Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
dag
DE JUISTE VERHOUDING
Quiche Lorraine
met sjalot
De basisvulling van een quiche bestaat
=
| uit melk, room of crème fraîche,
kaas. De standaardregel is
a
4
® ca.10 MINUTEN
minimaal 1 ei per 100 milliliter vocht.
+ 35 MINUTEN OVENTIJD
Ö HoorFp- oF
LUNCHGERECHT
Æ VOOR 4 PERSONEN
{P GEMIDDELD
»
u.
INGREDIENTEN
- 200 g spekblokjes
« 2 sjalotten, gesnipperd
* 4 eieren
+ 250 ml crème fraîche
Pd
* snufje nootmuskaat
- 1x basisrecept voor
quichedeeg (zie pag. 50) of
kant-en-klaar quichedeeg
zn.
de
- ©
Sn
- quichevorm van 26-28 cm ©,
CRE
urn
ingevet
NN
BEREIDEN
1. Verwarm de oven voor op
200°C. Bak de spekblokjes
am
ka
knapperig in een droge, hete
koekenpan. Voeg de laatste
ka
x
2 minuten de sjalot toe.
2. Meng de eieren met de
N
creme fraiche en breng op
5
smaak met nootmuskaat,
e
zout en peper. Giet het vet van
>
de spekjes af en roer ze door
er 4
het eimengsel. 3. Bekleed de
quichevorm met het deeg.
Schenk de vulling erop en bak
Kad
+
de quiche in de oven in 30-35
minuten gaar en goudbruin.
Tips
- Lekker met een groene
salade met vinaigrette.
- Officieel bevat een quiche
:
Lorraine geen kaas, maar je
LIU
1e
2
à
5
24
ve
a
À
kunt naar smaak 100 gram
$
x
CR
I“
geraspte belegen kaas
toevoegen.
N
.
voedingswaarde per persoon
935 kcal, vet 64 g (waarvan
verzadigd 38 g), koolhydraten
Scan de QR-code
=
57 g, eiwit 30 g, vezels1g,
om naar het
recept te gaan
LA
zout1g
en
u NP;
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG