Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 93 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 93
Gezond, lekker en zo klaar! 1VVHU3A1d3934 NCIW Bolletje appel en ei met yoghurtshake peper door elkaar. Vul het © CA.15 MINUTEN broodje met dit mengsel en T5 LUNCHGERECHT stop in een lunchtrommel. aD & VOOR1PERSOON 4. Pureer de ingredienten voor de shake met een SS \ {Ì EENVOUDIG ZONDER VLEES OF VIS staafmixer of in een blender. Schenk de drank in een goed Wi: kein afsluitbare beker. INGREDIËNTEN ue EN ‘| “lei Tips - Liever een zoete sandwich? & «1 bruin bolletje De «1 appel, geschild Besmeer 2 sneetjes ip …1 stukje komkommer of bruinbrood met pindakaas, augurk, in kleine blokjes jam of honing en leg plakjes leet. mayonaise of yoghurt banaan ertussen. kerriepoeder = Voeg aan de lunchtrommel « voor de shake: wat tomaatjes en witte er “1 banaan, in plakjes druiven toe. ad «150 ml yoghurt B | PS «1 eetl. aardbeien- of voedingswaarde per persoon Re ÿ bosvruchtenjam 585 kcal, vet 17 g (waarvan - 50 ml sinaasappelsap verzadigd 5 g), koolhydraten > 80 g, eiwit 21 g, vezels 7 g, « eiersnijder zout1g « staafmixer of blender E Scan de QR-code BEREIDEN > om naar het recept te gaan 1. Kook het ei hard. Snijd een kapje van het broodje. Hol het broodje iets uit en bewaar het broodkruim voor paneermeel. 2. Pel het ei en snijd het in kleine blokjes met behulp van een eiersnijder. Snijd de MEER WETEN appel in kwarten. Verdeel 1 appelpartje in kleine blokjes volg Cure en stop de andere partjes in de lunchtrommel. 600 3. Schep het ei, de appelblokjes, komkommer, of ga naar mayonaise en kerriepoeder naar smaak met zout en 912020
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 93