Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 117
Hier is pagina 117 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5.4
rn f/
-
©
Ge
[SR
2
Pat
9:
”)
=
W
ALLE KANTEN OP
Chardonnay is de populairste
witte druif van de wereld. En
u
het leuke van chardonnay is
3
dat je er als wijnmaker nog
alle kanten mee op kunt. Zo
4
maken ze er in de Noord-
Franse streek Champagne
N
eetlustopwekkende
ds
bubbelwijnen van. In Chablis
kiezen ze vaak voor een
ZA
benadering die het frisse
fruit van de druif naar voren
/
brengt. In de Bourgogne
=
ES
4
wordt klassieke houtgerijpte
ESC 2
ij
chardonnay gemaakt.
.
Terwijl in ‘nieuwe wereld'-
À
+ "ÈS
landen zoals de Verenigde
Staten, Australië en Chili ook
volop overduidelijk op hout
Zalm-garnalenspiesjes
gerijpte chardonnay wordt
gemaakt. Voor de wijnmaker
Laat 8 grote gekookte en gepelde
is chardonnay dus net als was
garnalen in de koelkast ontdooien
in zijn handen.
en dep goed droog met
i
keukenpapier. Snijd 200 gram
zalmfilet in 12 gelijke blokjes
en schud om met wat zout,
chilipeper(vlokken) en olijfolie.
Eco Balance Chardonnay
Rijg 3 zalmblokjes om en om met
2 garnalen aan een spiesje (week
De Ecobalance Chardonnay uit de Chileense
houten spiesjes van tevoren in
Casablanca Valley is vol, rond en romig. Een typische
water). Verwarm de ovengrill voor.
chardonnay uit de ‘nieuwe wereld’ met die herkenbare
Gril de visspiesjes op een rooster
smaak van ananas, limoen en zoete perzik. Licht
onder de ovengrill in een paar
boterig met vanille en geraspte citroenschil. Deze
minuten per kant gaar. Serveer
biologisch gecertificeerde wijn wordt gemaakt van
warm met een pittig sausje.
chardonnay-druiven die zijn verbouwd zonder gebruik
ü
Mi
van chemische bestrijdingsmiddelen. Puur natuur dus.
En een prima combinatie bij de zalm en garnalen. Het
vetje van de zalm komt ook terug in het mondgevoel
Scan de QR-code
van deze wijn.
om naar het
recept te gaan
PP
612020