Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOC

voor elke

EE

Ke

ge

N

EN

"a

us

4

ee

3

7

Ts

4

Sa

Cr

4

rn

er

Kiprolletjes met appel en salie

=

® cA.35 MINUTEN TP HOOFDGERECHT à VOOR 4 PERSONEN Ÿ GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

« vershoudfolie

stoven. Kook intussen de

aardappeltjes in circa 15 minuten

«4 kipfilets

«8 cocktailprikkers

goudbruin. Schep regelmatig

sperziebonen in circa 8

« 8 plakken rauwe ham

om. Verhit 1 eetlepel olijfolie

minuten beetgaar. Serveer de

«16 blaadjes salie

in een andere koekenpan en

gebakken aardappeltjes met

of basilicum

BEREIDEN

bak hierin de kiprolletjes op

de kiprolletjes, appelsaus en

-leetl. boter

1. Leg de kipfilets plat op een

middelhoge stand in circa

sperziebonen.

« 800 g aardappelpartjes,

snijplank en snijd horizontaal

3 minuten rondom goudbruin.

koelvers

door, zodat je 2 dunne

Neem uit de pan en houd apart.

voedingswaarde per persoon

« 2 eetl. olijfolie

plakken hebt. Leg een stuk

3. Verhit de overige olijfolie in

690 kcal, vet 32 g (waarvan

«1 ui, gesnipperd

vershoudfolie erop en sla het

dezelfde koekenpan en fruit

verzadigd 16 g), koolhydraten

«1 teentje knoflook,

vlees plat met een deegroller

hierin de ui en knoflook circa

54 g, eiwit 42 g, vezels 10 g,

geperst

of de onderkant van een pan.

2 minuten. Voeg de slagroom,

zout 1,3 g

* 200 ml slagroom

Leg op elke kipfilet een plak

appelsap en appel toe. Breng op

155 g groente p.p.

«100 ml appelsap

rauwe ham en 2 blaadjes

smaak met zout en peper en laat

«2 kleine appels,

salie. Rol de filets op en steek

5 minuten pruttelen. Meng de

geschild en in partjes

vast met een cocktailprikker.

mosterd erdoor en roer goed.

Scan de QR-code

om naar het

« l eetl. mosterd

2. Verhit de boter in een

4. Voeg de kiprolletjes toe en laat

recept te gaan

« 600 g sperziebonen

koekenpan en bak hierin de

afgedekt nog circa 10 minuten

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG