Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 93


Hier is pagina 93 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 93 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 93

Gezond, lekker en zo klaar! 1VVHU3A1d3934 NCIW Bolletje appel en ei met yoghurtshake peper door elkaar. Vul het © CA.15 MINUTEN broodje met dit mengsel en T5 LUNCHGERECHT stop in een lunchtrommel. aD & VOOR1PERSOON 4. Pureer de ingredienten voor de shake met een SS \ {Ì EENVOUDIG ZONDER VLEES OF VIS staafmixer of in een blender. Schenk de drank in een goed Wi: kein afsluitbare beker. INGREDIËNTEN ue EN ‘| “lei Tips - Liever een zoete sandwich? & «1 bruin bolletje De «1 appel, geschild Besmeer 2 sneetjes ip …1 stukje komkommer of bruinbrood met pindakaas, augurk, in kleine blokjes jam of honing en leg plakjes leet. mayonaise of yoghurt banaan ertussen. kerriepoeder = Voeg aan de lunchtrommel « voor de shake: wat tomaatjes en witte er “1 banaan, in plakjes druiven toe. ad «150 ml yoghurt B | PS «1 eetl. aardbeien- of voedingswaarde per persoon Re ÿ bosvruchtenjam 585 kcal, vet 17 g (waarvan - 50 ml sinaasappelsap verzadigd 5 g), koolhydraten > 80 g, eiwit 21 g, vezels 7 g, « eiersnijder zout1g « staafmixer of blender E Scan de QR-code BEREIDEN > om naar het recept te gaan 1. Kook het ei hard. Snijd een kapje van het broodje. Hol het broodje iets uit en bewaar het broodkruim voor paneermeel. 2. Pel het ei en snijd het in kleine blokjes met behulp van een eiersnijder. Snijd de MEER WETEN appel in kwarten. Verdeel 1 appelpartje in kleine blokjes volg Cure en stop de andere partjes in de lunchtrommel. 600 3. Schep het ei, de appelblokjes, komkommer, of ga naar mayonaise en kerriepoeder naar smaak met zout en 912020

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 93