Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

A

Sr

u —

LA

HS

En

Mn

N

pouf

4

à

LS

N

W

(4

vk

En.

\

1

HA) pn

2

\

\

nr

x

Ye

à

Le 2

se

ep

LD

A

1 en

ie

a

7

ve

|

ens

==



se

ra

KIDS

À

PROOF

[A

ak

NC

Jp

fe

Hil

Hi

N

Ke



4

(3

Fe

di

.

Bor

Wraps met spinazie, ham en mozzarella

© CA. 20 MINUTEN kam) LUNCHGERECHT ÉÀ VOOR 4 PERSONEN ® EENVOUDIG

INGREDIENTEN

VOORBEREIDEN

erover. 3. Verwarm de

u

of bakpapier om uit de hand

+20 9 piinboompitten

1. Rooster de piinboom-

tortillawraps en verpak ze

te kunnen eten.

in aluminiumfolie.



«300 g spinazie, panklaar

pitten in een droge, hete

er

+1 eetl. olijfolie

koekenpan en houd apart.

voedingswaarde per persoon

&

u

+4 grote tortillawraps

2. Stoom de spinazie

BEREIDEN

625 kcal, vet37 g (waarvan

+100 g verse pesto

een paar minuten tot de

1. Bestrijk de wraps met

verzadigd 11 g), koolhydraten

«100 g gekookte ham

blaadjes iets geslonken

de'pesto en beleg ze met

43 g, eiwit 28 g, vezels 4 g,

ES

+2 bollen mozzarella,

zijn of giet kokend water

een plak ham. Verdeel de

zout 2,7 g

in dunne plakken

over spinazie in een groot

spinazie en mozzarella

35 g groente p.p.

N

vergiet. Laat de spinazie

erover en bestrooi met de

wipe,

À

aluminiumfolie

afkoelen in een kom,

pijnboompitten.

Scan de QR-code

«evt. bakpapier

bestrooi met zout en peper

2. Rol de wraps stevig op

om naar het

8

=

recept te gaan

en giet een beetje olijfolie.

en verpak ze deels in folie

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG