Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 128
Hier is pagina 128 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 128 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 128
[AJ omkommerschuitjes met pittige wortelspread © CA. 25 MINUTEN > HAPJE & VOOR 16 STUKS {Ì EENVOUDIG ® ZONDER VLEES OF VIS = er & INGREDIENTEN -1 grote komkommer + 2 eetl. sesamzaad [2 «8 olijven zonder pit, gehalveerd De, Lu] «1 eetl. koriander, om te garneren voor de spread: er ITS «2 winterwortels, geschild en in blokjes "2 teentjes knoflook, grof gehakt "125 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd - 2 sjalotjes of 1 kleine ui, gesnipperd -olijfolie + 1rode peper, fingehakt *] theel. komijnpoeder EL} ei BEREIDEN + m. 1. Verwarm de ovengrill voor. Verdeel voor de spread de wortel, knoflook, tomaatjes en sjalot over de bakplaaten besprenkel met olijfolie. Zet de bakplaat 10-12 minuten niet te a 44 dicht onder de ovengrill. 2. Wäs.intussen de komkommer en halveer deze in d ngte. Schraap met een spitse lepel de zaadlì en eruit en snijd de komkommerhelften in 8 stukken. 3. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan goudbruin. Pureer de geroosterde groenten met de rode peper, komijnpoeder en zout. Voeg indien nodig nog een beetje olijfolie toe. 4. Vul de komkommerschuitjes met de wortelspread. Bestrooi met sesam en leg de olijven erop. Garneer met koriander. voedingswaarde per stuk SIMPELE 35 kcal, vet 3 g (waarvan verzadigd - g), koolhydraten 2 g, eiwit 1g, vezels 1 g, zout -g KOMKOMMER WORDT 35 g groente p.p. SUPERHAPJE Big Scan de QR-code 24 om naar het A recept te gaan Es) \ KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 128