Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 30 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 30

RS B N N RS Sr B rn, ie RN Se oes # SA SER + 5; NE er X NG \ A ; à ES à CE EI; # x IR. SUN N RS à er à I RR Ù À — Panpizza © cA. 40 MINUTEN bodem van de pan. Bak het deeg HOOFDGERECHT circa 7 minuten op middelhoge mil Fa & VOOR 4 PERSONEN stand en keer om. 3. Meng de {Ì GEMIDDELD tomatenpuree met de overige olie, 3 eetlepels water, de oregano en , ZONDER VLEES OF VIS we knoflook. Bestrijk de pizza met de helft van deze saus. Beleg het deeg INGREDIËNTEN met de helft van de zongedroogde * 375 g zelfrijzend bakmeel tomaten, mozzarella en een kwart …1 theel. bakpoeder van de tomaatjes. 4. Bak de pizza Kd «300 g yoghurt afgedekt circa 10 minuten op een 6 eetl. olijfolie lage stand. Neem het deksel van - 1 blikje tomatenpuree de pan en bak de pizza daarna nog …1 theel. oregano 5 minuten verder. Bestrooi met de » 2 teentjes knoflook, geperst Parmezaanse kaas en gratineer “10 zongedroogde tomaten, eventueel kort onder de ovengrill. grof gehakt 5. Bestrooi de pizza met nog een +3 bollen mozzarella kwart van de tomaatjes en serveer N 1] * 200 g cherry-/kerstomaatjes, N direct. Herhaal de vorige stappen gehalveerd met de rest van de ingrediënten en SS re + 50 g Parmezaanse kaas, geraspt bak zo nog een pizza. en ne Ke N S en voedingswaarde per persoon à SS = = à BEREIDEN 940 kcal, vet 39 g (waarvan I S = IN: Z © 1. Kneed het zelfrijzend bakmeel, verzadigd 16 g), koolhydraten 100 g, II SE bakpoeder en de yoghurt tot een eiwit 43 g, vezels 8 g, zout 4,2 g II II samenhangend deeg. Verdeel het 50 g groente p.p. S deeg in 2 delen en bestrijk met PA 2 eetlepels olie. 2. Verhit 2 eetlepel om naar het Scan de QR-code b olie in een koekenpan en duw u recept te gaan iN 1deel van het deeg over de hele = SE N OR Le # ALLES IN ÉÉN PAN BETEKENT: MINDER AFWAS! mt mn KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 30