Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Aardbeienplaattaart met

vanillehoning en tijm

\z

© ca. 30 MINUTEN

met de slagroomversteviger en

x «

poedersuiker lobbig. Spatel de

D GEBAK

slagroom door de mascarpone

Æ VOOR 6 PERSONEN

met de helft van het vanillemerg.

u

{Ì GEMIDDELD

Verwijder de kroontjes van de

aardbeien. Halveer de aardbeien

N30Z13S L3H LIN

DN,

of snijd ze in plakjes. 3. Bestrijk de

INGREDIËNTEN

deegbodem met de mascarpone

1 rol bladerdeeg, koelvers

en leg de aardbeien in strakke rijtjes

«lei, losgeklopt

erop. Meng de honing met de rest

«2 eetl. suiker

van het vanillemerg, de tijm, een

EN

« 200 ml slagroom

snufje zout en peper. Sprenkel of

«1 zakje slagroomversteviger

strijk dit over de aardbeien.

«50 g poedersuiker

«250 g mascarpone

Tips

«1 vanillestokje, opengesneden

- Maak in plaats van een plaattaart

en merg eruit

een taart van bladerdeeg in

“750 g aardbeien, gewassen

een lage taartvorm. Bereid

«4 eetl. honing

de deegbodem een dag van

«1 theel. tijm

tevoren en bewaar deze dicht in

=.

>

vershoudfolie of in een trommel.

- Nog sneller? Kies dan voor een

BEREIDEN

kant-en-klare taartbodem uit de

|

iS

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

supermarkt.

LE

Leg het bladerdeeg met het

- Vervang de tijm door gehakte

bakpapier eronder op een bakplaat.

munt.

Vouw de randen rondom 1 cm

as

om, zodat een randje ontstaat.

voedingswaarde per persoon

%

N

Bestrijk de omgevouwen deegrand

610 kcal, vet 43 g (waarvan

met ei en bestrooi met de suiker.

verzadigd 26 g), koolhydraten 46 g,

Prik het deeg op meerdere

eiwit 8 g, vezels 2 g, zout 0,6 g

plekken in met een vork. Bak de

ws»

bladerdeegbodem in de oven in

15-17 minuten lichtbruin en gaar.

Ee; ac Scan de QR-code

24

om naar het

Laat afkoelen op een rooster.

Obi?

recept te gaan

2. Klop intussen de slagroom

-

Er.

ne

Handig:

7

gebruik

ook een

eiersnijder

voor mooie

plakjes

E

El

aardbei

a

E

612020

herpen @)