Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

ACTES LS

Groene curry met courgette, peultjes en kip

© cA.20 MINUTEN ©} HOOFDGERECHT 3 VOOR 4 PERSONEN %? EENVOUDIG

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

Tip

«2 eetl. zonnebloemolie

1. Verhit de zonnebloemolie in een

Liever geen vlees? Gebruik vega

«1 bakje groene

wokpan op middelhoge stand.

‘kipstukjes' voor dit recept.

currypasta

Voeg de currypasta toe verwarm

» 300 g kipfilet, in blokjes

tot deze begint te geuren. Voeg

voedingswaarde per persoon

«2 courgettes, in blokjes

dan de kipfilet toe en bak in circa

555 kcal, vet 13 g (waarvan

« 200 g peultjes

3 minuten rondom goudbruin.

verzadigd 6 g), koolhydraten 71 g,

«1 rode paprika, in blokjes

2. Voeg alle groenten en de

eiwit 30 g, vezels 6 g, zout 1,8 g

«1 blik kokosmelk

kokosmelk toe en laat circa

185 g groente p.p.

«300 g basmatirijst

8 minuten pruttelen. Kook

*l limoen, in partjes

intussen de rijst. 3. Serveer de

« evt. handje koriander,

curry met de rijst. Garneer met

Scan de QR-code

om naar het

fijngehakt

partjes limoen en bestrooi naar

recept te gaan

wens met de koriander.

_ Nel FT

Annabel

A

34 jaar

getrouwd en moeder

5

van 2 kinderen (5 en 3)

Receptbeoordeling: KAA

Wat een lekker receptje was dit

zeg, we hebben onwijs genoten.

LV

Lekker fris door de limoen en

courgette. We hebben vega

‘kipstukjes’ gebruikt en die op het

laatst toegevoegd zodat ze niet

re

4

slap werden. Ook de kids vonden

4

qe

ee

het lekker, al was het wat pittig.

TE

LI

DS

D

“Het was een

Ls

lekker fris

Ek,

gerechtje”

Tip van Annabel:

Voeg wat babymais toe als je

meer groente wil.

Vs

2

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG