Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 117
Hier is pagina 117 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 117 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 117
5.4 rn f/ - © Ge [SR 2 Pat 9: ”) = W ALLE KANTEN OP Chardonnay is de populairste witte druif van de wereld. En u het leuke van chardonnay is 3 dat je er als wijnmaker nog alle kanten mee op kunt. Zo 4 maken ze er in de Noord- Franse streek Champagne N eetlustopwekkende ds bubbelwijnen van. In Chablis kiezen ze vaak voor een ZA benadering die het frisse fruit van de druif naar voren / brengt. In de Bourgogne = ES 4 wordt klassieke houtgerijpte ESC 2 ij chardonnay gemaakt. . Terwijl in ‘nieuwe wereld'- À + "ÈS landen zoals de Verenigde Staten, Australië en Chili ook volop overduidelijk op hout Zalm-garnalenspiesjes gerijpte chardonnay wordt gemaakt. Voor de wijnmaker Laat 8 grote gekookte en gepelde is chardonnay dus net als was garnalen in de koelkast ontdooien in zijn handen. en dep goed droog met i keukenpapier. Snijd 200 gram zalmfilet in 12 gelijke blokjes en schud om met wat zout, chilipeper(vlokken) en olijfolie. Eco Balance Chardonnay Rijg 3 zalmblokjes om en om met 2 garnalen aan een spiesje (week De Ecobalance Chardonnay uit de Chileense houten spiesjes van tevoren in Casablanca Valley is vol, rond en romig. Een typische water). Verwarm de ovengrill voor. chardonnay uit de ‘nieuwe wereld’ met die herkenbare Gril de visspiesjes op een rooster smaak van ananas, limoen en zoete perzik. Licht onder de ovengrill in een paar boterig met vanille en geraspte citroenschil. Deze minuten per kant gaar. Serveer biologisch gecertificeerde wijn wordt gemaakt van warm met een pittig sausje. chardonnay-druiven die zijn verbouwd zonder gebruik ü Mi van chemische bestrijdingsmiddelen. Puur natuur dus. En een prima combinatie bij de zalm en garnalen. Het vetje van de zalm komt ook terug in het mondgevoel Scan de QR-code van deze wijn. om naar het recept te gaan PP 612020
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 117