Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 48


Hier is pagina 48 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 48 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 48

koken voor elke EE 17 ra #3 => Zalmquiche met 4 ricotta en tuinkruiden i | © CA.10 MINUTEN + 45 MINUTEN OVENTIJD Ö HooFD- oF N= \ LUNCHGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN ieke lage quichevori rk en heeft geribbelde rand © GEMIDDELD BEL ok een siliconen of. KB vis gebruiken wanneerje is) x PES À hoge quiche is een springvorm'h nc dig van tevoren altijd licht in met = Men INGREDIENTEN « leetl. olijfolie ES « 600 g spinazie, panklaar * 4 eieren * 250 g ricotta * bosje bieslook, fijngehakt \ 4 À) « bosje platte peterselie, fijngehakt Lt LE LS + 1teentje knoflook, geperst ch - rasp en sap van Y citroen % ns IR «200 g gerookte zalm F » 1x basisrecept voor quichedeeg : 5 5 OE EN (zie pag. 50) of kant-en-klaar Hr EN quichedeeg x Ri 4 D: à À 4 - quichevorm van 26-28 cm 9, vr Bek ingevet 7. F à x h be ® BEREIDEN N 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olijfolie in een ue 8 ) À koekenpan en laat de spinazie erin N iS slinken. 2. Meng de eieren met de x À A Er ricotta en breng op smaak met Er zout en peper. Roer de spinazie, bieslook, peterselie, knoflook, ex à A ed citroenrasp, -sap en twee derde Kr | van de zalm erdoor. 3. Bekleed de quichevorm met het deeg. Schenk de vulling op de bodem N a en bestrooi met de overige zalm. 7 Bak de quiche in de oven in 40-45 Le WA minuten gaar en goudbruin. er As He ii voedingswaarde per persoon 900 kcal, vet 54 g (waarvan verzadigd 30 g), koolhydraten 59 g, eiwit 39 g, vezels 6 g, zout 2,2 g OOK LEKKER P 75 g groente p.p. Ei ALS LUNCH! Scan de QR-code om naar het recept te gaan KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 48