Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 123
Hier is pagina 123 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tartaar van
gerookte zalm en
nn.
Maal 100 gram gerookte
Hollandse garnalen
zalm met 1 eetlepel
+"
mascarpone of roomkaas,
® ca. 30 MINUTEN
een paar druppels
Ö LUNCH- oF
ar
citroensap, zout en peper
VOORGERECHT
fijn in een keukenmachine.
À
Roer wat gehakte bieslook
& VOOR 4 PERSONEN
erdoor en serveer op
CP GEMIDDELD
geroosterd (stok)brood.
KB vis
INGREDIENTEN
«250 g gerookte zalm
>
\
«150 g Hollandse garnalen
-1 verse eidooier
+1theel. (dijon)mosterd
LE
3
«1 eetl. citroensap
«300 ml zonnebloemolie
LA
+1theel. citroenrasp
‘
Kn
>
«2 eetl. dille, gehakt
«2 sneeên witbrood
iz
vn
F2
BEREIDEN
es
1. Hak de zalm fijn en meng met
de garnalen. Maal wat peper
erover en verdeel in 4 porties.
2x
NUS
Vorm er met een vochtige
A
hand een bal van en leg deze
ar
pi
op borden. Druk iets platter
en zet afgedekt in de koelkast.
u‘
2. Klop intussen de eidooier
met de mosterd en citroensap
romig. Giet er druppelsgewijs
al kloppend een kwart van de
olie bij. Voeg nu in een dunne
straal al kloppend de rest van
de olie toe tot de saus dik en
de QR-code
Eise
romig is. Roer de citroenrasp en
je
dille door deze mayonaise en
breng op smaak met zout en
a
peper. 3. Rooster het brood en
snijd de toast in punten. Serveer
de zalmtartaar met een lepel
mayonaise en de toast. Garneer
met een takje dille en schijfje
Wijn bij frisse zalm
|
citroen.
Met zalm kun je alle kanten op. Van nature is dit een wat
NDOMITA
Shownon man ms
vettige vis, de wijn-spijscombinatie met chardonnay ligt
mann
voedingswaarde per persoon
dan ook voor de hand. Maar bij dit gerecht maken we de
“..
890 kcal, vet 84 g (waarvan
smaak van de zalm juist extra fris door de toevoeging van
Q
verzadigd 11 g), koolhydraten 9 g,
ingrediënten als citroen, dille en mosterd. Je zal zien dat
sl
eiwit 24 g, vezels 1 g, zout 3,2 g
een frisse wijn hierdoor beter tot zijn recht komt. Serveer
ET
daarom de Indomita Varietal Sauvignon Blanc erbij. Dit is
een pure en zuivere wijn waarbij de frisheid en het fruitige
EX
ie
Scan de QR-code
karakter centraal staan. Je proeft er zelfs citroen, groene
ne
je
om naar het
appel en verse groene kruiden in. De ideale match!
recept te gaan
Ré
Boodschappen (2)