Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 20 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 20
koken voor elke Les PF N a. À le, A 4 ok ‘% » LS ER € RS Pr an I) un“ el EL; > hi Pen % u 3:2 1e £ ie k 2 4 À > 3e ei, 5 cr È Da Jessie A ea dr 35 jaar KS samenwonend en moeder \ | D 4 N es van 2 kinderen (4 en 1) So, ad Receptbeoordeling: AAA [02 4 A mi) Wij gaan dit superlekkere recept zéker nog eens maken. Het was voor het eerst dat we een doperwtensaus maakten. Deze kook af was écht heel lekker en dat VIDEO Jed, vonden de kinderen ook. Ik denk Tr Te nu dat kip of zalm hier ook heel goed bij past. = 7 # —\ Tip van Jessie: #\ # Di Lekker met een wit wijntje erbij. w + Lo rs 2 # # DE Tagliatelle met doperwten; citroenroomsaus en karbonade Ten) , De O ca. 20 MINUTEN HOOFDGERECHT ÉÀ VOOR 4 PERSONEN {Ì EENVOUDIG GREDIENTEN van de erwten en de knoflook pruttelen. 4. Roer de saus door À 00 g tagliatelle aan de,kook in een ruime de tagliatelle en bestrooi met «150 ml groentebouillon steelpan. (aat daarna nog 5 de Parmezaanse kaas. Serveer « 600 g diepvriesdoperwten minuten pruttelen op een de pasta met de karbonades. ‘Echt «teentje knoflook, fijngehakt lage stand. 2. Verhit intussen « Zeetl. boter de boter in een koekenpan. Tip lekkere, frisse «4 varkenskarbonades Bestrooi de karbonades met Vervang de groentebouillon « 150 ml kookroom zout en peper en bak ze in eventueel door witte wijn: doperwten- «rasp en sap van 1 citroen circa 10 minuten gaar en wanneer er geen kinderen > -250 g cherry-/kerstomaatjes goudbruin. 3. Pureer met een mee-eten. : saus” «75 Parmezaanse kaas, staafmixer de erwten met de | geraspt bouillon, knoflook, kookroom, voedingswaarde per persoon 875 kcal, vet 31 g (Waarvan. citroenrasp en -sap. Voeg de overige doperwten en verzadigd 176); koolhydraten BEREIDEN tomaatjes toe en breng op Scan de QR-code 81g, eiwit 62 g, vezels1lg, rd om naar het 1. Kook de tagliatelle beetgaar. smaak met zout en peper. zout lg 7 recept te gaan Breng de bouillon met de helft Laat de saus nog 5 minuten 200 g groente p.p. Y BE KOOKINSPIRATIE r VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 20