Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 123


Hier is pagina 123 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 123 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 123

Tartaar van gerookte zalm en nn. Maal 100 gram gerookte Hollandse garnalen zalm met 1 eetlepel +" mascarpone of roomkaas, ® ca. 30 MINUTEN een paar druppels Ö LUNCH- oF ar citroensap, zout en peper VOORGERECHT fijn in een keukenmachine. À Roer wat gehakte bieslook & VOOR 4 PERSONEN erdoor en serveer op CP GEMIDDELD geroosterd (stok)brood. KB vis INGREDIENTEN «250 g gerookte zalm > \ «150 g Hollandse garnalen -1 verse eidooier +1theel. (dijon)mosterd LE 3 «1 eetl. citroensap «300 ml zonnebloemolie LA +1theel. citroenrasp ‘ Kn > «2 eetl. dille, gehakt «2 sneeên witbrood iz vn F2 BEREIDEN es 1. Hak de zalm fijn en meng met de garnalen. Maal wat peper erover en verdeel in 4 porties. 2x NUS Vorm er met een vochtige A hand een bal van en leg deze ar pi op borden. Druk iets platter en zet afgedekt in de koelkast. u‘ 2. Klop intussen de eidooier met de mosterd en citroensap romig. Giet er druppelsgewijs al kloppend een kwart van de olie bij. Voeg nu in een dunne straal al kloppend de rest van de olie toe tot de saus dik en de QR-code Eise romig is. Roer de citroenrasp en je dille door deze mayonaise en breng op smaak met zout en a peper. 3. Rooster het brood en snijd de toast in punten. Serveer de zalmtartaar met een lepel mayonaise en de toast. Garneer met een takje dille en schijfje Wijn bij frisse zalm | citroen. Met zalm kun je alle kanten op. Van nature is dit een wat NDOMITA Shownon man ms vettige vis, de wijn-spijscombinatie met chardonnay ligt mann voedingswaarde per persoon dan ook voor de hand. Maar bij dit gerecht maken we de “.. 890 kcal, vet 84 g (waarvan smaak van de zalm juist extra fris door de toevoeging van Q verzadigd 11 g), koolhydraten 9 g, ingrediënten als citroen, dille en mosterd. Je zal zien dat sl eiwit 24 g, vezels 1 g, zout 3,2 g een frisse wijn hierdoor beter tot zijn recht komt. Serveer ET daarom de Indomita Varietal Sauvignon Blanc erbij. Dit is een pure en zuivere wijn waarbij de frisheid en het fruitige EX ie Scan de QR-code karakter centraal staan. Je proeft er zelfs citroen, groene ne je om naar het appel en verse groene kruiden in. De ideale match! recept te gaan Ré Boodschappen (2)

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 123