Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Couscous met aubergine,

olijven en munt

water over de couscous

© CA. 30 MINUTEN

tot de couscous net onder

HOOFDGERECHT

staat, dek af en laat wellen.

VOOR 4 PERSONEN

2. Verhit intussen de rest

EENVOUDIG

van de olie en roerbak

LE UANHAT

Sop 0

ZONDER VLEES

hierin de aubergine, wortel

en ui circa 15 minuten op

D

OF VIS

w

middelhoge tot hoge stand.

Voeg de paprika, rozijnen

4

S331A

INGREDIENTEN

en het sinaasappelsap toe

- 5 eetl. olifolie

en bak circa 5 minuten.3.

1

- 200 g couscous

Voeg de olijven, kaneel en

rar

11

komijn toe en bak 2 minuten.

« l aubergine, in blokjes

1 wortel, in plakjes

Voeg de sinaasappelrasp en

couscous toe en roer door.

«2 uien, gesnipperd

«2 paprika's, in blokjes

Bestrooi de couscous met de

+2 eetl. rozijnen

pistachenoten en munt.

+ rasp en sap van 1

Venkelrisotto met gorgonzola

sinaasappel

voedingswaarde

-100 g zwarte olijven

per persoon

BEREIDEN

- 2 theel. kaneelpoeder

475 kcal, vet 20 g (waarvan

© cA.25 MINUTEN

+] theel. komijnpoeder

verzadigd 3 g), koolhydraten

1. Smelt de boter en bak hierin

Ö HOOFDGERECHT

2 eetl. pistachenoten

57 g, eiwit 1l g, vezels 12 g,

de ui en driekwart van de venkel

- 1 bosje munt, grof gehakt

zout 0,2g

ÂA VOOR 3 PERSONEN

circa 10 minuten op lage tot

225 g groente p.p.

TE? EENVOUDIG

middelhoge stand. 2. Voeg de

rijst toe en bak op een lage

ZONDER VLEES

BEREIDEN

stand al roerend tot de rijst

1. Giet 1 eetlepel olie over de

Scan de QR-code

OF VIS

glazig wordt. Blus af met 4

om naar het

couscous en meng goed.

recept te gaan

eetlepels azijn en roer tot alles is

Giet 150-200 ml kokend

Bir

INGREDIENTEN

opgenomen. Voeg de bouillon

* 2 eetl. boter

al roerend in gedeeltes toe

«lui, gesnipperd

aan de rijst tot alle bouillon is

pres

«1 venkelknol,

opgenomen. 3. Meng intussen

{

dungesneden en loof

de rest van de venkel met de rest

apart

van de azijn. Schep de risotto op

«200 g risottorijst

borden. Verdeel de ingemaakte

« 6 eetl. wittewijnazijn

venkel en stukjes gorgonzola

«#

« 500 ml warme

erover. Bestrooi met het loof van

%

groentebouillon

de venkel en maal er peper over.

* 150 g gorgonzola

Ger

r

voedingswaarde per persoon

515 kcal, vet 25 g (waarvan ver-

J

Scan de QR-code

zadigd 16 g), koolhydraten 56 g,

om

et

recept te gaan

eiwit 16 g, vezels 3 g, zout 3,6 g

Er

70 g groente p.p.

Dn

an

»

matte

Boodscl

612020

happan()