Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 48 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 48
koken voor elke EE 17 ra #3 => Zalmquiche met 4 ricotta en tuinkruiden i | © CA.10 MINUTEN + 45 MINUTEN OVENTIJD Ö HooFD- oF N= \ LUNCHGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN ieke lage quichevori rk en heeft geribbelde rand © GEMIDDELD BEL ok een siliconen of. KB vis gebruiken wanneerje is) x PES À hoge quiche is een springvorm'h nc dig van tevoren altijd licht in met = Men INGREDIENTEN « leetl. olijfolie ES « 600 g spinazie, panklaar * 4 eieren * 250 g ricotta * bosje bieslook, fijngehakt \ 4 À) « bosje platte peterselie, fijngehakt Lt LE LS + 1teentje knoflook, geperst ch - rasp en sap van Y citroen % ns IR «200 g gerookte zalm F » 1x basisrecept voor quichedeeg : 5 5 OE EN (zie pag. 50) of kant-en-klaar Hr EN quichedeeg x Ri 4 D: à À 4 - quichevorm van 26-28 cm 9, vr Bek ingevet 7. F à x h be ® BEREIDEN N 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olijfolie in een ue 8 ) À koekenpan en laat de spinazie erin N iS slinken. 2. Meng de eieren met de x À A Er ricotta en breng op smaak met Er zout en peper. Roer de spinazie, bieslook, peterselie, knoflook, ex à A ed citroenrasp, -sap en twee derde Kr | van de zalm erdoor. 3. Bekleed de quichevorm met het deeg. Schenk de vulling op de bodem N a en bestrooi met de overige zalm. 7 Bak de quiche in de oven in 40-45 Le WA minuten gaar en goudbruin. er As He ii voedingswaarde per persoon 900 kcal, vet 54 g (waarvan verzadigd 30 g), koolhydraten 59 g, eiwit 39 g, vezels 6 g, zout 2,2 g OOK LEKKER P 75 g groente p.p. Ei ALS LUNCH! Scan de QR-code om naar het recept te gaan KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 48