Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 72




Hier is pagina 72 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

ak

ni

il TE l

A

LU

LI

bi

Strata met tomaat

wij

® ca.10 MINUTEN

ER)

+ 30 MINUTEN OVENTIJD

LE]

3

Ò ONTBUT- OF BIIGERECHT

& VOOR 4 PERSONEN

nf

a

S

{ÌP EENVOUDIG

ZONDER VLEES OF VIS

ge

es

es

A

INGREDIENTEN

wie

«1 stokbrood of ciabatta,

in sneetjes

* 4 eieren

Q

A

* 400 ml melk

a

* 200 g belegen kaas, geraspt

A

en

Er

«6 zongedroogde

à

EN

TR

5

tomaten, in reepjes

ke

» 100 g olijven, gehalveerd

1

x

a

0

«1 bosje peterselie, grof gehakt

„it

» 4 eetl. kappertjes

a

h

«150 g cherry-/kerstomaatjes

[2

« handje peterselie,

&

5

IE

N

fiingehakt

a 4

aid

Pi

« ovenschaal, ingevet

ol ki

>

Mi

|

Bar

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op 175°C.

Verdeel het brood over de ovenschaal.

Klop de eieren los met de melk. Voeg

150 gram kaas toe, roer even door en

4

giet dit mengsel over het brood. 2. Voeg

de zongedroogde tomaten, olijven,

11

Han

IH

RN

hel

A

#

„a

peterselie en kappertjes toe. Schep om,

N

||

Es

4

grs

a

UIT DE OVEN

FA

es

zodat alles goed verdeeld is. 3. Bestrooi

|

er

a;

met de rest van de kaas en bak in de

Strata is een soort hartig

\

oven in circa 30 minuten goudbruin.

we

broodpudding,

KE

!

1

Voeg 10 minuten voor het einde van de

allerlei restjes op te maken!

x

ie

\

Ek

oventijd de tomaatjes toe. Bestrooi met

5

Het is de Amerikaanse \

3%

de peterselie.

N

es

Fi

À manier om de.

|

Ka

AL

ivan bijvoorbeeld het feest

8

Ei

vr

UN

INES

voedingswaarde per persoon

(Thanksgiving te vel

D

RL

595 kcal, vet 28 g (waarvan verzadigd

De goudbruine strata,

À

|

N

14 g), koolhydraten 52 g, eiwit 30 g,

meestal geserveerd bij

IM

ti

te

e_

vezels 7 g, zout 4,1 g

|

een uitgebreid ontbijt of

| "

N

À

30 g groente p.p.

brunch. Maar als bijgerecht,

Le

of makkelijke avondmaaltijd,

Ng

#7,

kan natuurlijk ook! Hoe

N

I

PL

Le

Em

om naar het

Scan de QR-code

\Manger je het brood in de

1

melk laat weken,

N

1

Z

Ee

recept te gaan

het eindresultaat:

I

bi

Yu

„it

A

a

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG