Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 40 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 40
koken voor elke T il f Der | Am ite li We | | | IN | li Dr À ij ie Em ill 188 À OEE Í > | | | L 5 Se Se RZ SN 8 N I {N N gil hs N Hi) | | & IK } N I | | / | | | N) N W Ge \ nf N Ban 1: LI x 7 1 6 If m je Fi A I; v A l M | Gi a Ar N Ae | vi Er E Dit is echt Sen “MM Ku J rwentoetje, mm Be | rs fi EN x Pl 2h { Lee + en en A Me u, Yoghurt-aardbeienijs met witte chocolade ZELF IJS MAKEN BEREIDEN © CA. 20 MINUTEN Maak eens zelf yoghurt- T7? NAGERECHT 1. Laat het yoghurtijs iets zachter worden. aardbeienijs. Verwarm Æ VOOR 6 PERSONEN Schep 250 gram aardbeien erdoor en zet het 250 gram gehalveerde ijs nog even terug in de diepvries. 2. Schaaf de aardbeien met 75 gram ©? EENVOUDIG witte chocolade in krullen of hak grof. Schep suiker en 2 eetlepels het aardbeienijs in kommetjes en verdeel de citroensap. Pureer grof en slagroom erover. Garneer met de rest van de laat afkoelen. Voeg 450 ml INGREDIËNTEN aardbeien en de chocolade. yoghurt en 250 ml melk « 900 ml yoghurtijs toe. Giet dit mengsel in een bosvruchten of naturel voedingswaarde per persoon diepvriesbak en zet circa «400 g aardbeien, 940 kcal, vet 28 g (waarvan verzadigd 18 g), 45 minuten in de diepvries. in kwarten koolhydraten 46 g, eiwit 6 g, vezels 1 g, Schep 250 gram aardbeien, «200 g witte chocolade zout 1,3 g in kwarten gesneden, « 200 ml slagroom, erdoor en laat nog 3-4 geklopt of uit spuitbus uur bevriezen. Roer het ijs Scan de QR-code tussendoor een keer door. om naar het recept te gaan = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 40