Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOT
voor elke
dag
Kalkoenfilet met parmaham en tagliatelle
© cA.20MINUTEN HOOFDGERECHT I VOOR4PERSONEN { GEMIDDELD
INGREDIENTEN
BEREIDEN
Verdeel de pasta over 4 diepe borden
«600 g kalkoen- of
1. Bestrooi de kalkoenfilet rondom
n leg de kalkoenfilet erop. Verdeel de
kipfilet, in = plakken
met peper en leg aan een kant een
tomaatjes en jus erover. Bestrooi met
h
- 4 grote plakken
plak ham erop. Verhit de olie in een
peper. Serveer met de rucola en de
(parma)ham
grote koekenpan en bak hierin de
rest van de kaas.
-leetl. olijfolie
kalkoenfilet eerst op de hamkant. Keer
+200 g (tros-)
om en bak nog een paar minuten
voedingswaarde per persoon
tomaatjes
op middelhoge stand. 2. Kook de
680 kcal, vet 32 g (waarvan verzadigd
«250 g tagliatelle,
tagliatelle beetgaar in water met zout.
8 g), koolhydraten 39 g, eiwit 58 g,
koelvers
Giet de pasta af, vang wat van het
vezels 3g, zout 2g
«1 bakje pesto,
kookwater op en laat uitlekken. Leg
70 g groente p.p.
koelvers
de tomaatjes bij de kalkoen in de pan
«75 g Parmezaanse
en leg een deksel erop. 3. Schep de
kaas, in flinters
tagliatelle terug in de pan en schep de
E
El
Scan de QR-
«1 zak rucola
om naar het
pesto met een beetje kookwater en de
recept te
helft van de parmezaan erdoorheen.
Pe
Annabel
34 jaar
getrouwd en moeder
van 2 kinderen (5 en 3)
4
4 /
Receptbeoordeling: Xkkkt
7
Ik vond deze pasta erg lekker! Ik
a Fe
gebruik zelden pesto en kwam
mi
er door dit recept achter dat ik
U —
dat wel vaker wil gaan kopen. De
kalkoen vond ik wat droog, de
Du =
Le
volgende keer neem ik kip. Het
PE
Po
a7
recept was makkelijk te bereiden
Er
IE
en derucola smaakte er goed bij.
De kinderen smulden vooral van
en.
FA
de pasta en tomaatjes.
"1
a
“Ik ga zeker
72
vaker koken
—
|
Lu
met pesto”
_
Tip van Annabel:
Het lijkt mij een goede
toevoeging om dit gerecht nog
te bestrooien met een handje
geroosterde pijnboompitten.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG