Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
ak
ni
il TE l
A
LU
LI
bi
Strata met tomaat
wij
® ca.10 MINUTEN
ER)
+ 30 MINUTEN OVENTIJD
LE]
3
Ò ONTBUT- OF BIIGERECHT
& VOOR 4 PERSONEN
nf
a
S
{ÌP EENVOUDIG
ZONDER VLEES OF VIS
ge
es
es
A
INGREDIENTEN
wie
«1 stokbrood of ciabatta,
in sneetjes
* 4 eieren
Q
A
* 400 ml melk
a
* 200 g belegen kaas, geraspt
A
en
Er
«6 zongedroogde
à
EN
TR
5
tomaten, in reepjes
ke
» 100 g olijven, gehalveerd
1
x
a
0
«1 bosje peterselie, grof gehakt
„it
» 4 eetl. kappertjes
a
h
«150 g cherry-/kerstomaatjes
[2
« handje peterselie,
&
5
IE
N
fiingehakt
a 4
aid
Pi
« ovenschaal, ingevet
ol ki
>
Mi
|
Bar
BEREIDEN
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
Verdeel het brood over de ovenschaal.
Klop de eieren los met de melk. Voeg
150 gram kaas toe, roer even door en
4
giet dit mengsel over het brood. 2. Voeg
de zongedroogde tomaten, olijven,
11
Han
IH
RN
hel
A
#
„a
peterselie en kappertjes toe. Schep om,
N
||
Es
4
grs
a
UIT DE OVEN
FA
es
zodat alles goed verdeeld is. 3. Bestrooi
|
er
a;
met de rest van de kaas en bak in de
Strata is een soort hartig
\
oven in circa 30 minuten goudbruin.
we
broodpudding,
KE
!
1
Voeg 10 minuten voor het einde van de
allerlei restjes op te maken!
x
ie
\
Ek
oventijd de tomaatjes toe. Bestrooi met
5
Het is de Amerikaanse \
3%
de peterselie.
N
es
Fi
À manier om de.
|
Ka
AL
ivan bijvoorbeeld het feest
8
Ei
vr
UN
INES
voedingswaarde per persoon
(Thanksgiving te vel
D
RL
595 kcal, vet 28 g (waarvan verzadigd
De goudbruine strata,
À
|
N
14 g), koolhydraten 52 g, eiwit 30 g,
meestal geserveerd bij
IM
ti
te
e_
vezels 7 g, zout 4,1 g
|
een uitgebreid ontbijt of
| "
N
À
30 g groente p.p.
brunch. Maar als bijgerecht,
Le
of makkelijke avondmaaltijd,
Ng
#7,
kan natuurlijk ook! Hoe
N
I
PL
Le
Em
om naar het
Scan de QR-code
\Manger je het brood in de
1
melk laat weken,
N
1
Z
Ee
recept te gaan
het eindresultaat:
I
bi
Yu
„it
A
a
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG