Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
T
il
f
Der
|
Am
ite
li We
|
|
|
IN
|
li
Dr
À
ij
ie
Em
ill
188
À
OEE
Í
>
|
|
|
L
5
Se
Se
RZ
SN
8
N
I
{N
N
gil
hs
N
Hi)
|
|
&
IK
}
N
I
|
|
/ |
|
|
N)
N
W
Ge
\
nf
N
Ban
1:
LI
x
7
1
6
If
m
je
Fi
A
I;
v
A
l
M
|
Gi
a
Ar
N
Ae
|
vi
Er
E
Dit is echt Sen
“MM
Ku
J
rwentoetje, mm
Be |
rs
fi
EN
x
Pl
2h
{
Lee +
en
en
A
Me
u,
Yoghurt-aardbeienijs met witte chocolade
ZELF IJS MAKEN
BEREIDEN
© CA. 20 MINUTEN
Maak eens zelf yoghurt-
T7? NAGERECHT
1. Laat het yoghurtijs iets zachter worden.
aardbeienijs. Verwarm
Æ VOOR 6 PERSONEN
Schep 250 gram aardbeien erdoor en zet het
250 gram gehalveerde
ijs nog even terug in de diepvries. 2. Schaaf de
aardbeien met 75 gram
©? EENVOUDIG
witte chocolade in krullen of hak grof. Schep
suiker en 2 eetlepels
het aardbeienijs in kommetjes en verdeel de
citroensap. Pureer grof en
slagroom erover. Garneer met de rest van de
laat afkoelen. Voeg 450 ml
INGREDIËNTEN
aardbeien en de chocolade.
yoghurt en 250 ml melk
« 900 ml yoghurtijs
toe. Giet dit mengsel in een
bosvruchten of naturel
voedingswaarde per persoon
diepvriesbak en zet circa
«400 g aardbeien,
940 kcal, vet 28 g (waarvan verzadigd 18 g),
45 minuten in de diepvries.
in kwarten
koolhydraten 46 g, eiwit 6 g, vezels 1 g,
Schep 250 gram aardbeien,
«200 g witte chocolade
zout 1,3 g
in kwarten gesneden,
« 200 ml slagroom,
erdoor en laat nog 3-4
geklopt of uit spuitbus
uur bevriezen. Roer het ijs
Scan de QR-code
tussendoor een keer door.
om naar het
recept te gaan
=
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG