Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
A
Sr
u —
LA
HS
En
Mn
N
pouf
4
à
LS
N
W
(4
vk
En.
\
1
HA) pn
2
\
\
nr
x
Ye
à
Le 2
se
ep
LD
A
1 en
ie
a
7
ve
|
ens
==
—
se
ra
KIDS
À
PROOF
[A
ak
NC
Jp
fe
Hil
Hi
N
Ke
—
4
(3
Fe
di
.
Bor
Wraps met spinazie, ham en mozzarella
© CA. 20 MINUTEN kam) LUNCHGERECHT ÉÀ VOOR 4 PERSONEN ® EENVOUDIG
INGREDIENTEN
VOORBEREIDEN
erover. 3. Verwarm de
u
of bakpapier om uit de hand
+20 9 piinboompitten
1. Rooster de piinboom-
tortillawraps en verpak ze
te kunnen eten.
in aluminiumfolie.
“
«300 g spinazie, panklaar
pitten in een droge, hete
er
+1 eetl. olijfolie
koekenpan en houd apart.
voedingswaarde per persoon
&
u
+4 grote tortillawraps
2. Stoom de spinazie
BEREIDEN
625 kcal, vet37 g (waarvan
+100 g verse pesto
een paar minuten tot de
1. Bestrijk de wraps met
verzadigd 11 g), koolhydraten
«100 g gekookte ham
blaadjes iets geslonken
de'pesto en beleg ze met
43 g, eiwit 28 g, vezels 4 g,
ES
+2 bollen mozzarella,
zijn of giet kokend water
een plak ham. Verdeel de
zout 2,7 g
in dunne plakken
over spinazie in een groot
spinazie en mozzarella
35 g groente p.p.
N
vergiet. Laat de spinazie
erover en bestrooi met de
wipe,
À
aluminiumfolie
afkoelen in een kom,
pijnboompitten.
Scan de QR-code
«evt. bakpapier
bestrooi met zout en peper
2. Rol de wraps stevig op
om naar het
8
=
recept te gaan
en giet een beetje olijfolie.
en verpak ze deels in folie
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG