Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52


Hier is pagina 52 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 52 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52

koken voor elke dag DE JUISTE VERHOUDING Quiche Lorraine met sjalot De basisvulling van een quiche bestaat = | uit melk, room of crème fraîche, kaas. De standaardregel is a 4 ® ca.10 MINUTEN minimaal 1 ei per 100 milliliter vocht. + 35 MINUTEN OVENTIJD Ö HoorFp- oF LUNCHGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN {P GEMIDDELD » u. INGREDIENTEN - 200 g spekblokjes « 2 sjalotten, gesnipperd * 4 eieren + 250 ml crème fraîche Pd * snufje nootmuskaat - 1x basisrecept voor quichedeeg (zie pag. 50) of kant-en-klaar quichedeeg zn. de - © Sn - quichevorm van 26-28 cm ©, CRE urn ingevet NN BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de spekblokjes am ka knapperig in een droge, hete koekenpan. Voeg de laatste ka x 2 minuten de sjalot toe. 2. Meng de eieren met de N creme fraiche en breng op 5 smaak met nootmuskaat, e zout en peper. Giet het vet van > de spekjes af en roer ze door er 4 het eimengsel. 3. Bekleed de quichevorm met het deeg. Schenk de vulling erop en bak Kad + de quiche in de oven in 30-35 minuten gaar en goudbruin. Tips - Lekker met een groene salade met vinaigrette. - Officieel bevat een quiche : Lorraine geen kaas, maar je LIU 1e 2 à 5 24 ve a À kunt naar smaak 100 gram $ x CR I“ geraspte belegen kaas toevoegen. N . voedingswaarde per persoon 935 kcal, vet 64 g (waarvan verzadigd 38 g), koolhydraten Scan de QR-code = 57 g, eiwit 30 g, vezels1g, om naar het recept te gaan LA zout1g en u NP; KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52