Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
v,
ÿ
En,
f
Cr
fe
+)
1
>
k
£
ci
PR
:
Ki
Le
YA
er
%
N
x À
Proef de bekroonde
lé
DS:
combi van
A
So
+
aardbei en brie!
Le
9
er‘
I
Va
SA
ke
>
Salade met aardbeien, parmaham en brie
ES
hd
En
® ca. 20 MINUTEN
de azijn, zout en peper tot een
B
à
>
Ö LUNcH- oF
dressing. Schep de helft van de
F
dressing door de sla en verdeel over
>
HOOFDGERECHT
borden. 3. Leg de geroosterde ham,
|
Æ VOOR 4 PERSONEN
eventueel iets fijner verkruimeld,
{Ì EENVOUDIG
erop. Verdeel de overige plakken
ham met de rest van de aardbeien
y%
en brie erover. Besprenkel de salade
INGREDIENTEN
met de rest van de dressing.
as
- 6 eetl. olijfolie
+12 plakken (ca. 150 g) parma-
Tips
iu
of serranoham
- Vervang de ham door gerookte
« 500 g aardbeien, gehalveerd
kipfilet en de brie door
« sap van 1 sinaasappel
camembert.
PU
- Breid de salade uit met
«2 eetl. balsamicoazijn
«150 g rucola of jonge bladsla
geroosterde pistache- of walnoten
« 250 g brie, in plakjes
voedingswaarde per persoon
SIS kcal, vet 41 g (waarvan verzadigd
BEREIDEN
18 g), koolhydraten 10 g, eiwit 23 g,
3
1. Verhit 1 eetlepel olijfolie. Snijd 4
vezels 2 g, zout 2,8 g
Ss
plakken ham in repen of stukken
en bak ze in 2-3 minuten krokant
in de olie. 2. Pureer de helft van
®
[| scan de QR-code
5
4
om naar het
de aardbeien met de rest van
recept te gaan
.
de olijfolie, het sinaasappelsap,
e
a
X
SE
Es
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG