Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gezond, lekker

en zo klaar!

1VVHU3A1d3934 NCIW

Bolletje appel en ei met yoghurtshake

peper door elkaar. Vul het

© CA.15 MINUTEN

broodje met dit mengsel en

T5 LUNCHGERECHT

stop in een lunchtrommel.

aD

& VOOR1PERSOON

4. Pureer de ingredienten

voor de shake met een

SS \

{Ì EENVOUDIG

ZONDER VLEES OF VIS

staafmixer of in een blender.

Schenk de drank in een goed

Wi:

kein

afsluitbare beker.

INGREDIËNTEN

ue

EN

‘|

“lei

Tips

- Liever een zoete sandwich?

&

«1 bruin bolletje

De

«1 appel, geschild

Besmeer 2 sneetjes

ip

…1 stukje komkommer of

bruinbrood met pindakaas,

augurk, in kleine blokjes

jam of honing en leg plakjes

leet. mayonaise of yoghurt

banaan ertussen.

kerriepoeder

= Voeg aan de lunchtrommel

« voor de shake:

wat tomaatjes en witte

er

“1 banaan, in plakjes

druiven toe.

ad

«150 ml yoghurt

B

|

PS

«1 eetl. aardbeien- of

voedingswaarde per persoon

Re

ÿ

bosvruchtenjam

585 kcal, vet 17 g (waarvan

- 50 ml sinaasappelsap

verzadigd 5 g), koolhydraten

>

80 g, eiwit 21 g, vezels 7 g,

« eiersnijder

zout1g

« staafmixer of blender

E Scan de QR-code

BEREIDEN

>

om naar het

recept te gaan

1. Kook het ei hard. Snijd een

kapje van het broodje. Hol het

broodje iets uit en bewaar het

broodkruim voor paneermeel.

2. Pel het ei en snijd het in

kleine blokjes met behulp

van een eiersnijder. Snijd de

MEER WETEN

appel in kwarten. Verdeel 1

appelpartje in kleine blokjes

volg Cure

en stop de andere partjes in

de lunchtrommel.

600

3. Schep het ei, de

appelblokjes, komkommer,

of ga naar

mayonaise en kerriepoeder

naar smaak met zout en

912020