Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 63 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63

we Soup jar kip-kerrie ‚a x ® cA.20 MINUTEN HDNNI UP LUNCHGERECHT OF TUSSENDOORTJE (A VOOR 4 PERSONEN CAT CP GEMIDDELD mr —, B 4 INGREDIENTEN - leetl. olie « l bosje lente-/bosui, in ringetjes Ke leet. kerriepoeder = «1 pot kippenfond of -bouillon Ue aan > hj « 200 g kipfilet P. «200 g Chinese mie ge *1stronkje paksoi, in dunne reepjes +100 g diepvriesdoperwten, ontdooid e « 4 potten met deksel * thermoskan £ Ÿ VOORBEREIDEN > D 1. Verhit de olie en fruit hierin de IT bosui met de kerrie kort op een 7 “ Se 5 lage stand. Giet de pot bouillon erbij en vul aan met 2 potten water. Pan Dad 2. Leg de kipfilet in de bouillon en breng tegen de kook aan. Laat de kipfilet in 10 minuten pocheren. Neem de pan van de warmtebron aah or 4 en schep de kip uit de pan Pe 3. Leg de mie in de hete bouillon m 8 A | vr k KR en laat 5 minuten wellen. Roer de € mie los en schep over in de potten. AN = 4 tm v} \ > Breng de bouillon indien nodig YA te verder op smaak en giet zo heet mogelijk in een thermoskan. Snijd ay a de kipfilet in dunne reepjes. Verdeel bp met de paksoi en doperwten over Ÿ, f de potten. N BEREIDEN JV #8 | { 4/4 1. Giet de hete bouillon over de A iM h ingrediënten in de pot en serveer. 7 a 0 voedingswaarde per stuk 320 kcal, vet 6 g (waarvan verzadigd =) 19), koolhydraten 41 g, eiwit 23 g, WARME SOEP OF EEN vezels 5 g, zout 0,6 g 18 150 g groente p.p. 4 BOTERHAM, WAT Kl ES PL El E Scan de QR-code om naar het recept te gaan El Boodschappen 912020

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63