Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 49


Hier is pagina 49 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 49 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 49

SANDWICH MIX & MATCH Al deze broodjes zijn perfect voor een snelle zomerse maaltijd en het leuke is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Wissel af met verschillende broodsoorten, kies voor uiteenlopend beleg en toppings en wees creatief met bijvoorbeeld dressings en sauzen. Eigenlijk kun je gewoon niet fout gaan met zo'n maaltijdbroodje. Caesar sandwich | HIIMANVS ATTANS ® cA.15 MINUTEN © LUNCH- oF HOOFDGERECHT OM A VOOR 4 PERSONEN ha A. | et {? EENVOUDIG a We à. Le INGREDIËNTEN \ «4 eetl. mayonaise * Ys teentje knoflook, geperst © Dar: -- «4 ansjovisfilets +2 eetl. citroensap TE * 4 Italiaanse bollen, + gehalveerd +50 gijsbergsla 0) «2 gerookte kipfilets, in dunne plakken «1 avocado, in plakken «50 g Parmezaanse kaas, geschaafd Re & vw "3, Fl + Ze + 4 sateprikkers BEREIDEN KLAAR IN 1. Pureer met een staafmixer de mayonaise, knoflook, 15 ansjovis en het citroensap tot MINUTEN een romige saus. Breng op smaak met peper. 2. Bestrijk de Italiaanse bollen met de helft van de saus. Beleg vervolgens met ijsbergsla, kipfilet, avocado en parmezaan. Besprenkel met de overige saus en zet het broodkapje erop. 5 à voedingswaarde per persoon SALADE-FANS OPGELET: 485 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd 6 g), koolhydraten EEN KLASSIEKERTJE 28 g, eiwit 24 g, vezels 3 g, zout 2,5g OP BROOD! Scan de QR-code om naar het recept te gaan Be 612020 herpen)

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 49