Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

vn

Tagliatelle alla

carbonara met

ee

ik

“ar

iN

doperwten

R+,

CS

4

© cA.15 MINUTEN

N

Wu

x

{

T5 HOOFDGERECHT

N30UD TANS

LE

Æ VOOR 4 PERSONEN

8

4

z

{Ì GEMIDDELD

ÿ

Ef

1

Lx

Cr,

À

INGREDIËNTEN

1 eetl. olijfolie

* 200 g rauwe ham, in reepjes

id

« 300 g verse doperwten

KLAAR IN

of diepvriesdoperwten

3 eieren

15

* 400 g tagliatelle, koelvers

MINUTEN

» 100 g Parmezaanse kaas, geraspt

« 2 takjes munt, alleen de blaadjes

… keukenpapier

BEREIDEN

rn

1. Verhit de olie in een hapjespan

PROEF

u

A

en bak hierin de ham op een

lage stand in circa 2 minuten

vi

HEIRESHINE

ui |

krokant. Schep uit de pan en laat

AN

uitlekken op keukenpapier. Voeg

ITALIË OP

dr



es

de doperwten toe aan het bakvet

I a

&

en stoof in 4-6 minuten beetgaar.

TS

a

2. Klop intussen in een grote kom

JE BORD

de eieren los met peper. Kook de

st

>

f

\

tagliatelle beetgaar. Schep een paar

eetlepels kookvocht uit de pan,

8

#

f

7.

Ss

>

houd apart en giet de pasta af. Laat

2%

goed uitlekken en schep dan met

x

>=

50 gram kaas, ] eetlepel kookvocht

en de doperwten door de eieren.

7

3. Schep alles weer terug in de

F

en

2

hapjespan en zet deze op de

a

=

laagste stand. Roer met een spatel

DOPERWTEN

PT

er

over de bodem van de pan en

laat de eiersaus in circa 2 minuten

Groeien met circa

lichtjes binden. Schep als laatste de

10 stuks in een peul,

uitgebakken ham en munt erdoor

meestal al gedopt

en serveer op warme borden.

verkrijgbaar.

Bestrooi met de rest van de kaas.

CE ETS st

half mei tot half juli

voedingswaarde per persoon

Bewaren:

=

645 kcal, vet 21 g (waarvan

3 dagen in de koelkast

verzadigd 9 g), koolhydraten 70 g,

Lekker met:

eiwit 43 g, vezels 6 g, zout 3,4 g

spek - munt - room

75 g groente p.p.

Bi:

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

EF

612020

happen