Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 49 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 49
SANDWICH MIX & MATCH Al deze broodjes zijn perfect voor een snelle zomerse maaltijd en het leuke is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Wissel af met verschillende broodsoorten, kies voor uiteenlopend beleg en toppings en wees creatief met bijvoorbeeld dressings en sauzen. Eigenlijk kun je gewoon niet fout gaan met zo'n maaltijdbroodje. Caesar sandwich | HIIMANVS ATTANS ® cA.15 MINUTEN © LUNCH- oF HOOFDGERECHT OM A VOOR 4 PERSONEN ha A. | et {? EENVOUDIG a We à. Le INGREDIËNTEN \ «4 eetl. mayonaise * Ys teentje knoflook, geperst © Dar: -- «4 ansjovisfilets +2 eetl. citroensap TE * 4 Italiaanse bollen, + gehalveerd +50 gijsbergsla 0) «2 gerookte kipfilets, in dunne plakken «1 avocado, in plakken «50 g Parmezaanse kaas, geschaafd Re & vw "3, Fl + Ze + 4 sateprikkers BEREIDEN KLAAR IN 1. Pureer met een staafmixer de mayonaise, knoflook, 15 ansjovis en het citroensap tot MINUTEN een romige saus. Breng op smaak met peper. 2. Bestrijk de Italiaanse bollen met de helft van de saus. Beleg vervolgens met ijsbergsla, kipfilet, avocado en parmezaan. Besprenkel met de overige saus en zet het broodkapje erop. 5 à voedingswaarde per persoon SALADE-FANS OPGELET: 485 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd 6 g), koolhydraten EEN KLASSIEKERTJE 28 g, eiwit 24 g, vezels 3 g, zout 2,5g OP BROOD! Scan de QR-code om naar het recept te gaan Be 612020 herpen)
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 49