Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 43 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 43
Aardbeienplaattaart met vanillehoning en tijm \z © ca. 30 MINUTEN met de slagroomversteviger en x « poedersuiker lobbig. Spatel de D GEBAK slagroom door de mascarpone Æ VOOR 6 PERSONEN met de helft van het vanillemerg. u {Ì GEMIDDELD Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Halveer de aardbeien N30Z13S L3H LIN DN, of snijd ze in plakjes. 3. Bestrijk de INGREDIËNTEN deegbodem met de mascarpone 1 rol bladerdeeg, koelvers en leg de aardbeien in strakke rijtjes «lei, losgeklopt erop. Meng de honing met de rest «2 eetl. suiker van het vanillemerg, de tijm, een EN « 200 ml slagroom snufje zout en peper. Sprenkel of «1 zakje slagroomversteviger strijk dit over de aardbeien. «50 g poedersuiker «250 g mascarpone Tips «1 vanillestokje, opengesneden - Maak in plaats van een plaattaart en merg eruit een taart van bladerdeeg in “750 g aardbeien, gewassen een lage taartvorm. Bereid «4 eetl. honing de deegbodem een dag van «1 theel. tijm tevoren en bewaar deze dicht in =. > vershoudfolie of in een trommel. - Nog sneller? Kies dan voor een BEREIDEN kant-en-klare taartbodem uit de | iS 1. Verwarm de oven voor op 200°C. supermarkt. LE Leg het bladerdeeg met het - Vervang de tijm door gehakte bakpapier eronder op een bakplaat. munt. Vouw de randen rondom 1 cm as om, zodat een randje ontstaat. voedingswaarde per persoon % N Bestrijk de omgevouwen deegrand 610 kcal, vet 43 g (waarvan met ei en bestrooi met de suiker. verzadigd 26 g), koolhydraten 46 g, Prik het deeg op meerdere eiwit 8 g, vezels 2 g, zout 0,6 g plekken in met een vork. Bak de ws» bladerdeegbodem in de oven in 15-17 minuten lichtbruin en gaar. Ee; ac Scan de QR-code 24 om naar het Laat afkoelen op een rooster. Obi? recept te gaan 2. Klop intussen de slagroom - Er. ne Handig: 7 gebruik ook een eiersnijder voor mooie plakjes E El aardbei a E 612020 herpen @)
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 43