Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RS

B

N

N

RS

Sr

B

rn,

ie

RN

Se

oes

#

SA

SER

+

5;

NE

er

X

NG

\

A

;

à

ES

à

CE

EI;

#

x

IR.

SUN

N

RS

à

er

à

I

RR

Ù

À



Panpizza

© cA. 40 MINUTEN

bodem van de pan. Bak het deeg

HOOFDGERECHT

circa 7 minuten op middelhoge

mil

Fa

& VOOR 4 PERSONEN

stand en keer om. 3. Meng de

{Ì GEMIDDELD

tomatenpuree met de overige olie,

3 eetlepels water, de oregano en

,

ZONDER VLEES OF VIS

we

knoflook. Bestrijk de pizza met de

helft van deze saus. Beleg het deeg

INGREDIËNTEN

met de helft van de zongedroogde

* 375 g zelfrijzend bakmeel

tomaten, mozzarella en een kwart

…1 theel. bakpoeder

van de tomaatjes. 4. Bak de pizza

Kd

«300 g yoghurt

afgedekt circa 10 minuten op een

6 eetl. olijfolie

lage stand. Neem het deksel van

- 1 blikje tomatenpuree

de pan en bak de pizza daarna nog

…1 theel. oregano

5 minuten verder. Bestrooi met de

» 2 teentjes knoflook, geperst

Parmezaanse kaas en gratineer

“10 zongedroogde tomaten,

eventueel kort onder de ovengrill.

grof gehakt

5. Bestrooi de pizza met nog een

+3 bollen mozzarella

kwart van de tomaatjes en serveer

N

1]

* 200 g cherry-/kerstomaatjes,

N

direct. Herhaal de vorige stappen

gehalveerd

met de rest van de ingrediënten en

SS

re

+ 50 g Parmezaanse kaas, geraspt

bak zo nog een pizza.

en

ne

Ke

N

S

en

voedingswaarde per persoon

à

SS

=

=

à

BEREIDEN

940 kcal, vet 39 g (waarvan

I

S

=

IN:

Z

©

1. Kneed het zelfrijzend bakmeel,

verzadigd 16 g), koolhydraten 100 g,

II

SE

bakpoeder en de yoghurt tot een

eiwit 43 g, vezels 8 g, zout 4,2 g

II

II

samenhangend deeg. Verdeel het

50 g groente p.p.

S

deeg in 2 delen en bestrijk met

PA

2 eetlepels olie. 2. Verhit 2 eetlepel

om naar het

Scan de QR-code

b

olie in een koekenpan en duw

u

recept te gaan

iN

1deel van het deeg over de hele

=

SE

N

OR

Le #

ALLES IN ÉÉN PAN BETEKENT:

MINDER AFWAS!

mt

mn

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG