Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RS
B
N
N
RS
Sr
B
rn,
ie
RN
Se
oes
#
SA
SER
+
5;
NE
er
X
NG
\
A
;
à
ES
à
CE
EI;
#
x
IR.
SUN
N
RS
à
er
à
I
RR
Ù
À
—
Panpizza
© cA. 40 MINUTEN
bodem van de pan. Bak het deeg
HOOFDGERECHT
circa 7 minuten op middelhoge
mil
Fa
& VOOR 4 PERSONEN
stand en keer om. 3. Meng de
{Ì GEMIDDELD
tomatenpuree met de overige olie,
3 eetlepels water, de oregano en
,
ZONDER VLEES OF VIS
we
knoflook. Bestrijk de pizza met de
helft van deze saus. Beleg het deeg
INGREDIËNTEN
met de helft van de zongedroogde
* 375 g zelfrijzend bakmeel
tomaten, mozzarella en een kwart
…1 theel. bakpoeder
van de tomaatjes. 4. Bak de pizza
Kd
«300 g yoghurt
afgedekt circa 10 minuten op een
6 eetl. olijfolie
lage stand. Neem het deksel van
- 1 blikje tomatenpuree
de pan en bak de pizza daarna nog
…1 theel. oregano
5 minuten verder. Bestrooi met de
» 2 teentjes knoflook, geperst
Parmezaanse kaas en gratineer
“10 zongedroogde tomaten,
eventueel kort onder de ovengrill.
grof gehakt
5. Bestrooi de pizza met nog een
+3 bollen mozzarella
kwart van de tomaatjes en serveer
N
1]
* 200 g cherry-/kerstomaatjes,
N
direct. Herhaal de vorige stappen
gehalveerd
met de rest van de ingrediënten en
SS
re
+ 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
bak zo nog een pizza.
en
ne
Ke
N
S
en
voedingswaarde per persoon
à
SS
=
=
à
BEREIDEN
940 kcal, vet 39 g (waarvan
I
S
=
IN:
Z
©
1. Kneed het zelfrijzend bakmeel,
verzadigd 16 g), koolhydraten 100 g,
II
SE
bakpoeder en de yoghurt tot een
eiwit 43 g, vezels 8 g, zout 4,2 g
II
II
samenhangend deeg. Verdeel het
50 g groente p.p.
S
deeg in 2 delen en bestrijk met
PA
2 eetlepels olie. 2. Verhit 2 eetlepel
om naar het
Scan de QR-code
b
olie in een koekenpan en duw
u
recept te gaan
iN
1deel van het deeg over de hele
=
SE
N
OR
Le #
ALLES IN ÉÉN PAN BETEKENT:
MINDER AFWAS!
mt
mn
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG