Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 52 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52
koken voor elke dag DE JUISTE VERHOUDING Quiche Lorraine met sjalot De basisvulling van een quiche bestaat = | uit melk, room of crème fraîche, kaas. De standaardregel is a 4 ® ca.10 MINUTEN minimaal 1 ei per 100 milliliter vocht. + 35 MINUTEN OVENTIJD Ö HoorFp- oF LUNCHGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN {P GEMIDDELD » u. INGREDIENTEN - 200 g spekblokjes « 2 sjalotten, gesnipperd * 4 eieren + 250 ml crème fraîche Pd * snufje nootmuskaat - 1x basisrecept voor quichedeeg (zie pag. 50) of kant-en-klaar quichedeeg zn. de - © Sn - quichevorm van 26-28 cm ©, CRE urn ingevet NN BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de spekblokjes am ka knapperig in een droge, hete koekenpan. Voeg de laatste ka x 2 minuten de sjalot toe. 2. Meng de eieren met de N creme fraiche en breng op 5 smaak met nootmuskaat, e zout en peper. Giet het vet van > de spekjes af en roer ze door er 4 het eimengsel. 3. Bekleed de quichevorm met het deeg. Schenk de vulling erop en bak Kad + de quiche in de oven in 30-35 minuten gaar en goudbruin. Tips - Lekker met een groene salade met vinaigrette. - Officieel bevat een quiche : Lorraine geen kaas, maar je LIU 1e 2 à 5 24 ve a À kunt naar smaak 100 gram $ x CR I“ geraspte belegen kaas toevoegen. N . voedingswaarde per persoon 935 kcal, vet 64 g (waarvan verzadigd 38 g), koolhydraten Scan de QR-code = 57 g, eiwit 30 g, vezels1g, om naar het recept te gaan LA zout1g en u NP; KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52