Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

T

il

f

Der

|

Am

ite

li We

|

|

|

IN

|

li

Dr

À

ij

ie

Em

ill

188

À

OEE

Í

>

|

|

|

L

5

Se

Se

RZ

SN

8

N

I

{N

N

gil

hs

N

Hi)

|

|

&

IK

}

N

I

|

|

/ |

|

|

N)

N

W

Ge

\

nf

N

Ban

1:

LI

x

7

1

6

If

m

je

Fi

A

I;

v

A

l

M

|

Gi

a

Ar

N

Ae

|

vi

Er

E

Dit is echt Sen

“MM

Ku

J

rwentoetje, mm

Be |

rs

fi

EN

x

Pl

2h

{

Lee +

en

en

A

Me

u,

Yoghurt-aardbeienijs met witte chocolade

ZELF IJS MAKEN

BEREIDEN

© CA. 20 MINUTEN

Maak eens zelf yoghurt-

T7? NAGERECHT

1. Laat het yoghurtijs iets zachter worden.

aardbeienijs. Verwarm

Æ VOOR 6 PERSONEN

Schep 250 gram aardbeien erdoor en zet het

250 gram gehalveerde

ijs nog even terug in de diepvries. 2. Schaaf de

aardbeien met 75 gram

©? EENVOUDIG

witte chocolade in krullen of hak grof. Schep

suiker en 2 eetlepels

het aardbeienijs in kommetjes en verdeel de

citroensap. Pureer grof en

slagroom erover. Garneer met de rest van de

laat afkoelen. Voeg 450 ml

INGREDIËNTEN

aardbeien en de chocolade.

yoghurt en 250 ml melk

« 900 ml yoghurtijs

toe. Giet dit mengsel in een

bosvruchten of naturel

voedingswaarde per persoon

diepvriesbak en zet circa

«400 g aardbeien,

940 kcal, vet 28 g (waarvan verzadigd 18 g),

45 minuten in de diepvries.

in kwarten

koolhydraten 46 g, eiwit 6 g, vezels 1 g,

Schep 250 gram aardbeien,

«200 g witte chocolade

zout 1,3 g

in kwarten gesneden,

« 200 ml slagroom,

erdoor en laat nog 3-4

geklopt of uit spuitbus

uur bevriezen. Roer het ijs

Scan de QR-code

tussendoor een keer door.

om naar het

recept te gaan

=

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG