Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

EE

17

ra

#3

=>

Zalmquiche met

4

ricotta en tuinkruiden

i

|

© CA.10 MINUTEN

+ 45 MINUTEN OVENTIJD

Ö HooFD- oF

N=

\

LUNCHGERECHT

Æ VOOR 4 PERSONEN

ieke lage quichevori

rk en heeft geribbelde rand

© GEMIDDELD

BEL

ok een siliconen of.

KB vis

gebruiken wanneerje

is)

x

PES

À

hoge quiche is een springvorm'h nc

dig

van tevoren altijd licht in met

=

Men

INGREDIENTEN

« leetl. olijfolie

ES

« 600 g spinazie, panklaar

* 4 eieren

* 250 g ricotta

* bosje bieslook, fijngehakt

\

4

À)

« bosje platte peterselie, fijngehakt

Lt

LE

LS

+ 1teentje knoflook, geperst

ch

- rasp en sap van Y citroen

%

ns

IR

«200 g gerookte zalm

F

» 1x basisrecept voor quichedeeg

:

5

5

OE

EN

(zie pag. 50) of kant-en-klaar

Hr

EN

quichedeeg

x

Ri

4

D:

à À

4

- quichevorm van 26-28 cm 9,

vr

Bek

ingevet

7.

F

à

x

h

be

®

BEREIDEN

N

1. Verwarm de oven voor op

200°C. Verhit de olijfolie in een

ue

8

)

À

koekenpan en laat de spinazie erin

N

iS

slinken. 2. Meng de eieren met de

x

À

A

Er

ricotta en breng op smaak met

Er

zout en peper. Roer de spinazie,

bieslook, peterselie, knoflook,

ex

à

A

ed

citroenrasp, -sap en twee derde

Kr

|

van de zalm erdoor. 3. Bekleed

de quichevorm met het deeg.

Schenk de vulling op de bodem

N

a

en bestrooi met de overige zalm.

7

Bak de quiche in de oven in 40-45

Le

WA

minuten gaar en goudbruin.

er

As

He

ii

voedingswaarde per persoon

900 kcal, vet 54 g (waarvan

verzadigd 30 g), koolhydraten 59 g,

eiwit 39 g, vezels 6 g, zout 2,2 g

OOK LEKKER

P

75 g groente p.p.

Ei

ALS LUNCH!

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG