Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
vn
Tagliatelle alla
carbonara met
ee
ik
“ar
iN
doperwten
R+,
CS
4
© cA.15 MINUTEN
N
Wu
x
{
T5 HOOFDGERECHT
N30UD TANS
LE
Æ VOOR 4 PERSONEN
8
4
z
{Ì GEMIDDELD
ÿ
Ef
1
Lx
Cr,
À
INGREDIËNTEN
1 eetl. olijfolie
* 200 g rauwe ham, in reepjes
id
« 300 g verse doperwten
KLAAR IN
of diepvriesdoperwten
3 eieren
15
* 400 g tagliatelle, koelvers
MINUTEN
» 100 g Parmezaanse kaas, geraspt
« 2 takjes munt, alleen de blaadjes
… keukenpapier
BEREIDEN
rn
1. Verhit de olie in een hapjespan
PROEF
u
A
en bak hierin de ham op een
lage stand in circa 2 minuten
vi
HEIRESHINE
ui |
krokant. Schep uit de pan en laat
AN
uitlekken op keukenpapier. Voeg
ITALIË OP
dr
€
es
de doperwten toe aan het bakvet
I a
&
en stoof in 4-6 minuten beetgaar.
TS
a
2. Klop intussen in een grote kom
JE BORD
de eieren los met peper. Kook de
st
>
f
\
tagliatelle beetgaar. Schep een paar
eetlepels kookvocht uit de pan,
8
#
f
7.
Ss
>
houd apart en giet de pasta af. Laat
2%
goed uitlekken en schep dan met
x
>=
50 gram kaas, ] eetlepel kookvocht
en de doperwten door de eieren.
7
3. Schep alles weer terug in de
F
en
2
hapjespan en zet deze op de
a
=
laagste stand. Roer met een spatel
DOPERWTEN
PT
er
over de bodem van de pan en
laat de eiersaus in circa 2 minuten
Groeien met circa
lichtjes binden. Schep als laatste de
10 stuks in een peul,
uitgebakken ham en munt erdoor
meestal al gedopt
en serveer op warme borden.
verkrijgbaar.
Bestrooi met de rest van de kaas.
CE ETS st
half mei tot half juli
voedingswaarde per persoon
Bewaren:
=
645 kcal, vet 21 g (waarvan
3 dagen in de koelkast
verzadigd 9 g), koolhydraten 70 g,
Lekker met:
eiwit 43 g, vezels 6 g, zout 3,4 g
spek - munt - room
75 g groente p.p.
Bi:
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
EF
612020
happen