Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 38 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 38

LOC voor elke EE Ke ge N EN "a us 4 ee 3 7 Ts 4 Sa Cr 4 rn er Kiprolletjes met appel en salie = ® cA.35 MINUTEN TP HOOFDGERECHT à VOOR 4 PERSONEN Ÿ GEMIDDELD INGREDIËNTEN « vershoudfolie stoven. Kook intussen de aardappeltjes in circa 15 minuten «4 kipfilets «8 cocktailprikkers goudbruin. Schep regelmatig sperziebonen in circa 8 « 8 plakken rauwe ham om. Verhit 1 eetlepel olijfolie minuten beetgaar. Serveer de «16 blaadjes salie in een andere koekenpan en gebakken aardappeltjes met of basilicum BEREIDEN bak hierin de kiprolletjes op de kiprolletjes, appelsaus en -leetl. boter 1. Leg de kipfilets plat op een middelhoge stand in circa sperziebonen. « 800 g aardappelpartjes, snijplank en snijd horizontaal 3 minuten rondom goudbruin. koelvers door, zodat je 2 dunne Neem uit de pan en houd apart. voedingswaarde per persoon « 2 eetl. olijfolie plakken hebt. Leg een stuk 3. Verhit de overige olijfolie in 690 kcal, vet 32 g (waarvan «1 ui, gesnipperd vershoudfolie erop en sla het dezelfde koekenpan en fruit verzadigd 16 g), koolhydraten «1 teentje knoflook, vlees plat met een deegroller hierin de ui en knoflook circa 54 g, eiwit 42 g, vezels 10 g, geperst of de onderkant van een pan. 2 minuten. Voeg de slagroom, zout 1,3 g * 200 ml slagroom Leg op elke kipfilet een plak appelsap en appel toe. Breng op 155 g groente p.p. «100 ml appelsap rauwe ham en 2 blaadjes smaak met zout en peper en laat «2 kleine appels, salie. Rol de filets op en steek 5 minuten pruttelen. Meng de geschild en in partjes vast met een cocktailprikker. mosterd erdoor en roer goed. Scan de QR-code om naar het « l eetl. mosterd 2. Verhit de boter in een 4. Voeg de kiprolletjes toe en laat recept te gaan « 600 g sperziebonen koekenpan en bak hierin de afgedekt nog circa 10 minuten KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 38