Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 102
Hier is pagina 102 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
weekend
koken
))
TA
À
»
Venkelsoep met
Hollands
gerookte zalm
Gn
SS
garnalentaartje
en sinaasappel
® CA. 25 MINUTEN
de bakplaat of op de bordjes.
® ca. 25 MINUTEN
Tips
Schep een laagje van het
= Vervang de prei door
+2 UUR KOELEN
T7 TUSSENGERECHT
roggebroodmengsel erin als
2 bosuitjes.
{ VOORGERECHT
bodem en strijk glad met
Æ VOOR 4 PERSONEN
- Venkelknollen zonder loof?
Æ VOOR 4 PERSONEN
{Ì EENVOUDIG
een vochtige lepel. Verdeel
Garneer de soep dan met
CP GEMIDDELD
de kaascrème erover en strijk
KB vis
basilicum of munt.
8 vis
deze ook glad. Laat afgedekt
minimaal 2 uur opstijven in
voedingswaarde per persoon
de koelkast (dit kan ook een
INGREDIENTEN
270 kcal, vet 18 g (waarvan
INGREDIENTEN
dag van tevoren). 4. Snijd de
2 eetl. olijfolie
verzadigd 7 g), koolhydraten
«100 g donker roggebrood
taartjes met een scherp mes
«2 venkelknollen,
N1g,eiwit 14 g, vezels 3 g,
«50 g blanke amandelen
in stukjes en loof apart
los van de rand en verwijder
zout 3,39
«25 g boter, gesmolten
de kookringen. Leg de
…1 grote of 2 kleine
80 g groente p.p.
«100 ml slagroom
aardappels,
garnalen en een partje limoen
«125 g roomkaas
erop en verdeel de tuinkers
geschild en in blokjes
Scan de QR-code
«200 g diepvriesdoperwten,
rondom de taartjes.
+1 kleine prei, in ringen
om naar het
ontdooid
«700 ml visbouillon
recept te gaan
«125 ml kookroom
«1 eetl. platte peterselie,
Tips
gehakt
- Vervang het roggebrood
«200 g gerookte zalm,
door volkoren crackers en
«125 g Hollandse garnalen
in reepjes
«1 limoen, in partjes
gebruik dan 40 gram boter.
“1 sinaasappel, dik geschild
«1 bakje tuinkers
- Garneer met dille of veldsla
en in dunne plakken
ZELF MAKEN:
in plaats van tuinkers.
VISBOUILLON
« keukenmachine
Een bouillonblokje
«4 kookringen van
voedingswaarde per persoon
BEREIDEN
gebruiken is handig,
10-12 cm g,
445 kcal, vet 32 g (waarvan
1. Verhit de olie in een
maar zelfgemaakte
« kleine bakplaat met
verzadigd 16 g), koolhydraten
soeppan en bak hierin
visbouillon is. echt het
bakpapier of 4 bordjes
21 g, eiwit 17 g, vezels 6 g,
de venkel, aardappel en
ällerlekkerst. Gebruik
zout1,4g
prei 2-3 minuten. Schenk
visgraten en andere
50 g groente p.p.
de bouillon erbij en kook
estjes vis, ui, wortel
BEREIDEN
zachtjes circa 15 minuten.
prei, laurier, kruidnagels,
1. Maal het roggebrood en
2. Pureer de soep. Roer
peperkorreis, zout en
Ex
Scan de QR-code
de kookroom erdoor en
kruiden als tijm of
de amandelen grof in een
om naar het
keukenmachine en roer
1
recept te gaan
breng op smaak met
peterselie. Giet ruim
El
de boter erdoor. Klop de
zout en peper. Meng de
water erop, breng tegen
slagroom lobbig. 2. Pureer
helft van de zalm door de
de kook aan en laat circa
de roomkaas met de
20 minuten trekken:
soep en schep de soep
doperwten, peterselie, zout
in kommen. 3. Leg een
Schep het schuim eraf
en zeef de bouillon voor
en peper tot een crême.
plakje sinaasappel erin met
Spatel de slagroom erdoor.
daarop de rest van de zalm
gebruik.
3. Zet de kookringen op
en wat venkelgroen.
BEWUSTE VISWEEK
Als je vis, schaal- of schelpdieren koopt, zorg er dan voor dat je kiest voor vis
VOOR VANDAAG.
FM
vig. VOOR DE TOEKOMST.
met het MSC- of ASC-keurmerk. Zo help je mee aan een gezonde toekomst
oor onze oceanen, meren en rivieren. Tijdens de Bewuste Visweek, van
Ve.
21t/m 27 september, wordt bij je supermarkt het uitgebreide visassortiment
€
MT
IC
met het MSC- en ASC-keurmerk extra onder de aandacht gebracht.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG