Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 138




Hier is pagina 138 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ESS

Re

4) =

Ko

Sl

FA

wir

Su

el

/

A “

"2

de

+

ie

N

ri

8

nr

eek

Pa

eed

KS

er.

| sr

3

Es

*

“F2

Nacho-frietjes van zoete aardappel

Arabische tosti

met aubergine, dadels en feta

de ovengrill voor.

© CA. 30 MINUTEN

2. Verdeel de frietjes over

© cA.30 MINUTEN

aubergine, dadels, feta,

Ü TUSSENDOORTIE

de schaaltjes. Bestrooi met

Ö TUSSENDOORTIE

paprika, rode peper en

OF BIJGERECHT

de kaas en rooster kort

munt. 3. Druk de twee

OF LUNCHGERECHT

A VOOR 4 PERSONEN

onder de ovengrill, tot de

helften brood op elkaar

A VOOR 4 PERSONEN

en bak de tosti in de

CP GEMIDDELD

kaas gesmolten is. 3. Meng

intussen het vruchtvlees

{P EENVOUDIG

koekenpan aan beide

ZONDER VLEES OF VIS

van de avocado’s met het

ZONDER VLEES OF VIS

kanten goudbruin. Duw

limoensap, de helft van

tijdens het bakken het

de koriander en de helft

brood iets platter. Dit zorgt

INGREDIËNTEN

van de ui. Neem de frietjes

INGREDIËNTEN

voor een krokante korst en

« 3 eetl. zonnebloemolie

«1 kg zoete aardappels,

uit de oven en schep de

laat de kaas beter smelten.

schoongeboend

guacamole erop. Bestrooi

* 2 aubergines, in plakjes

Snijd de tosti in kwarten en

«1 Turks brood

« zonnebloemolie,

met de rest van de ui en

serveer met de yoghurt-

om te frituren

koriander. Serveer direct

150 g belegen kaas, geraspt

sesamsaus (zie diptip,

«100 g cheddar of belegen

met de mexi-mayo

«5 dadels, grof gehakt

pag. 139).

kaas, geraspt

(zie diptip, pag. 138).

150 g feta

“2 avocado’s

* 2 geroosterde paprika's,

voedingswaarde

«sap van 1 limoen

Tip

in reepjes

per persoon

« Y2 bosje koriander,

Serveer met mais en

* 1 rode peper, fijngehakt

600 kcal, vet 29 g

fijngehakt

tomaatjes voor wat extra

» Ya bosje munt, grof gehakt

(waarvan verzadigd 14 g),

«1 rode ui, gesnipperd

groente.

koolhydraten 58 g, eiwit

24 g, vezels 7 g, zout 3,4 g

« keukenpapier

voedingswaarde

BEREIDEN

130 g groente p.p.

«4 lage ovenvaste schaaltjes

per persoon

1. Verhit de olie in een grote

765 kcal, vet 52 g

koekenpan en bak hierin de

(waarvan verzadigd 11 9),

plakjes aubergines aan beide

BEREIDEN

koolhydraten 57 g, eiwit

kanten gaar en goudbruin.

El

[E]| scan de QR-code

:

om naar het

1. Snijd de zoete aardappels

12 g, vezels 11 g, zout 0,7 g

2. Snijd het brood open en

recept te gaan

in frietjes. Verhit de olie tot

beleg met de kaas, gebakken

170°C en frituur hierin de

frietjes in porties in circa

5 minuten goudbruin. Schep

om naar het

Scan de QR-code

uit de pan en laat uitlekken

INDIAN SUMMER

recept te gaan

op keukenpapier. Verwarm

De nazomer, of op Z'n Amerikaans Indian summer, is een

periode met zomerachtig weer van ongeveer september

tot half november. Het kan dan ineens even erg koud

zijn, en daarna weer een paar dagen verrassend warm,

terwijl de blaadjes aan de bomen al verkleuren. Profiteer

van die warmte nu het nog kan en organiseer een klein

buitenfeestje voor familie en vrienden!

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG