Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 120


Hier is pagina 120 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 120 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 120

N Portugese viskoekjes ® ca. 20 MINUTEN +1 UUR KOELEN Ö HAPJE Æ VOOR 4 PERSONEN ©? GEMIDDELD 1 8 vis - INGREDIENTEN «300 g kruimige aardappels, ‘ | schoongeboend “lei, losgeklopt +1 kleine rode ui of sjalot, gesnipperd * Y: bosje peterselie of koriander «2 teentjes knoflook « rasp van Yz citroen b -300 g (diepvries)kabeljauwfilet, — in blokjes « chilipeper(vlokken) «olie « keukenmachine Ve er 4 + bakpapier BEREIDEN 1. Kook de aardappels in de schil gaar. rd Be. Laat de aardappels afkoelen en pel ze. Prak in een schaal grof met een vork. Voeg het ei, de ui, peterselie, knoflook en citroenrasp toe en roer door elkaar. 2. Maal de kabeljauw in de keukenmachine fijn en voeg dit af vismengsel toe aan de puree. Roer goed door elkaar en breng op smaak met zout en chilipeper. Vorm met 2 lepels gelijke porties van dit mengsel en druk ze iets platter. Laat de koekjes op een stuk BEE x Ed bakpapier minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. 3. Verhit een laagje olie in een id & TR koekenpan en bak hierin de viskoekjes in een paar porties om en om bruin. Houd ze tijdens het bakken eventueel warm in een schaal in de oven op 75°C. voedingswaarde per persoon 315 kcal, vet 21 g (waarvan verzadigd 3 g), koolhydraten 14 g, eiwit 17 g, vezels 2 g, zout 0,2 g Scan de QR-code om naar het pe = nnee odds recept te gaan KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 120