Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZN

Even

anders

Maak een aardbeien-

granita met basilicum.

Aardbeien

chutney

= Verwijder de kroontjes

van 500 gram aardbeien.

Schil en rasp 5 cm verse

= Halveer de aardbeien en

gember. Verhit 1 eetlepel

N30Z13S L3H LIN

pureer ze met het sap

olijfolie en fruit hierin 200 gram

van 1 limoen, 50 gram

gesnipperde sjalot of rode ui

Peil

poedersuiker en circa

met de gember, een mespunt

12 basilicumblaadjes.

kardemom- of kaneelpoeder

Ie

_

7 3

#Zet dit mengsel in een

n=

en nootmuskaat. Roer de rasp

diepvriesbak circa 2,5 uur

en sap van 1 citroen erdoor.

me

in de diepvries. Roer elk

Laat iets afkoelen. Voeg 50 ml

half uur door met een

water, SO gram suiker, een snuf

vork zodat er kristallen

OD

a

zout, 750 gram gehalveerde

ontstaan.

aardbeien en % theelepel

= Schep de granita in

chilipepervlokken of chilipoeder

hoge glazen en garneer

toe. Kook zachtjes circa 10

met een aardbei en

minuten. Schep de chutney in

citroenschijfje. Serveer

2 schone potten met deksel en

met een rietje of lange

bewaar maximaal 1 week in de

lepel.

[El] scan de aR-code

os

om naar het

koelkast. Lekker bij vlees, kip,

recept te gaan

wraps of een tosti.

lien

— ZOET EXTRAATIJE

Gebakken

gemarineerde

aardbeien

Verwijder de kroontjes van

750 gram aardbeien en halveer

dl

pe

grote aardbeien. Schep in een

kom 3 eetlepels suiker over de

À :

aardbeien, maal een beetje

à.

peper erover en besprenkel

met 3 eetlepels balsamicoazijn.

Schud even om. Laat minimaal

15 minuten marineren. Verhit

2 eetlepels olijfolie en roerbak

hierin de aardbeien 2 minuten

op een hoge stand. Lekker in een

maaltijdsalade, bij paté of warm

e

bij vanille-ijs.

a



ls

Scan de QR-code

Be

4

om naar het

recept te gaan

Ee

a

Ke

Boodschappen (&)