Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 31 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 31
Couscous met aubergine, olijven en munt water over de couscous © CA. 30 MINUTEN tot de couscous net onder HOOFDGERECHT staat, dek af en laat wellen. VOOR 4 PERSONEN 2. Verhit intussen de rest EENVOUDIG van de olie en roerbak LE UANHAT Sop 0 ZONDER VLEES hierin de aubergine, wortel en ui circa 15 minuten op D OF VIS w middelhoge tot hoge stand. Voeg de paprika, rozijnen 4 S331A INGREDIENTEN en het sinaasappelsap toe - 5 eetl. olifolie en bak circa 5 minuten.3. 1 - 200 g couscous Voeg de olijven, kaneel en rar 11 komijn toe en bak 2 minuten. « l aubergine, in blokjes 1 wortel, in plakjes Voeg de sinaasappelrasp en couscous toe en roer door. «2 uien, gesnipperd «2 paprika's, in blokjes Bestrooi de couscous met de +2 eetl. rozijnen pistachenoten en munt. + rasp en sap van 1 Venkelrisotto met gorgonzola sinaasappel voedingswaarde -100 g zwarte olijven per persoon BEREIDEN - 2 theel. kaneelpoeder 475 kcal, vet 20 g (waarvan © cA.25 MINUTEN +] theel. komijnpoeder verzadigd 3 g), koolhydraten 1. Smelt de boter en bak hierin Ö HOOFDGERECHT 2 eetl. pistachenoten 57 g, eiwit 1l g, vezels 12 g, de ui en driekwart van de venkel - 1 bosje munt, grof gehakt zout 0,2g ÂA VOOR 3 PERSONEN circa 10 minuten op lage tot 225 g groente p.p. TE? EENVOUDIG middelhoge stand. 2. Voeg de rijst toe en bak op een lage ZONDER VLEES BEREIDEN stand al roerend tot de rijst 1. Giet 1 eetlepel olie over de Scan de QR-code OF VIS glazig wordt. Blus af met 4 om naar het couscous en meng goed. recept te gaan eetlepels azijn en roer tot alles is Giet 150-200 ml kokend Bir INGREDIENTEN opgenomen. Voeg de bouillon * 2 eetl. boter al roerend in gedeeltes toe «lui, gesnipperd aan de rijst tot alle bouillon is pres «1 venkelknol, opgenomen. 3. Meng intussen { dungesneden en loof de rest van de venkel met de rest apart van de azijn. Schep de risotto op «200 g risottorijst borden. Verdeel de ingemaakte « 6 eetl. wittewijnazijn venkel en stukjes gorgonzola «# « 500 ml warme erover. Bestrooi met het loof van % groentebouillon de venkel en maal er peper over. * 150 g gorgonzola Ger r voedingswaarde per persoon 515 kcal, vet 25 g (waarvan ver- J Scan de QR-code zadigd 16 g), koolhydraten 56 g, om et recept te gaan eiwit 16 g, vezels 3 g, zout 3,6 g Er 70 g groente p.p. Dn an » matte Boodscl 612020 happan()
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 31