Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 18 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18
koken ACTES LS Groene curry met courgette, peultjes en kip © cA.20 MINUTEN ©} HOOFDGERECHT 3 VOOR 4 PERSONEN %? EENVOUDIG INGREDIËNTEN BEREIDEN Tip «2 eetl. zonnebloemolie 1. Verhit de zonnebloemolie in een Liever geen vlees? Gebruik vega «1 bakje groene wokpan op middelhoge stand. ‘kipstukjes' voor dit recept. currypasta Voeg de currypasta toe verwarm » 300 g kipfilet, in blokjes tot deze begint te geuren. Voeg voedingswaarde per persoon «2 courgettes, in blokjes dan de kipfilet toe en bak in circa 555 kcal, vet 13 g (waarvan « 200 g peultjes 3 minuten rondom goudbruin. verzadigd 6 g), koolhydraten 71 g, «1 rode paprika, in blokjes 2. Voeg alle groenten en de eiwit 30 g, vezels 6 g, zout 1,8 g «1 blik kokosmelk kokosmelk toe en laat circa 185 g groente p.p. «300 g basmatirijst 8 minuten pruttelen. Kook *l limoen, in partjes intussen de rijst. 3. Serveer de « evt. handje koriander, curry met de rijst. Garneer met Scan de QR-code om naar het fijngehakt partjes limoen en bestrooi naar recept te gaan wens met de koriander. _ Nel FT Annabel A 34 jaar getrouwd en moeder 5 van 2 kinderen (5 en 3) Receptbeoordeling: KAA Wat een lekker receptje was dit zeg, we hebben onwijs genoten. LV Lekker fris door de limoen en courgette. We hebben vega ‘kipstukjes’ gebruikt en die op het laatst toegevoegd zodat ze niet re 4 slap werden. Ook de kids vonden 4 qe ee het lekker, al was het wat pittig. TE LI DS D “Het was een Ls lekker fris Ek, gerechtje” Tip van Annabel: Voeg wat babymais toe als je meer groente wil. Vs 2 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 18