Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 21 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 21
AR “Dit recept heb ik Eveline 29 jaar Sad aangepast met wat single Receptbeoordeling: An zuivelspread” Eerlijk gezegd vond ik dit recept een beetje sober. Ik miste bijvoorbeeld een lekker sausje. Dit heb ik opgelost met zuivelspread. De zalm was wel erg lekker, maar de rest erbij was nogal basic. Tip van Eveline: N TANYdHOOM NAddVHISTOOA Ik heb de spinazie kort gewokt N ww Le 23 en aangemaakt met een beetje N zuivelspread. pe m af i = à Pr me à fa TA = “.. in a € us Ta ER © ad zer A kens , Zalmfilet met spinazie en couscous 2 - - a @ cA.30 MINUTEN HOOFDGERECHT ZA VOoORIPERSOON {7 EENVOUDIG Vs INGREDIËNTEN BEREIDEN en tomaatjes en giet het vocht uit de - 75 g couscous 1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen ovenschaal erover. « % groentebouillonblokje op de verpakking met kokend water en het 1 zalmfilet bouillonblokje. 2. Verwarm de oven voor op voedingswaarde per persoon «100 g cherry-/kerstomaatjes 200°C. Leg de vis met de tomaatjes eromheen 965 kcal, vet 52 g (waarvan verzadigd « 1 takje rozemarijn of snufje in een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn, 8 g), koolhydraten 70 g, eiwit 50 g, gedroogde rozemarijn knoflook, zout en peper. Bedruppel met vezels 10 g, zout 3,1 g «1 teentje knoflook, geperst de olie en bak de vis in de oven in circa 15 275 g groente p.p. « 2 eetl. olijfolie minuten gaar. 3. Schep intussen de warme « 2 eetl. pijnboompitten, geroosterd couscous in een schaal om met de spinazie Et Scan de QR-code om naar het » 200 g spinazie, panklaar en pijnboompitten. Breng op smaak met zout recept te gaan en peper. Serveer met de geroosterde zalm El 612020 ee
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 21