Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 22 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22
LOT voor elke dag Kalkoenfilet met parmaham en tagliatelle © cA.20MINUTEN HOOFDGERECHT I VOOR4PERSONEN { GEMIDDELD INGREDIENTEN BEREIDEN Verdeel de pasta over 4 diepe borden «600 g kalkoen- of 1. Bestrooi de kalkoenfilet rondom n leg de kalkoenfilet erop. Verdeel de kipfilet, in = plakken met peper en leg aan een kant een tomaatjes en jus erover. Bestrooi met h - 4 grote plakken plak ham erop. Verhit de olie in een peper. Serveer met de rucola en de (parma)ham grote koekenpan en bak hierin de rest van de kaas. -leetl. olijfolie kalkoenfilet eerst op de hamkant. Keer +200 g (tros-) om en bak nog een paar minuten voedingswaarde per persoon tomaatjes op middelhoge stand. 2. Kook de 680 kcal, vet 32 g (waarvan verzadigd «250 g tagliatelle, tagliatelle beetgaar in water met zout. 8 g), koolhydraten 39 g, eiwit 58 g, koelvers Giet de pasta af, vang wat van het vezels 3g, zout 2g «1 bakje pesto, kookwater op en laat uitlekken. Leg 70 g groente p.p. koelvers de tomaatjes bij de kalkoen in de pan «75 g Parmezaanse en leg een deksel erop. 3. Schep de kaas, in flinters tagliatelle terug in de pan en schep de E El Scan de QR- «1 zak rucola om naar het pesto met een beetje kookwater en de recept te helft van de parmezaan erdoorheen. Pe Annabel 34 jaar getrouwd en moeder van 2 kinderen (5 en 3) 4 4 / Receptbeoordeling: Xkkkt 7 Ik vond deze pasta erg lekker! Ik a Fe gebruik zelden pesto en kwam mi er door dit recept achter dat ik U — dat wel vaker wil gaan kopen. De kalkoen vond ik wat droog, de Du = Le volgende keer neem ik kip. Het PE Po a7 recept was makkelijk te bereiden Er IE en derucola smaakte er goed bij. De kinderen smulden vooral van en. FA de pasta en tomaatjes. "1 a “Ik ga zeker 72 vaker koken — | Lu met pesto” _ Tip van Annabel: Het lijkt mij een goede toevoeging om dit gerecht nog te bestrooien met een handje geroosterde pijnboompitten. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22