Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
Les
PF
N
a.
À
le,
A
4
ok
‘%
»
LS
ER
€
RS
Pr
an
I)
un“
el
EL;
>
hi
Pen
%
u
3:2
1e £
ie
k
2
4
À
>
3e
ei,
5
cr
È
Da
Jessie
A
ea
dr
35 jaar
KS
samenwonend en moeder
\ | D 4
N
es
van 2 kinderen (4 en 1)
So,
ad
Receptbeoordeling: AAA
[02
4
A
mi)
Wij gaan dit superlekkere recept
zéker nog eens maken. Het
was voor het eerst dat we een
doperwtensaus maakten. Deze
kook
af
was écht heel lekker en dat
VIDEO
Jed,
vonden de kinderen ook. Ik denk
Tr
Te
nu
dat kip of zalm hier ook heel goed
bij past.
=
7
#
—\
Tip van Jessie:
#\
#
Di
Lekker met een wit wijntje erbij.
w
+
Lo
rs
2
#
# DE
Tagliatelle met doperwten; citroenroomsaus en karbonade
Ten)
,
De
O ca. 20 MINUTEN HOOFDGERECHT ÉÀ VOOR 4 PERSONEN {Ì EENVOUDIG
GREDIENTEN
van de erwten en de knoflook
pruttelen. 4. Roer de saus door
À
00 g tagliatelle
aan de,kook in een ruime
de tagliatelle en bestrooi met
«150 ml groentebouillon
steelpan. (aat daarna nog 5
de Parmezaanse kaas. Serveer
« 600 g diepvriesdoperwten
minuten pruttelen op een
de pasta met de karbonades.
‘Echt
«teentje knoflook, fijngehakt
lage stand. 2. Verhit intussen
« Zeetl. boter
de boter in een koekenpan.
Tip
lekkere, frisse
«4 varkenskarbonades
Bestrooi de karbonades met
Vervang de groentebouillon
« 150 ml kookroom
zout en peper en bak ze in
eventueel door witte wijn:
doperwten-
«rasp en sap van 1 citroen
circa 10 minuten gaar en
wanneer er geen kinderen
>
-250 g cherry-/kerstomaatjes
goudbruin. 3. Pureer met een
mee-eten.
:
saus”
«75 Parmezaanse kaas,
staafmixer de erwten met de
|
geraspt
bouillon, knoflook, kookroom,
voedingswaarde per persoon
875 kcal, vet 31 g (Waarvan.
citroenrasp en -sap. Voeg
de overige doperwten en
verzadigd 176); koolhydraten
BEREIDEN
tomaatjes toe en breng op
Scan de QR-code
81g, eiwit 62 g, vezels1lg,
rd
om naar het
1. Kook de tagliatelle beetgaar.
smaak met zout en peper.
zout lg
7
recept te gaan
Breng de bouillon met de helft
Laat de saus nog 5 minuten
200 g groente p.p.
Y
BE
KOOKINSPIRATIE
r
VOOR ELKE DAG