Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Risotto met spinazie en gerookte zalm
“Een verrassend
lekkere combinatie”
© cA.30 MINUTEN
roerend in circa 3 minuten glazig.
Ü HOOFDGERECHT
Voeg vervolgens een scheutje
bouillon toe en blijf roeren tot
& VOOR 2 PERSONEN
deze is opgenomen. Herhaal dit
{Ì GEMIDDELD
tot de rijst gaar is, dit duurt circa
3 vis
20 minuten. 3. Voeg vervolgens
in kleine porties de spinazie toe
=
en laat deze slinken in de pan.
eu
INGREDIENTEN
Neem de pan van de warmtebron
«30 g boter
en voeg de Parmezaanse kaas en
.
«lui, gesnipperd
de rest van de boter toe. Roer de
F
+150 g risottorijst
risotto door en breng op smaak
- 500 mi visbouillon
met zout en peper. Verdeel de
» 400 g spinazie, panklaar
gerookte zalm over de risotto en
- 50 g Parmezaanse kaas,
serveer met partjes citroen.
- Bo NaddVHIsaooa
a
geraspt
>
+
..
-
«100 g gerookte zalm
+
voedingswaarde per persoon
«1 citroen, in partjes
655 kcal, vet 27 g (waarvan
verzadigd 14 g), koolhydraten 66 g,
eiwit 34 g, vezels 7 g, zout 51 g
BEREIDEN
145 g groente p.p.
1. Verhit de helft van de boter
in een pan met dikke bodem
op een lage stand. Voeg de ui
[]| scan de QR-code
om naar het
toe en fruit 2 minuten. 2. Voeg
recept te gaan
de risottorijst toe en bak al
en
_
IE
Ke}
Annie
67 jaar
getrouwd, moeder van
2 kinderen en oma van
Er
dg
4 kleinkinderen
Li
Receptbeoordeling: kkk4%
f
De combinatie van ingrediënten
=
zou ik zelf niet snel bedacht
hebben, maar het was verrassend
Ei
De
oo
lekker! Omdat ik de bouillon van
5
a
een blokje heb gemaakt, hoefden
|
VIDEO ee
Al
”
we geen extra zout toe te voegen.
Ei
Tip van Annie:
Ook makkelijk voor op de
camping.
912020
le