Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

Les

PF

N

a.

À

le,

A

4

ok

‘%

»

LS

ER



RS

Pr

an

I)

un“

el

EL;

>

hi

Pen

%

u

3:2

1e £

ie

k

2

4

À

>

3e

ei,

5

cr

È

Da

Jessie

A

ea

dr

35 jaar

KS

samenwonend en moeder

\ | D 4

N

es

van 2 kinderen (4 en 1)

So,

ad

Receptbeoordeling: AAA

[02

4

A

mi)

Wij gaan dit superlekkere recept

zéker nog eens maken. Het

was voor het eerst dat we een

doperwtensaus maakten. Deze

kook

af

was écht heel lekker en dat

VIDEO

Jed,

vonden de kinderen ook. Ik denk

Tr

Te

nu

dat kip of zalm hier ook heel goed

bij past.

=

7

#

—\

Tip van Jessie:

#\

#

Di

Lekker met een wit wijntje erbij.

w

+

Lo

rs

2

#

# DE

Tagliatelle met doperwten; citroenroomsaus en karbonade

Ten)

,

De

O ca. 20 MINUTEN HOOFDGERECHT ÉÀ VOOR 4 PERSONEN {Ì EENVOUDIG

GREDIENTEN

van de erwten en de knoflook

pruttelen. 4. Roer de saus door

À

00 g tagliatelle

aan de,kook in een ruime

de tagliatelle en bestrooi met

«150 ml groentebouillon

steelpan. (aat daarna nog 5

de Parmezaanse kaas. Serveer

« 600 g diepvriesdoperwten

minuten pruttelen op een

de pasta met de karbonades.

‘Echt

«teentje knoflook, fijngehakt

lage stand. 2. Verhit intussen

« Zeetl. boter

de boter in een koekenpan.

Tip

lekkere, frisse

«4 varkenskarbonades

Bestrooi de karbonades met

Vervang de groentebouillon

« 150 ml kookroom

zout en peper en bak ze in

eventueel door witte wijn:

doperwten-

«rasp en sap van 1 citroen

circa 10 minuten gaar en

wanneer er geen kinderen

>

-250 g cherry-/kerstomaatjes

goudbruin. 3. Pureer met een

mee-eten.

:

saus”

«75 Parmezaanse kaas,

staafmixer de erwten met de

|

geraspt

bouillon, knoflook, kookroom,

voedingswaarde per persoon

875 kcal, vet 31 g (Waarvan.

citroenrasp en -sap. Voeg

de overige doperwten en

verzadigd 176); koolhydraten

BEREIDEN

tomaatjes toe en breng op

Scan de QR-code

81g, eiwit 62 g, vezels1lg,

rd

om naar het

1. Kook de tagliatelle beetgaar.

smaak met zout en peper.

zout lg

7

recept te gaan

Breng de bouillon met de helft

Laat de saus nog 5 minuten

200 g groente p.p.

Y

BE

KOOKINSPIRATIE

r

VOOR ELKE DAG