Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

ur

7 >

2

Ty

Fe

ve

5

zin

|

Sr

S

II

ro

@

Lay' 5 Bugles:

perfect voor elke « dip.

ZOETE AARDAPPEL PARADE

@alia.rds

ai

INGREDIENTEN

BEREIDING

u

« 1 grote zoete aardappel

Schil en snijd de zoete aardappel, voeg de stukjes

+ 50g voorgekookte kikkererwten

toe aan gekookt water. Gooi het kookwater

+ 1elTahini

niet weg. Voeg in een mixer de gekookte

n

« 1tlahornsiroop

stukken zoete aardappel, tahini, kikkererwten,

>)

» een snufje (elk) chili vlokken,

chili-vlokken, cayennepeper, paprikapoeder,

á

N

cayennepeper, uienpoeder

knoflookpoeder, uienpoeder, ahornsiroop en 2 el

ee

+3 snufjes paprikapoeder

olijfolie toe. Meng met 1 kopje kokend water.

+ 2 snufjes knoflookpoeder

Voor de pesto: hak de peterselie fijn en pers

+ 60g bosje peterselie

de knoflook. Voeg in een mixer de peterselie-

« 1teentje knoflook

knoflook, parmezaanse kaas, 4 el olijfolie en 1 el

«+ 50g geraspte parmezaanse kaas

water toe. Doe de spread van zoete aardappel in

« Olijfolie

een bord en bedek met pesto.

(l

(fl

jl

{{

{|

N

|

Ei O| Lay's NL

\|

1

|

Il

Il

|

N