Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOT

voor elke

dag

Kalkoenfilet met parmaham en tagliatelle

© cA.20MINUTEN HOOFDGERECHT I VOOR4PERSONEN { GEMIDDELD

INGREDIENTEN

BEREIDEN

Verdeel de pasta over 4 diepe borden

«600 g kalkoen- of

1. Bestrooi de kalkoenfilet rondom

n leg de kalkoenfilet erop. Verdeel de

kipfilet, in = plakken

met peper en leg aan een kant een

tomaatjes en jus erover. Bestrooi met

h

- 4 grote plakken

plak ham erop. Verhit de olie in een

peper. Serveer met de rucola en de

(parma)ham

grote koekenpan en bak hierin de

rest van de kaas.

-leetl. olijfolie

kalkoenfilet eerst op de hamkant. Keer

+200 g (tros-)

om en bak nog een paar minuten

voedingswaarde per persoon

tomaatjes

op middelhoge stand. 2. Kook de

680 kcal, vet 32 g (waarvan verzadigd

«250 g tagliatelle,

tagliatelle beetgaar in water met zout.

8 g), koolhydraten 39 g, eiwit 58 g,

koelvers

Giet de pasta af, vang wat van het

vezels 3g, zout 2g

«1 bakje pesto,

kookwater op en laat uitlekken. Leg

70 g groente p.p.

koelvers

de tomaatjes bij de kalkoen in de pan

«75 g Parmezaanse

en leg een deksel erop. 3. Schep de

kaas, in flinters

tagliatelle terug in de pan en schep de

E

El

Scan de QR-

«1 zak rucola

om naar het

pesto met een beetje kookwater en de

recept te

helft van de parmezaan erdoorheen.

Pe

Annabel

34 jaar

getrouwd en moeder

van 2 kinderen (5 en 3)

4

4 /

Receptbeoordeling: Xkkkt

7

Ik vond deze pasta erg lekker! Ik

a Fe

gebruik zelden pesto en kwam

mi

er door dit recept achter dat ik

U —

dat wel vaker wil gaan kopen. De

kalkoen vond ik wat droog, de

Du =

Le

volgende keer neem ik kip. Het

PE

Po

a7

recept was makkelijk te bereiden

Er

IE

en derucola smaakte er goed bij.

De kinderen smulden vooral van

en.

FA

de pasta en tomaatjes.

"1

a

“Ik ga zeker

72

vaker koken



|

Lu

met pesto”

_

Tip van Annabel:

Het lijkt mij een goede

toevoeging om dit gerecht nog

te bestrooien met een handje

geroosterde pijnboompitten.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG