Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
EE
17
ra
#3
=>
Zalmquiche met
4
ricotta en tuinkruiden
i
|
© CA.10 MINUTEN
+ 45 MINUTEN OVENTIJD
Ö HooFD- oF
N=
\
LUNCHGERECHT
Æ VOOR 4 PERSONEN
ieke lage quichevori
rk en heeft geribbelde rand
© GEMIDDELD
BEL
ok een siliconen of.
KB vis
gebruiken wanneerje
is)
x
PES
À
hoge quiche is een springvorm'h nc
dig
van tevoren altijd licht in met
=
Men
INGREDIENTEN
« leetl. olijfolie
ES
« 600 g spinazie, panklaar
* 4 eieren
* 250 g ricotta
* bosje bieslook, fijngehakt
\
4
À)
« bosje platte peterselie, fijngehakt
Lt
LE
LS
+ 1teentje knoflook, geperst
ch
- rasp en sap van Y citroen
%
ns
IR
«200 g gerookte zalm
F
» 1x basisrecept voor quichedeeg
:
5
5
OE
EN
(zie pag. 50) of kant-en-klaar
Hr
EN
quichedeeg
x
Ri
4
D:
à À
4
- quichevorm van 26-28 cm 9,
vr
Bek
ingevet
7.
F
à
x
h
be
®
BEREIDEN
N
1. Verwarm de oven voor op
200°C. Verhit de olijfolie in een
ue
8
)
À
koekenpan en laat de spinazie erin
N
iS
slinken. 2. Meng de eieren met de
x
À
A
Er
ricotta en breng op smaak met
Er
zout en peper. Roer de spinazie,
bieslook, peterselie, knoflook,
ex
à
A
ed
citroenrasp, -sap en twee derde
Kr
|
van de zalm erdoor. 3. Bekleed
de quichevorm met het deeg.
Schenk de vulling op de bodem
N
a
en bestrooi met de overige zalm.
7
Bak de quiche in de oven in 40-45
Le
WA
minuten gaar en goudbruin.
er
As
He
ii
voedingswaarde per persoon
900 kcal, vet 54 g (waarvan
verzadigd 30 g), koolhydraten 59 g,
eiwit 39 g, vezels 6 g, zout 2,2 g
OOK LEKKER
P
75 g groente p.p.
Ei
ALS LUNCH!
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG