Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 120 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 120
N Portugese viskoekjes ® ca. 20 MINUTEN +1 UUR KOELEN Ö HAPJE Æ VOOR 4 PERSONEN ©? GEMIDDELD 1 8 vis - INGREDIENTEN «300 g kruimige aardappels, ‘ | schoongeboend “lei, losgeklopt +1 kleine rode ui of sjalot, gesnipperd * Y: bosje peterselie of koriander «2 teentjes knoflook « rasp van Yz citroen b -300 g (diepvries)kabeljauwfilet, — in blokjes « chilipeper(vlokken) «olie « keukenmachine Ve er 4 + bakpapier BEREIDEN 1. Kook de aardappels in de schil gaar. rd Be. Laat de aardappels afkoelen en pel ze. Prak in een schaal grof met een vork. Voeg het ei, de ui, peterselie, knoflook en citroenrasp toe en roer door elkaar. 2. Maal de kabeljauw in de keukenmachine fijn en voeg dit af vismengsel toe aan de puree. Roer goed door elkaar en breng op smaak met zout en chilipeper. Vorm met 2 lepels gelijke porties van dit mengsel en druk ze iets platter. Laat de koekjes op een stuk BEE x Ed bakpapier minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. 3. Verhit een laagje olie in een id & TR koekenpan en bak hierin de viskoekjes in een paar porties om en om bruin. Houd ze tijdens het bakken eventueel warm in een schaal in de oven op 75°C. voedingswaarde per persoon 315 kcal, vet 21 g (waarvan verzadigd 3 g), koolhydraten 14 g, eiwit 17 g, vezels 2 g, zout 0,2 g Scan de QR-code om naar het pe = nnee odds recept te gaan KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 120