Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 67 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 67
vn Tagliatelle alla carbonara met ee ik “ar iN doperwten R+, CS 4 © cA.15 MINUTEN N Wu x { T5 HOOFDGERECHT N30UD TANS LE Æ VOOR 4 PERSONEN 8 4 z {Ì GEMIDDELD ÿ Ef 1 Lx Cr, À INGREDIËNTEN 1 eetl. olijfolie * 200 g rauwe ham, in reepjes id « 300 g verse doperwten KLAAR IN of diepvriesdoperwten 3 eieren 15 * 400 g tagliatelle, koelvers MINUTEN » 100 g Parmezaanse kaas, geraspt « 2 takjes munt, alleen de blaadjes … keukenpapier BEREIDEN rn 1. Verhit de olie in een hapjespan PROEF u A en bak hierin de ham op een lage stand in circa 2 minuten vi HEIRESHINE ui | krokant. Schep uit de pan en laat AN uitlekken op keukenpapier. Voeg ITALIË OP dr € es de doperwten toe aan het bakvet I a & en stoof in 4-6 minuten beetgaar. TS a 2. Klop intussen in een grote kom JE BORD de eieren los met peper. Kook de st > f \ tagliatelle beetgaar. Schep een paar eetlepels kookvocht uit de pan, 8 # f 7. Ss > houd apart en giet de pasta af. Laat 2% goed uitlekken en schep dan met x >= 50 gram kaas, ] eetlepel kookvocht en de doperwten door de eieren. 7 3. Schep alles weer terug in de F en 2 hapjespan en zet deze op de a = laagste stand. Roer met een spatel DOPERWTEN PT er over de bodem van de pan en laat de eiersaus in circa 2 minuten Groeien met circa lichtjes binden. Schep als laatste de 10 stuks in een peul, uitgebakken ham en munt erdoor meestal al gedopt en serveer op warme borden. verkrijgbaar. Bestrooi met de rest van de kaas. CE ETS st half mei tot half juli voedingswaarde per persoon Bewaren: = 645 kcal, vet 21 g (waarvan 3 dagen in de koelkast verzadigd 9 g), koolhydraten 70 g, Lekker met: eiwit 43 g, vezels 6 g, zout 3,4 g spek - munt - room 75 g groente p.p. Bi: Scan de QR-code om naar het recept te gaan EF 612020 happen
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 67