Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 38 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 38
LOC voor elke EE Ke ge N EN "a us 4 ee 3 7 Ts 4 Sa Cr 4 rn er Kiprolletjes met appel en salie = ® cA.35 MINUTEN TP HOOFDGERECHT à VOOR 4 PERSONEN Ÿ GEMIDDELD INGREDIËNTEN « vershoudfolie stoven. Kook intussen de aardappeltjes in circa 15 minuten «4 kipfilets «8 cocktailprikkers goudbruin. Schep regelmatig sperziebonen in circa 8 « 8 plakken rauwe ham om. Verhit 1 eetlepel olijfolie minuten beetgaar. Serveer de «16 blaadjes salie in een andere koekenpan en gebakken aardappeltjes met of basilicum BEREIDEN bak hierin de kiprolletjes op de kiprolletjes, appelsaus en -leetl. boter 1. Leg de kipfilets plat op een middelhoge stand in circa sperziebonen. « 800 g aardappelpartjes, snijplank en snijd horizontaal 3 minuten rondom goudbruin. koelvers door, zodat je 2 dunne Neem uit de pan en houd apart. voedingswaarde per persoon « 2 eetl. olijfolie plakken hebt. Leg een stuk 3. Verhit de overige olijfolie in 690 kcal, vet 32 g (waarvan «1 ui, gesnipperd vershoudfolie erop en sla het dezelfde koekenpan en fruit verzadigd 16 g), koolhydraten «1 teentje knoflook, vlees plat met een deegroller hierin de ui en knoflook circa 54 g, eiwit 42 g, vezels 10 g, geperst of de onderkant van een pan. 2 minuten. Voeg de slagroom, zout 1,3 g * 200 ml slagroom Leg op elke kipfilet een plak appelsap en appel toe. Breng op 155 g groente p.p. «100 ml appelsap rauwe ham en 2 blaadjes smaak met zout en peper en laat «2 kleine appels, salie. Rol de filets op en steek 5 minuten pruttelen. Meng de geschild en in partjes vast met een cocktailprikker. mosterd erdoor en roer goed. Scan de QR-code om naar het « l eetl. mosterd 2. Verhit de boter in een 4. Voeg de kiprolletjes toe en laat recept te gaan « 600 g sperziebonen koekenpan en bak hierin de afgedekt nog circa 10 minuten KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 38