Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

v,

ÿ

En,

f

Cr

fe

+)

1

>

k

£

ci

PR

:

Ki

Le

YA

er

%

N

x À

Proef de bekroonde



DS:

combi van

A

So

+

aardbei en brie!

Le

9

er‘

I

Va

SA

ke

>

Salade met aardbeien, parmaham en brie

ES

hd

En

® ca. 20 MINUTEN

de azijn, zout en peper tot een

B

à

>

Ö LUNcH- oF

dressing. Schep de helft van de

F

dressing door de sla en verdeel over

>

HOOFDGERECHT

borden. 3. Leg de geroosterde ham,

|

Æ VOOR 4 PERSONEN

eventueel iets fijner verkruimeld,

{Ì EENVOUDIG

erop. Verdeel de overige plakken

ham met de rest van de aardbeien

y%

en brie erover. Besprenkel de salade

INGREDIENTEN

met de rest van de dressing.

as

- 6 eetl. olijfolie

+12 plakken (ca. 150 g) parma-

Tips

iu

of serranoham

- Vervang de ham door gerookte

« 500 g aardbeien, gehalveerd

kipfilet en de brie door

« sap van 1 sinaasappel

camembert.

PU

- Breid de salade uit met

«2 eetl. balsamicoazijn

«150 g rucola of jonge bladsla

geroosterde pistache- of walnoten

« 250 g brie, in plakjes

voedingswaarde per persoon

SIS kcal, vet 41 g (waarvan verzadigd

BEREIDEN

18 g), koolhydraten 10 g, eiwit 23 g,

3

1. Verhit 1 eetlepel olijfolie. Snijd 4

vezels 2 g, zout 2,8 g

Ss

plakken ham in repen of stukken

en bak ze in 2-3 minuten krokant

in de olie. 2. Pureer de helft van

®

[| scan de QR-code

5

4

om naar het

de aardbeien met de rest van

recept te gaan

.

de olijfolie, het sinaasappelsap,

e

a

X

SE

Es

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG