Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 40


Hier is pagina 40 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 40 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 40

koken voor elke T il f Der | Am ite li We | | | IN | li Dr À ij ie Em ill 188 À OEE Í > | | | L 5 Se Se RZ SN 8 N I {N N gil hs N Hi) | | & IK } N I | | / | | | N) N W Ge \ nf N Ban 1: LI x 7 1 6 If m je Fi A I; v A l M | Gi a Ar N Ae | vi Er E Dit is echt Sen “MM Ku J rwentoetje, mm Be | rs fi EN x Pl 2h { Lee + en en A Me u, Yoghurt-aardbeienijs met witte chocolade ZELF IJS MAKEN BEREIDEN © CA. 20 MINUTEN Maak eens zelf yoghurt- T7? NAGERECHT 1. Laat het yoghurtijs iets zachter worden. aardbeienijs. Verwarm Æ VOOR 6 PERSONEN Schep 250 gram aardbeien erdoor en zet het 250 gram gehalveerde ijs nog even terug in de diepvries. 2. Schaaf de aardbeien met 75 gram ©? EENVOUDIG witte chocolade in krullen of hak grof. Schep suiker en 2 eetlepels het aardbeienijs in kommetjes en verdeel de citroensap. Pureer grof en slagroom erover. Garneer met de rest van de laat afkoelen. Voeg 450 ml INGREDIËNTEN aardbeien en de chocolade. yoghurt en 250 ml melk « 900 ml yoghurtijs toe. Giet dit mengsel in een bosvruchten of naturel voedingswaarde per persoon diepvriesbak en zet circa «400 g aardbeien, 940 kcal, vet 28 g (waarvan verzadigd 18 g), 45 minuten in de diepvries. in kwarten koolhydraten 46 g, eiwit 6 g, vezels 1 g, Schep 250 gram aardbeien, «200 g witte chocolade zout 1,3 g in kwarten gesneden, « 200 ml slagroom, erdoor en laat nog 3-4 geklopt of uit spuitbus uur bevriezen. Roer het ijs Scan de QR-code tussendoor een keer door. om naar het recept te gaan = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 40