Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 128




Hier is pagina 128 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

[AJ

omkommerschuitjes

met pittige wortelspread

© CA. 25 MINUTEN

> HAPJE

& VOOR 16 STUKS

{Ì EENVOUDIG

® ZONDER VLEES OF VIS

=

er

&

INGREDIENTEN

-1 grote komkommer

+ 2 eetl. sesamzaad

[2

«8 olijven zonder pit, gehalveerd

De,

Lu]

«1 eetl. koriander, om te garneren

voor de spread:

er

ITS

«2 winterwortels, geschild en in blokjes

"2 teentjes knoflook, grof gehakt

"125 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd

- 2 sjalotjes of 1 kleine ui, gesnipperd

-olijfolie

+ 1rode peper, fingehakt

*] theel. komijnpoeder

EL}

ei

BEREIDEN

+

m.

1. Verwarm de ovengrill voor. Verdeel voor

de spread de wortel, knoflook, tomaatjes en

sjalot over de bakplaaten besprenkel met

olijfolie. Zet de bakplaat 10-12 minuten niet te

a

44

dicht onder de ovengrill. 2. Wäs.intussen de

komkommer en halveer deze in d

ngte.

Schraap met een spitse lepel de zaadlì

en

eruit en snijd de komkommerhelften in 8

stukken. 3. Rooster het sesamzaad in een

droge, hete koekenpan goudbruin. Pureer

de geroosterde groenten met de rode

peper, komijnpoeder en zout. Voeg indien

nodig nog een beetje olijfolie toe. 4. Vul de

komkommerschuitjes met de wortelspread.

Bestrooi met sesam en leg de olijven erop.

Garneer met koriander.

voedingswaarde per stuk

SIMPELE

35 kcal, vet 3 g (waarvan verzadigd - g),

koolhydraten 2 g, eiwit 1g, vezels 1 g, zout -g

KOMKOMMER WORDT

35 g groente p.p.

SUPERHAPJE

Big

Scan de QR-code

24

om naar het

A

recept te gaan

Es)

\

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG