Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aardbeienplaattaart met
vanillehoning en tijm
\z
© ca. 30 MINUTEN
met de slagroomversteviger en
x «
poedersuiker lobbig. Spatel de
D GEBAK
slagroom door de mascarpone
Æ VOOR 6 PERSONEN
met de helft van het vanillemerg.
u
{Ì GEMIDDELD
Verwijder de kroontjes van de
aardbeien. Halveer de aardbeien
N30Z13S L3H LIN
DN,
of snijd ze in plakjes. 3. Bestrijk de
INGREDIËNTEN
deegbodem met de mascarpone
1 rol bladerdeeg, koelvers
en leg de aardbeien in strakke rijtjes
«lei, losgeklopt
erop. Meng de honing met de rest
«2 eetl. suiker
van het vanillemerg, de tijm, een
EN
« 200 ml slagroom
snufje zout en peper. Sprenkel of
«1 zakje slagroomversteviger
strijk dit over de aardbeien.
«50 g poedersuiker
«250 g mascarpone
Tips
«1 vanillestokje, opengesneden
- Maak in plaats van een plaattaart
en merg eruit
een taart van bladerdeeg in
“750 g aardbeien, gewassen
een lage taartvorm. Bereid
«4 eetl. honing
de deegbodem een dag van
«1 theel. tijm
tevoren en bewaar deze dicht in
=.
>
vershoudfolie of in een trommel.
- Nog sneller? Kies dan voor een
BEREIDEN
kant-en-klare taartbodem uit de
|
iS
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
supermarkt.
LE
Leg het bladerdeeg met het
- Vervang de tijm door gehakte
bakpapier eronder op een bakplaat.
munt.
Vouw de randen rondom 1 cm
as
om, zodat een randje ontstaat.
voedingswaarde per persoon
%
N
Bestrijk de omgevouwen deegrand
610 kcal, vet 43 g (waarvan
met ei en bestrooi met de suiker.
verzadigd 26 g), koolhydraten 46 g,
Prik het deeg op meerdere
eiwit 8 g, vezels 2 g, zout 0,6 g
plekken in met een vork. Bak de
ws»
bladerdeegbodem in de oven in
15-17 minuten lichtbruin en gaar.
Ee; ac Scan de QR-code
24
om naar het
Laat afkoelen op een rooster.
Obi?
recept te gaan
2. Klop intussen de slagroom
-
Er.
ne
Handig:
7
gebruik
ook een
eiersnijder
voor mooie
plakjes
E
El
aardbei
a
E
612020
herpen @)