Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 117


Hier is pagina 117 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 117 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 117

5.4 rn f/ - © Ge [SR 2 Pat 9: ”) = W ALLE KANTEN OP Chardonnay is de populairste witte druif van de wereld. En u het leuke van chardonnay is 3 dat je er als wijnmaker nog alle kanten mee op kunt. Zo 4 maken ze er in de Noord- Franse streek Champagne N eetlustopwekkende ds bubbelwijnen van. In Chablis kiezen ze vaak voor een ZA benadering die het frisse fruit van de druif naar voren / brengt. In de Bourgogne = ES 4 wordt klassieke houtgerijpte ESC 2 ij chardonnay gemaakt. . Terwijl in ‘nieuwe wereld'- À + "ÈS landen zoals de Verenigde Staten, Australië en Chili ook volop overduidelijk op hout Zalm-garnalenspiesjes gerijpte chardonnay wordt gemaakt. Voor de wijnmaker Laat 8 grote gekookte en gepelde is chardonnay dus net als was garnalen in de koelkast ontdooien in zijn handen. en dep goed droog met i keukenpapier. Snijd 200 gram zalmfilet in 12 gelijke blokjes en schud om met wat zout, chilipeper(vlokken) en olijfolie. Eco Balance Chardonnay Rijg 3 zalmblokjes om en om met 2 garnalen aan een spiesje (week De Ecobalance Chardonnay uit de Chileense houten spiesjes van tevoren in Casablanca Valley is vol, rond en romig. Een typische water). Verwarm de ovengrill voor. chardonnay uit de ‘nieuwe wereld’ met die herkenbare Gril de visspiesjes op een rooster smaak van ananas, limoen en zoete perzik. Licht onder de ovengrill in een paar boterig met vanille en geraspte citroenschil. Deze minuten per kant gaar. Serveer biologisch gecertificeerde wijn wordt gemaakt van warm met een pittig sausje. chardonnay-druiven die zijn verbouwd zonder gebruik ü Mi van chemische bestrijdingsmiddelen. Puur natuur dus. En een prima combinatie bij de zalm en garnalen. Het vetje van de zalm komt ook terug in het mondgevoel Scan de QR-code van deze wijn. om naar het recept te gaan PP 612020

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 117