Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
we
Soup jar kip-kerrie
‚a x
® cA.20 MINUTEN
HDNNI
UP LUNCHGERECHT OF
TUSSENDOORTJE
(A VOOR 4 PERSONEN
CAT
CP GEMIDDELD
mr
—,
B 4
INGREDIENTEN
- leetl. olie
« l bosje lente-/bosui, in ringetjes
Ke
leet. kerriepoeder
=
«1 pot kippenfond of -bouillon
Ue aan
>
hj
« 200 g kipfilet
P.
«200 g Chinese mie
ge
*1stronkje paksoi, in dunne reepjes
+100 g diepvriesdoperwten,
ontdooid
e
« 4 potten met deksel
* thermoskan
£
Ÿ
VOORBEREIDEN
>
D
1. Verhit de olie en fruit hierin de
IT
bosui met de kerrie kort op een
7
“
Se
5
lage stand. Giet de pot bouillon
erbij en vul aan met 2 potten water.
Pan
Dad
2. Leg de kipfilet in de bouillon en
breng tegen de kook aan. Laat de
kipfilet in 10 minuten pocheren.
Neem de pan van de warmtebron
aah or 4
en schep de kip uit de pan
Pe
3. Leg de mie in de hete bouillon
m
8
A
|
vr
k
KR
en laat 5 minuten wellen. Roer de
€
mie los en schep over in de potten.
AN
=
4
tm
v}
\
>
Breng de bouillon indien nodig
YA
te
verder op smaak en giet zo heet
mogelijk in een thermoskan. Snijd
ay
a
de kipfilet in dunne reepjes. Verdeel
bp
met de paksoi en doperwten over
Ÿ,
f
de potten.
N
BEREIDEN
JV #8
| {
4/4
1. Giet de hete bouillon over de
A
iM
h
ingrediënten in de pot en serveer.
7
a 0
voedingswaarde per stuk
320 kcal, vet 6 g (waarvan verzadigd
=)
19), koolhydraten 41 g, eiwit 23 g,
WARME SOEP OF EEN
vezels 5 g, zout 0,6 g
18
150 g groente p.p.
4
BOTERHAM, WAT Kl ES PL
El
E
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
El
Boodschappen
912020