Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Couscous met aubergine,
olijven en munt
water over de couscous
© CA. 30 MINUTEN
tot de couscous net onder
HOOFDGERECHT
staat, dek af en laat wellen.
VOOR 4 PERSONEN
2. Verhit intussen de rest
EENVOUDIG
van de olie en roerbak
LE UANHAT
Sop 0
ZONDER VLEES
hierin de aubergine, wortel
en ui circa 15 minuten op
D
OF VIS
w
middelhoge tot hoge stand.
Voeg de paprika, rozijnen
4
S331A
INGREDIENTEN
en het sinaasappelsap toe
- 5 eetl. olifolie
en bak circa 5 minuten.3.
1
- 200 g couscous
Voeg de olijven, kaneel en
rar
11
komijn toe en bak 2 minuten.
« l aubergine, in blokjes
1 wortel, in plakjes
Voeg de sinaasappelrasp en
couscous toe en roer door.
«2 uien, gesnipperd
«2 paprika's, in blokjes
Bestrooi de couscous met de
+2 eetl. rozijnen
pistachenoten en munt.
+ rasp en sap van 1
Venkelrisotto met gorgonzola
sinaasappel
voedingswaarde
-100 g zwarte olijven
per persoon
BEREIDEN
- 2 theel. kaneelpoeder
475 kcal, vet 20 g (waarvan
© cA.25 MINUTEN
+] theel. komijnpoeder
verzadigd 3 g), koolhydraten
1. Smelt de boter en bak hierin
Ö HOOFDGERECHT
2 eetl. pistachenoten
57 g, eiwit 1l g, vezels 12 g,
de ui en driekwart van de venkel
- 1 bosje munt, grof gehakt
zout 0,2g
ÂA VOOR 3 PERSONEN
circa 10 minuten op lage tot
225 g groente p.p.
TE? EENVOUDIG
middelhoge stand. 2. Voeg de
rijst toe en bak op een lage
ZONDER VLEES
BEREIDEN
stand al roerend tot de rijst
1. Giet 1 eetlepel olie over de
Scan de QR-code
OF VIS
glazig wordt. Blus af met 4
om naar het
couscous en meng goed.
recept te gaan
eetlepels azijn en roer tot alles is
Giet 150-200 ml kokend
Bir
INGREDIENTEN
opgenomen. Voeg de bouillon
* 2 eetl. boter
al roerend in gedeeltes toe
«lui, gesnipperd
aan de rijst tot alle bouillon is
pres
«1 venkelknol,
opgenomen. 3. Meng intussen
{
dungesneden en loof
de rest van de venkel met de rest
apart
van de azijn. Schep de risotto op
«200 g risottorijst
borden. Verdeel de ingemaakte
« 6 eetl. wittewijnazijn
venkel en stukjes gorgonzola
«#
« 500 ml warme
erover. Bestrooi met het loof van
%
groentebouillon
de venkel en maal er peper over.
* 150 g gorgonzola
Ger
r
voedingswaarde per persoon
515 kcal, vet 25 g (waarvan ver-
J
Scan de QR-code
zadigd 16 g), koolhydraten 56 g,
om
et
recept te gaan
eiwit 16 g, vezels 3 g, zout 3,6 g
Er
70 g groente p.p.
Dn
an
»
matte
Boodscl
612020
happan()