Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Risotto met spinazie en gerookte zalm

“Een verrassend

lekkere combinatie”

© cA.30 MINUTEN

roerend in circa 3 minuten glazig.

Ü HOOFDGERECHT

Voeg vervolgens een scheutje

bouillon toe en blijf roeren tot

& VOOR 2 PERSONEN

deze is opgenomen. Herhaal dit

{Ì GEMIDDELD

tot de rijst gaar is, dit duurt circa

3 vis

20 minuten. 3. Voeg vervolgens

in kleine porties de spinazie toe

=

en laat deze slinken in de pan.

eu

INGREDIENTEN

Neem de pan van de warmtebron

«30 g boter

en voeg de Parmezaanse kaas en

.

«lui, gesnipperd

de rest van de boter toe. Roer de

F

+150 g risottorijst

risotto door en breng op smaak

- 500 mi visbouillon

met zout en peper. Verdeel de

» 400 g spinazie, panklaar

gerookte zalm over de risotto en

- 50 g Parmezaanse kaas,

serveer met partjes citroen.

- Bo NaddVHIsaooa

a

geraspt

>

+

..

-

«100 g gerookte zalm

+

voedingswaarde per persoon

«1 citroen, in partjes

655 kcal, vet 27 g (waarvan

verzadigd 14 g), koolhydraten 66 g,

eiwit 34 g, vezels 7 g, zout 51 g

BEREIDEN

145 g groente p.p.

1. Verhit de helft van de boter

in een pan met dikke bodem

op een lage stand. Voeg de ui

[]| scan de QR-code

om naar het

toe en fruit 2 minuten. 2. Voeg

recept te gaan

de risottorijst toe en bak al

en

_

IE

Ke}

Annie

67 jaar

getrouwd, moeder van

2 kinderen en oma van

Er

dg

4 kleinkinderen

Li

Receptbeoordeling: kkk4%

f

De combinatie van ingrediënten

=

zou ik zelf niet snel bedacht

hebben, maar het was verrassend

Ei

De

oo

lekker! Omdat ik de bouillon van

5

a

een blokje heb gemaakt, hoefden

|

VIDEO ee

Al



we geen extra zout toe te voegen.

Ei

Tip van Annie:

Ook makkelijk voor op de

camping.

912020

le