Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

we

Soup jar kip-kerrie

‚a x

® cA.20 MINUTEN

HDNNI

UP LUNCHGERECHT OF

TUSSENDOORTJE

(A VOOR 4 PERSONEN

CAT

CP GEMIDDELD

mr

—,

B 4

INGREDIENTEN

- leetl. olie

« l bosje lente-/bosui, in ringetjes

Ke

leet. kerriepoeder

=

«1 pot kippenfond of -bouillon

Ue aan

>

hj

« 200 g kipfilet

P.

«200 g Chinese mie

ge

*1stronkje paksoi, in dunne reepjes

+100 g diepvriesdoperwten,

ontdooid

e

« 4 potten met deksel

* thermoskan

£

Ÿ

VOORBEREIDEN

>

D

1. Verhit de olie en fruit hierin de

IT

bosui met de kerrie kort op een

7



Se

5

lage stand. Giet de pot bouillon

erbij en vul aan met 2 potten water.

Pan

Dad

2. Leg de kipfilet in de bouillon en

breng tegen de kook aan. Laat de

kipfilet in 10 minuten pocheren.

Neem de pan van de warmtebron

aah or 4

en schep de kip uit de pan

Pe

3. Leg de mie in de hete bouillon

m

8

A

|

vr

k

KR

en laat 5 minuten wellen. Roer de



mie los en schep over in de potten.

AN

=

4

tm

v}

\

>

Breng de bouillon indien nodig

YA

te

verder op smaak en giet zo heet

mogelijk in een thermoskan. Snijd

ay

a

de kipfilet in dunne reepjes. Verdeel

bp

met de paksoi en doperwten over

Ÿ,

f

de potten.

N

BEREIDEN

JV #8

| {

4/4

1. Giet de hete bouillon over de

A

iM

h

ingrediënten in de pot en serveer.

7

a 0

voedingswaarde per stuk

320 kcal, vet 6 g (waarvan verzadigd

=)

19), koolhydraten 41 g, eiwit 23 g,

WARME SOEP OF EEN

vezels 5 g, zout 0,6 g

18

150 g groente p.p.

4

BOTERHAM, WAT Kl ES PL

El

E

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

El

Boodschappen

912020