Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 42 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42
v, ÿ En, f Cr fe +) 1 > k £ ci PR : Ki Le YA er % N x À Proef de bekroonde lé DS: combi van A So + aardbei en brie! Le 9 er‘ I Va SA ke > Salade met aardbeien, parmaham en brie ES hd En ® ca. 20 MINUTEN de azijn, zout en peper tot een B à > Ö LUNcH- oF dressing. Schep de helft van de F dressing door de sla en verdeel over > HOOFDGERECHT borden. 3. Leg de geroosterde ham, | Æ VOOR 4 PERSONEN eventueel iets fijner verkruimeld, {Ì EENVOUDIG erop. Verdeel de overige plakken ham met de rest van de aardbeien y% en brie erover. Besprenkel de salade INGREDIENTEN met de rest van de dressing. as - 6 eetl. olijfolie +12 plakken (ca. 150 g) parma- Tips iu of serranoham - Vervang de ham door gerookte « 500 g aardbeien, gehalveerd kipfilet en de brie door « sap van 1 sinaasappel camembert. PU - Breid de salade uit met «2 eetl. balsamicoazijn «150 g rucola of jonge bladsla geroosterde pistache- of walnoten « 250 g brie, in plakjes voedingswaarde per persoon SIS kcal, vet 41 g (waarvan verzadigd BEREIDEN 18 g), koolhydraten 10 g, eiwit 23 g, 3 1. Verhit 1 eetlepel olijfolie. Snijd 4 vezels 2 g, zout 2,8 g Ss plakken ham in repen of stukken en bak ze in 2-3 minuten krokant in de olie. 2. Pureer de helft van ® [| scan de QR-code 5 4 om naar het de aardbeien met de rest van recept te gaan . de olijfolie, het sinaasappelsap, e a X SE Es KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42