Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 123




Hier is pagina 123 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tartaar van

gerookte zalm en

nn.

Maal 100 gram gerookte

Hollandse garnalen

zalm met 1 eetlepel

+"

mascarpone of roomkaas,

® ca. 30 MINUTEN

een paar druppels

Ö LUNCH- oF

ar

citroensap, zout en peper

VOORGERECHT

fijn in een keukenmachine.

À

Roer wat gehakte bieslook

& VOOR 4 PERSONEN

erdoor en serveer op

CP GEMIDDELD

geroosterd (stok)brood.

KB vis

INGREDIENTEN

«250 g gerookte zalm

>

\

«150 g Hollandse garnalen

-1 verse eidooier

+1theel. (dijon)mosterd

LE

3

«1 eetl. citroensap

«300 ml zonnebloemolie

LA

+1theel. citroenrasp



Kn

>

«2 eetl. dille, gehakt

«2 sneeên witbrood

iz

vn

F2

BEREIDEN

es

1. Hak de zalm fijn en meng met

de garnalen. Maal wat peper

erover en verdeel in 4 porties.

2x

NUS

Vorm er met een vochtige

A

hand een bal van en leg deze

ar

pi

op borden. Druk iets platter

en zet afgedekt in de koelkast.

u‘

2. Klop intussen de eidooier

met de mosterd en citroensap

romig. Giet er druppelsgewijs

al kloppend een kwart van de

olie bij. Voeg nu in een dunne

straal al kloppend de rest van

de olie toe tot de saus dik en

de QR-code

Eise

romig is. Roer de citroenrasp en

je

dille door deze mayonaise en

breng op smaak met zout en

a

peper. 3. Rooster het brood en

snijd de toast in punten. Serveer

de zalmtartaar met een lepel

mayonaise en de toast. Garneer

met een takje dille en schijfje

Wijn bij frisse zalm

|

citroen.

Met zalm kun je alle kanten op. Van nature is dit een wat

NDOMITA

Shownon man ms

vettige vis, de wijn-spijscombinatie met chardonnay ligt

mann

voedingswaarde per persoon

dan ook voor de hand. Maar bij dit gerecht maken we de

“..

890 kcal, vet 84 g (waarvan

smaak van de zalm juist extra fris door de toevoeging van

Q

verzadigd 11 g), koolhydraten 9 g,

ingrediënten als citroen, dille en mosterd. Je zal zien dat

sl

eiwit 24 g, vezels 1 g, zout 3,2 g

een frisse wijn hierdoor beter tot zijn recht komt. Serveer

ET

daarom de Indomita Varietal Sauvignon Blanc erbij. Dit is

een pure en zuivere wijn waarbij de frisheid en het fruitige

EX

ie

Scan de QR-code

karakter centraal staan. Je proeft er zelfs citroen, groene

ne

je

om naar het

appel en verse groene kruiden in. De ideale match!

recept te gaan



Boodschappen (2)