Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 128


Hier is pagina 128 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 128 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 128

[AJ omkommerschuitjes met pittige wortelspread © CA. 25 MINUTEN > HAPJE & VOOR 16 STUKS {Ì EENVOUDIG ® ZONDER VLEES OF VIS = er & INGREDIENTEN -1 grote komkommer + 2 eetl. sesamzaad [2 «8 olijven zonder pit, gehalveerd De, Lu] «1 eetl. koriander, om te garneren voor de spread: er ITS «2 winterwortels, geschild en in blokjes "2 teentjes knoflook, grof gehakt "125 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd - 2 sjalotjes of 1 kleine ui, gesnipperd -olijfolie + 1rode peper, fingehakt *] theel. komijnpoeder EL} ei BEREIDEN + m. 1. Verwarm de ovengrill voor. Verdeel voor de spread de wortel, knoflook, tomaatjes en sjalot over de bakplaaten besprenkel met olijfolie. Zet de bakplaat 10-12 minuten niet te a 44 dicht onder de ovengrill. 2. Wäs.intussen de komkommer en halveer deze in d ngte. Schraap met een spitse lepel de zaadlì en eruit en snijd de komkommerhelften in 8 stukken. 3. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan goudbruin. Pureer de geroosterde groenten met de rode peper, komijnpoeder en zout. Voeg indien nodig nog een beetje olijfolie toe. 4. Vul de komkommerschuitjes met de wortelspread. Bestrooi met sesam en leg de olijven erop. Garneer met koriander. voedingswaarde per stuk SIMPELE 35 kcal, vet 3 g (waarvan verzadigd - g), koolhydraten 2 g, eiwit 1g, vezels 1 g, zout -g KOMKOMMER WORDT 35 g groente p.p. SUPERHAPJE Big Scan de QR-code 24 om naar het A recept te gaan Es) \ KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 128