwijder de kroontjes van 750 gram aardbeien en halveer dl pe grote aardbeien. Schep in een kom 3 eetlepels suiker over de À : aardbeien, maal een beetje à. peper erover en besprenkel met 3 eetlepels balsamicoazijn. Schud even om. Laat minimaal 15 minuten marineren. Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de aardbeien 2 minuten op een hoge stand. Lekker in een maaltijdsalade, bij paté of warm e bij vanille-ijs. a ” ls Scan de QR-code Be 4 om naar het recept te gaan Ee a Ke Boodschappen (&)
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 41