Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 18 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18

koken ACTES LS Groene curry met courgette, peultjes en kip © cA.20 MINUTEN ©} HOOFDGERECHT 3 VOOR 4 PERSONEN %? EENVOUDIG INGREDIËNTEN BEREIDEN Tip «2 eetl. zonnebloemolie 1. Verhit de zonnebloemolie in een Liever geen vlees? Gebruik vega «1 bakje groene wokpan op middelhoge stand. ‘kipstukjes' voor dit recept. currypasta Voeg de currypasta toe verwarm » 300 g kipfilet, in blokjes tot deze begint te geuren. Voeg voedingswaarde per persoon «2 courgettes, in blokjes dan de kipfilet toe en bak in circa 555 kcal, vet 13 g (waarvan « 200 g peultjes 3 minuten rondom goudbruin. verzadigd 6 g), koolhydraten 71 g, «1 rode paprika, in blokjes 2. Voeg alle groenten en de eiwit 30 g, vezels 6 g, zout 1,8 g «1 blik kokosmelk kokosmelk toe en laat circa 185 g groente p.p. «300 g basmatirijst 8 minuten pruttelen. Kook *l limoen, in partjes intussen de rijst. 3. Serveer de « evt. handje koriander, curry met de rijst. Garneer met Scan de QR-code om naar het fijngehakt partjes limoen en bestrooi naar recept te gaan wens met de koriander. _ Nel FT Annabel A 34 jaar getrouwd en moeder 5 van 2 kinderen (5 en 3) Receptbeoordeling: KAA Wat een lekker receptje was dit zeg, we hebben onwijs genoten. LV Lekker fris door de limoen en courgette. We hebben vega ‘kipstukjes’ gebruikt en die op het laatst toegevoegd zodat ze niet re 4 slap werden. Ook de kids vonden 4 qe ee het lekker, al was het wat pittig. TE LI DS D “Het was een Ls lekker fris Ek, gerechtje” Tip van Annabel: Voeg wat babymais toe als je meer groente wil. Vs 2 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18