Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 21 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 21

AR “Dit recept heb ik Eveline 29 jaar Sad aangepast met wat single Receptbeoordeling: An zuivelspread” Eerlijk gezegd vond ik dit recept een beetje sober. Ik miste bijvoorbeeld een lekker sausje. Dit heb ik opgelost met zuivelspread. De zalm was wel erg lekker, maar de rest erbij was nogal basic. Tip van Eveline: N TANYdHOOM NAddVHISTOOA Ik heb de spinazie kort gewokt N ww Le 23 en aangemaakt met een beetje N zuivelspread. pe m af i = à Pr me à fa TA = “.. in a € us Ta ER © ad zer A kens , Zalmfilet met spinazie en couscous 2 - - a @ cA.30 MINUTEN HOOFDGERECHT ZA VOoORIPERSOON {7 EENVOUDIG Vs INGREDIËNTEN BEREIDEN en tomaatjes en giet het vocht uit de - 75 g couscous 1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen ovenschaal erover. « % groentebouillonblokje op de verpakking met kokend water en het 1 zalmfilet bouillonblokje. 2. Verwarm de oven voor op voedingswaarde per persoon «100 g cherry-/kerstomaatjes 200°C. Leg de vis met de tomaatjes eromheen 965 kcal, vet 52 g (waarvan verzadigd « 1 takje rozemarijn of snufje in een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn, 8 g), koolhydraten 70 g, eiwit 50 g, gedroogde rozemarijn knoflook, zout en peper. Bedruppel met vezels 10 g, zout 3,1 g «1 teentje knoflook, geperst de olie en bak de vis in de oven in circa 15 275 g groente p.p. « 2 eetl. olijfolie minuten gaar. 3. Schep intussen de warme « 2 eetl. pijnboompitten, geroosterd couscous in een schaal om met de spinazie Et Scan de QR-code om naar het » 200 g spinazie, panklaar en pijnboompitten. Breng op smaak met zout recept te gaan en peper. Serveer met de geroosterde zalm El 612020 ee

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 21