Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 102
Hier is pagina 102 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 102 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 102
weekend koken )) TA À » Venkelsoep met Hollands gerookte zalm Gn SS garnalentaartje en sinaasappel ® CA. 25 MINUTEN de bakplaat of op de bordjes. ® ca. 25 MINUTEN Tips Schep een laagje van het = Vervang de prei door +2 UUR KOELEN T7 TUSSENGERECHT roggebroodmengsel erin als 2 bosuitjes. { VOORGERECHT bodem en strijk glad met Æ VOOR 4 PERSONEN - Venkelknollen zonder loof? Æ VOOR 4 PERSONEN {Ì EENVOUDIG een vochtige lepel. Verdeel Garneer de soep dan met CP GEMIDDELD de kaascrème erover en strijk KB vis basilicum of munt. 8 vis deze ook glad. Laat afgedekt minimaal 2 uur opstijven in voedingswaarde per persoon de koelkast (dit kan ook een INGREDIENTEN 270 kcal, vet 18 g (waarvan INGREDIENTEN dag van tevoren). 4. Snijd de 2 eetl. olijfolie verzadigd 7 g), koolhydraten «100 g donker roggebrood taartjes met een scherp mes «2 venkelknollen, N1g,eiwit 14 g, vezels 3 g, «50 g blanke amandelen in stukjes en loof apart los van de rand en verwijder zout 3,39 «25 g boter, gesmolten de kookringen. Leg de …1 grote of 2 kleine 80 g groente p.p. «100 ml slagroom aardappels, garnalen en een partje limoen «125 g roomkaas erop en verdeel de tuinkers geschild en in blokjes Scan de QR-code «200 g diepvriesdoperwten, rondom de taartjes. +1 kleine prei, in ringen om naar het ontdooid «700 ml visbouillon recept te gaan «125 ml kookroom «1 eetl. platte peterselie, Tips gehakt - Vervang het roggebrood «200 g gerookte zalm, door volkoren crackers en «125 g Hollandse garnalen in reepjes «1 limoen, in partjes gebruik dan 40 gram boter. “1 sinaasappel, dik geschild «1 bakje tuinkers - Garneer met dille of veldsla en in dunne plakken ZELF MAKEN: in plaats van tuinkers. VISBOUILLON « keukenmachine Een bouillonblokje «4 kookringen van voedingswaarde per persoon BEREIDEN gebruiken is handig, 10-12 cm g, 445 kcal, vet 32 g (waarvan 1. Verhit de olie in een maar zelfgemaakte « kleine bakplaat met verzadigd 16 g), koolhydraten soeppan en bak hierin visbouillon is. echt het bakpapier of 4 bordjes 21 g, eiwit 17 g, vezels 6 g, de venkel, aardappel en ällerlekkerst. Gebruik zout1,4g prei 2-3 minuten. Schenk visgraten en andere 50 g groente p.p. de bouillon erbij en kook estjes vis, ui, wortel BEREIDEN zachtjes circa 15 minuten. prei, laurier, kruidnagels, 1. Maal het roggebrood en 2. Pureer de soep. Roer peperkorreis, zout en Ex Scan de QR-code de kookroom erdoor en kruiden als tijm of de amandelen grof in een om naar het keukenmachine en roer 1 recept te gaan breng op smaak met peterselie. Giet ruim El de boter erdoor. Klop de zout en peper. Meng de water erop, breng tegen slagroom lobbig. 2. Pureer helft van de zalm door de de kook aan en laat circa de roomkaas met de 20 minuten trekken: soep en schep de soep doperwten, peterselie, zout in kommen. 3. Leg een Schep het schuim eraf en zeef de bouillon voor en peper tot een crême. plakje sinaasappel erin met Spatel de slagroom erdoor. daarop de rest van de zalm gebruik. 3. Zet de kookringen op en wat venkelgroen. BEWUSTE VISWEEK Als je vis, schaal- of schelpdieren koopt, zorg er dan voor dat je kiest voor vis VOOR VANDAAG. FM vig. VOOR DE TOEKOMST. met het MSC- of ASC-keurmerk. Zo help je mee aan een gezonde toekomst oor onze oceanen, meren en rivieren. Tijdens de Bewuste Visweek, van Ve. 21t/m 27 september, wordt bij je supermarkt het uitgebreide visassortiment € MT IC met het MSC- en ASC-keurmerk extra onder de aandacht gebracht. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 102