Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 21 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21

Risotto met spinazie en gerookte zalm “Een verrassend lekkere combinatie” © cA.30 MINUTEN roerend in circa 3 minuten glazig. Ü HOOFDGERECHT Voeg vervolgens een scheutje bouillon toe en blijf roeren tot & VOOR 2 PERSONEN deze is opgenomen. Herhaal dit {Ì GEMIDDELD tot de rijst gaar is, dit duurt circa 3 vis 20 minuten. 3. Voeg vervolgens in kleine porties de spinazie toe = en laat deze slinken in de pan. eu INGREDIENTEN Neem de pan van de warmtebron «30 g boter en voeg de Parmezaanse kaas en . «lui, gesnipperd de rest van de boter toe. Roer de F +150 g risottorijst risotto door en breng op smaak - 500 mi visbouillon met zout en peper. Verdeel de » 400 g spinazie, panklaar gerookte zalm over de risotto en - 50 g Parmezaanse kaas, serveer met partjes citroen. - Bo NaddVHIsaooa a geraspt > + .. - «100 g gerookte zalm + voedingswaarde per persoon «1 citroen, in partjes 655 kcal, vet 27 g (waarvan verzadigd 14 g), koolhydraten 66 g, eiwit 34 g, vezels 7 g, zout 51 g BEREIDEN 145 g groente p.p. 1. Verhit de helft van de boter in een pan met dikke bodem op een lage stand. Voeg de ui []| scan de QR-code om naar het toe en fruit 2 minuten. 2. Voeg recept te gaan de risottorijst toe en bak al en _ IE Ke} Annie 67 jaar getrouwd, moeder van 2 kinderen en oma van Er dg 4 kleinkinderen Li Receptbeoordeling: kkk4% f De combinatie van ingrediënten = zou ik zelf niet snel bedacht hebben, maar het was verrassend Ei De oo lekker! Omdat ik de bouillon van 5 a een blokje heb gemaakt, hoefden | VIDEO ee Al ” we geen extra zout toe te voegen. Ei Tip van Annie: Ook makkelijk voor op de camping. 912020 le

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21