Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

dag

DE JUISTE VERHOUDING

Quiche Lorraine

met sjalot

De basisvulling van een quiche bestaat

=

| uit melk, room of crème fraîche,

kaas. De standaardregel is

a

4

® ca.10 MINUTEN

minimaal 1 ei per 100 milliliter vocht.

+ 35 MINUTEN OVENTIJD

Ö HoorFp- oF

LUNCHGERECHT

Æ VOOR 4 PERSONEN

{P GEMIDDELD

»

u.

INGREDIENTEN

- 200 g spekblokjes

« 2 sjalotten, gesnipperd

* 4 eieren

+ 250 ml crème fraîche

Pd

* snufje nootmuskaat

- 1x basisrecept voor

quichedeeg (zie pag. 50) of

kant-en-klaar quichedeeg

zn.

de

- ©

Sn

- quichevorm van 26-28 cm ©,

CRE

urn

ingevet

NN

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op

200°C. Bak de spekblokjes

am

ka

knapperig in een droge, hete

koekenpan. Voeg de laatste

ka

x

2 minuten de sjalot toe.

2. Meng de eieren met de

N

creme fraiche en breng op

5

smaak met nootmuskaat,

e

zout en peper. Giet het vet van

>

de spekjes af en roer ze door

er 4

het eimengsel. 3. Bekleed de

quichevorm met het deeg.

Schenk de vulling erop en bak

Kad

+

de quiche in de oven in 30-35

minuten gaar en goudbruin.

Tips

- Lekker met een groene

salade met vinaigrette.

- Officieel bevat een quiche

:

Lorraine geen kaas, maar je

LIU

1e

2

à

5

24

ve

a

À

kunt naar smaak 100 gram

$

x

CR

I“

geraspte belegen kaas

toevoegen.

N

.

voedingswaarde per persoon

935 kcal, vet 64 g (waarvan

verzadigd 38 g), koolhydraten

Scan de QR-code

=

57 g, eiwit 30 g, vezels1g,

om naar het

recept te gaan

LA

zout1g

en

u NP;

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG