Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AR
“Dit recept heb ik
Eveline
29 jaar
Sad
aangepast met wat
single
Receptbeoordeling: An
zuivelspread”
Eerlijk gezegd vond ik dit recept
een beetje sober. Ik miste
bijvoorbeeld een lekker sausje. Dit
heb ik opgelost met zuivelspread.
De zalm was wel erg lekker, maar
de rest erbij was nogal basic.
Tip van Eveline:
N
TANYdHOOM NAddVHISTOOA
Ik heb de spinazie kort gewokt
N
ww
Le
23
en aangemaakt met een beetje
N
zuivelspread.
pe
m
af
i
=
à
Pr
me à fa
TA
=
“..
in
a
€
us
Ta ER
©
ad
zer
A
kens
,
Zalmfilet met spinazie en couscous
2
-
-
a
@ cA.30 MINUTEN HOOFDGERECHT ZA VOoORIPERSOON {7 EENVOUDIG Vs
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
en tomaatjes en giet het vocht uit de
- 75 g couscous
1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen
ovenschaal erover.
« % groentebouillonblokje
op de verpakking met kokend water en het
1 zalmfilet
bouillonblokje. 2. Verwarm de oven voor op
voedingswaarde per persoon
«100 g cherry-/kerstomaatjes
200°C. Leg de vis met de tomaatjes eromheen
965 kcal, vet 52 g (waarvan verzadigd
« 1 takje rozemarijn of snufje
in een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn,
8 g), koolhydraten 70 g, eiwit 50 g,
gedroogde rozemarijn
knoflook, zout en peper. Bedruppel met
vezels 10 g, zout 3,1 g
«1 teentje knoflook, geperst
de olie en bak de vis in de oven in circa 15
275 g groente p.p.
« 2 eetl. olijfolie
minuten gaar. 3. Schep intussen de warme
« 2 eetl. pijnboompitten, geroosterd
couscous in een schaal om met de spinazie
Et
Scan de QR-code
om naar het
» 200 g spinazie, panklaar
en pijnboompitten. Breng op smaak met zout
recept te gaan
en peper. Serveer met de geroosterde zalm
El
612020
ee