Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 30 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 30
RS B N N RS Sr B rn, ie RN Se oes # SA SER + 5; NE er X NG \ A ; à ES à CE EI; # x IR. SUN N RS à er à I RR Ù À — Panpizza © cA. 40 MINUTEN bodem van de pan. Bak het deeg HOOFDGERECHT circa 7 minuten op middelhoge mil Fa & VOOR 4 PERSONEN stand en keer om. 3. Meng de {Ì GEMIDDELD tomatenpuree met de overige olie, 3 eetlepels water, de oregano en , ZONDER VLEES OF VIS we knoflook. Bestrijk de pizza met de helft van deze saus. Beleg het deeg INGREDIËNTEN met de helft van de zongedroogde * 375 g zelfrijzend bakmeel tomaten, mozzarella en een kwart …1 theel. bakpoeder van de tomaatjes. 4. Bak de pizza Kd «300 g yoghurt afgedekt circa 10 minuten op een 6 eetl. olijfolie lage stand. Neem het deksel van - 1 blikje tomatenpuree de pan en bak de pizza daarna nog …1 theel. oregano 5 minuten verder. Bestrooi met de » 2 teentjes knoflook, geperst Parmezaanse kaas en gratineer “10 zongedroogde tomaten, eventueel kort onder de ovengrill. grof gehakt 5. Bestrooi de pizza met nog een +3 bollen mozzarella kwart van de tomaatjes en serveer N 1] * 200 g cherry-/kerstomaatjes, N direct. Herhaal de vorige stappen gehalveerd met de rest van de ingrediënten en SS re + 50 g Parmezaanse kaas, geraspt bak zo nog een pizza. en ne Ke N S en voedingswaarde per persoon à SS = = à BEREIDEN 940 kcal, vet 39 g (waarvan I S = IN: Z © 1. Kneed het zelfrijzend bakmeel, verzadigd 16 g), koolhydraten 100 g, II SE bakpoeder en de yoghurt tot een eiwit 43 g, vezels 8 g, zout 4,2 g II II samenhangend deeg. Verdeel het 50 g groente p.p. S deeg in 2 delen en bestrijk met PA 2 eetlepels olie. 2. Verhit 2 eetlepel om naar het Scan de QR-code b olie in een koekenpan en duw u recept te gaan iN 1deel van het deeg over de hele = SE N OR Le # ALLES IN ÉÉN PAN BETEKENT: MINDER AFWAS! mt mn KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 30