Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

weekend

koken

))

TA

À

»

Venkelsoep met

Hollands

gerookte zalm

Gn

SS

garnalentaartje

en sinaasappel

® CA. 25 MINUTEN

de bakplaat of op de bordjes.

® ca. 25 MINUTEN

Tips

Schep een laagje van het

= Vervang de prei door

+2 UUR KOELEN

T7 TUSSENGERECHT

roggebroodmengsel erin als

2 bosuitjes.

{ VOORGERECHT

bodem en strijk glad met

Æ VOOR 4 PERSONEN

- Venkelknollen zonder loof?

Æ VOOR 4 PERSONEN

{Ì EENVOUDIG

een vochtige lepel. Verdeel

Garneer de soep dan met

CP GEMIDDELD

de kaascrème erover en strijk

KB vis

basilicum of munt.

8 vis

deze ook glad. Laat afgedekt

minimaal 2 uur opstijven in

voedingswaarde per persoon

de koelkast (dit kan ook een

INGREDIENTEN

270 kcal, vet 18 g (waarvan

INGREDIENTEN

dag van tevoren). 4. Snijd de

2 eetl. olijfolie

verzadigd 7 g), koolhydraten

«100 g donker roggebrood

taartjes met een scherp mes

«2 venkelknollen,

N1g,eiwit 14 g, vezels 3 g,

«50 g blanke amandelen

in stukjes en loof apart

los van de rand en verwijder

zout 3,39

«25 g boter, gesmolten

de kookringen. Leg de

…1 grote of 2 kleine

80 g groente p.p.

«100 ml slagroom

aardappels,

garnalen en een partje limoen

«125 g roomkaas

erop en verdeel de tuinkers

geschild en in blokjes

Scan de QR-code

«200 g diepvriesdoperwten,

rondom de taartjes.

+1 kleine prei, in ringen

om naar het

ontdooid

«700 ml visbouillon

recept te gaan

«125 ml kookroom

«1 eetl. platte peterselie,

Tips

gehakt

- Vervang het roggebrood

«200 g gerookte zalm,

door volkoren crackers en

«125 g Hollandse garnalen

in reepjes

«1 limoen, in partjes

gebruik dan 40 gram boter.

“1 sinaasappel, dik geschild

«1 bakje tuinkers

- Garneer met dille of veldsla

en in dunne plakken

ZELF MAKEN:

in plaats van tuinkers.

VISBOUILLON

« keukenmachine

Een bouillonblokje

«4 kookringen van

voedingswaarde per persoon

BEREIDEN

gebruiken is handig,

10-12 cm g,

445 kcal, vet 32 g (waarvan

1. Verhit de olie in een

maar zelfgemaakte

« kleine bakplaat met

verzadigd 16 g), koolhydraten

soeppan en bak hierin

visbouillon is. echt het

bakpapier of 4 bordjes

21 g, eiwit 17 g, vezels 6 g,

de venkel, aardappel en

ällerlekkerst. Gebruik

zout1,4g

prei 2-3 minuten. Schenk

visgraten en andere

50 g groente p.p.

de bouillon erbij en kook

estjes vis, ui, wortel

BEREIDEN

zachtjes circa 15 minuten.

prei, laurier, kruidnagels,

1. Maal het roggebrood en

2. Pureer de soep. Roer

peperkorreis, zout en

Ex

Scan de QR-code

de kookroom erdoor en

kruiden als tijm of

de amandelen grof in een

om naar het

keukenmachine en roer

1

recept te gaan

breng op smaak met

peterselie. Giet ruim

El

de boter erdoor. Klop de

zout en peper. Meng de

water erop, breng tegen

slagroom lobbig. 2. Pureer

helft van de zalm door de

de kook aan en laat circa

de roomkaas met de

20 minuten trekken:

soep en schep de soep

doperwten, peterselie, zout

in kommen. 3. Leg een

Schep het schuim eraf

en zeef de bouillon voor

en peper tot een crême.

plakje sinaasappel erin met

Spatel de slagroom erdoor.

daarop de rest van de zalm

gebruik.

3. Zet de kookringen op

en wat venkelgroen.

BEWUSTE VISWEEK

Als je vis, schaal- of schelpdieren koopt, zorg er dan voor dat je kiest voor vis

VOOR VANDAAG.

FM

vig. VOOR DE TOEKOMST.

met het MSC- of ASC-keurmerk. Zo help je mee aan een gezonde toekomst

oor onze oceanen, meren en rivieren. Tijdens de Bewuste Visweek, van

Ve.

21t/m 27 september, wordt bij je supermarkt het uitgebreide visassortiment



MT

IC

met het MSC- en ASC-keurmerk extra onder de aandacht gebracht.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG