Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42


Hier is pagina 42 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 42 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42

v, ÿ En, f Cr fe +) 1 > k £ ci PR : Ki Le YA er % N x À Proef de bekroonde lé DS: combi van A So + aardbei en brie! Le 9 er‘ I Va SA ke > Salade met aardbeien, parmaham en brie ES hd En ® ca. 20 MINUTEN de azijn, zout en peper tot een B à > Ö LUNcH- oF dressing. Schep de helft van de F dressing door de sla en verdeel over > HOOFDGERECHT borden. 3. Leg de geroosterde ham, | Æ VOOR 4 PERSONEN eventueel iets fijner verkruimeld, {Ì EENVOUDIG erop. Verdeel de overige plakken ham met de rest van de aardbeien y% en brie erover. Besprenkel de salade INGREDIENTEN met de rest van de dressing. as - 6 eetl. olijfolie +12 plakken (ca. 150 g) parma- Tips iu of serranoham - Vervang de ham door gerookte « 500 g aardbeien, gehalveerd kipfilet en de brie door « sap van 1 sinaasappel camembert. PU - Breid de salade uit met «2 eetl. balsamicoazijn «150 g rucola of jonge bladsla geroosterde pistache- of walnoten « 250 g brie, in plakjes voedingswaarde per persoon SIS kcal, vet 41 g (waarvan verzadigd BEREIDEN 18 g), koolhydraten 10 g, eiwit 23 g, 3 1. Verhit 1 eetlepel olijfolie. Snijd 4 vezels 2 g, zout 2,8 g Ss plakken ham in repen of stukken en bak ze in 2-3 minuten krokant in de olie. 2. Pureer de helft van ® [| scan de QR-code 5 4 om naar het de aardbeien met de rest van recept te gaan . de olijfolie, het sinaasappelsap, e a X SE Es KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 42