Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AR

“Dit recept heb ik

Eveline

29 jaar

Sad

aangepast met wat

single

Receptbeoordeling: An

zuivelspread”

Eerlijk gezegd vond ik dit recept

een beetje sober. Ik miste

bijvoorbeeld een lekker sausje. Dit

heb ik opgelost met zuivelspread.

De zalm was wel erg lekker, maar

de rest erbij was nogal basic.

Tip van Eveline:

N

TANYdHOOM NAddVHISTOOA

Ik heb de spinazie kort gewokt

N

ww

Le

23

en aangemaakt met een beetje

N

zuivelspread.

pe

m

af

i

=

à

Pr

me à fa

TA

=

“..

in

a



us

Ta ER

©

ad

zer

A

kens

,

Zalmfilet met spinazie en couscous

2

-

-

a

@ cA.30 MINUTEN HOOFDGERECHT ZA VOoORIPERSOON {7 EENVOUDIG Vs

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

en tomaatjes en giet het vocht uit de

- 75 g couscous

1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen

ovenschaal erover.

« % groentebouillonblokje

op de verpakking met kokend water en het

1 zalmfilet

bouillonblokje. 2. Verwarm de oven voor op

voedingswaarde per persoon

«100 g cherry-/kerstomaatjes

200°C. Leg de vis met de tomaatjes eromheen

965 kcal, vet 52 g (waarvan verzadigd

« 1 takje rozemarijn of snufje

in een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn,

8 g), koolhydraten 70 g, eiwit 50 g,

gedroogde rozemarijn

knoflook, zout en peper. Bedruppel met

vezels 10 g, zout 3,1 g

«1 teentje knoflook, geperst

de olie en bak de vis in de oven in circa 15

275 g groente p.p.

« 2 eetl. olijfolie

minuten gaar. 3. Schep intussen de warme

« 2 eetl. pijnboompitten, geroosterd

couscous in een schaal om met de spinazie

Et

Scan de QR-code

om naar het

» 200 g spinazie, panklaar

en pijnboompitten. Breng op smaak met zout

recept te gaan

en peper. Serveer met de geroosterde zalm

El

612020

ee