Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 22 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22

LOT voor elke dag Kalkoenfilet met parmaham en tagliatelle © cA.20MINUTEN HOOFDGERECHT I VOOR4PERSONEN { GEMIDDELD INGREDIENTEN BEREIDEN Verdeel de pasta over 4 diepe borden «600 g kalkoen- of 1. Bestrooi de kalkoenfilet rondom n leg de kalkoenfilet erop. Verdeel de kipfilet, in = plakken met peper en leg aan een kant een tomaatjes en jus erover. Bestrooi met h - 4 grote plakken plak ham erop. Verhit de olie in een peper. Serveer met de rucola en de (parma)ham grote koekenpan en bak hierin de rest van de kaas. -leetl. olijfolie kalkoenfilet eerst op de hamkant. Keer +200 g (tros-) om en bak nog een paar minuten voedingswaarde per persoon tomaatjes op middelhoge stand. 2. Kook de 680 kcal, vet 32 g (waarvan verzadigd «250 g tagliatelle, tagliatelle beetgaar in water met zout. 8 g), koolhydraten 39 g, eiwit 58 g, koelvers Giet de pasta af, vang wat van het vezels 3g, zout 2g «1 bakje pesto, kookwater op en laat uitlekken. Leg 70 g groente p.p. koelvers de tomaatjes bij de kalkoen in de pan «75 g Parmezaanse en leg een deksel erop. 3. Schep de kaas, in flinters tagliatelle terug in de pan en schep de E El Scan de QR- «1 zak rucola om naar het pesto met een beetje kookwater en de recept te helft van de parmezaan erdoorheen. Pe Annabel 34 jaar getrouwd en moeder van 2 kinderen (5 en 3) 4 4 / Receptbeoordeling: Xkkkt 7 Ik vond deze pasta erg lekker! Ik a Fe gebruik zelden pesto en kwam mi er door dit recept achter dat ik U — dat wel vaker wil gaan kopen. De kalkoen vond ik wat droog, de Du = Le volgende keer neem ik kip. Het PE Po a7 recept was makkelijk te bereiden Er IE en derucola smaakte er goed bij. De kinderen smulden vooral van en. FA de pasta en tomaatjes. "1 a “Ik ga zeker 72 vaker koken — | Lu met pesto” _ Tip van Annabel: Het lijkt mij een goede toevoeging om dit gerecht nog te bestrooien met een handje geroosterde pijnboompitten. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22