Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 117




Hier is pagina 117 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5.4

rn f/

-

©

Ge

[SR

2

Pat

9:

”)

=

W

ALLE KANTEN OP

Chardonnay is de populairste

witte druif van de wereld. En

u

het leuke van chardonnay is

3

dat je er als wijnmaker nog

alle kanten mee op kunt. Zo

4

maken ze er in de Noord-

Franse streek Champagne

N

eetlustopwekkende

ds

bubbelwijnen van. In Chablis

kiezen ze vaak voor een

ZA

benadering die het frisse

fruit van de druif naar voren

/

brengt. In de Bourgogne

=

ES

4

wordt klassieke houtgerijpte

ESC 2

ij

chardonnay gemaakt.

.

Terwijl in ‘nieuwe wereld'-

À

+ "ÈS

landen zoals de Verenigde

Staten, Australië en Chili ook

volop overduidelijk op hout

Zalm-garnalenspiesjes

gerijpte chardonnay wordt

gemaakt. Voor de wijnmaker

Laat 8 grote gekookte en gepelde

is chardonnay dus net als was

garnalen in de koelkast ontdooien

in zijn handen.

en dep goed droog met

i

keukenpapier. Snijd 200 gram

zalmfilet in 12 gelijke blokjes

en schud om met wat zout,

chilipeper(vlokken) en olijfolie.

Eco Balance Chardonnay

Rijg 3 zalmblokjes om en om met

2 garnalen aan een spiesje (week

De Ecobalance Chardonnay uit de Chileense

houten spiesjes van tevoren in

Casablanca Valley is vol, rond en romig. Een typische

water). Verwarm de ovengrill voor.

chardonnay uit de ‘nieuwe wereld’ met die herkenbare

Gril de visspiesjes op een rooster

smaak van ananas, limoen en zoete perzik. Licht

onder de ovengrill in een paar

boterig met vanille en geraspte citroenschil. Deze

minuten per kant gaar. Serveer

biologisch gecertificeerde wijn wordt gemaakt van

warm met een pittig sausje.

chardonnay-druiven die zijn verbouwd zonder gebruik

ü

Mi

van chemische bestrijdingsmiddelen. Puur natuur dus.

En een prima combinatie bij de zalm en garnalen. Het

vetje van de zalm komt ook terug in het mondgevoel

Scan de QR-code

van deze wijn.

om naar het

recept te gaan

PP

612020