Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ic
Pastasalade met
peperonata en feta
-
amt
© ca. 25 MINUTEN
Ö LUNCHGERECHT
af Ld
Æ VOOR 4 PERSONEN
: bs
€? GEMIDDELD
nn
ZONDER VLEES OF VIS
AY
INGREDIËNTEN
er
a
+4 eetl. olijfolie
«1 rode ui, in halve ringen
£ı
+3 paprika’s, in halve ringen
Lis
- 1 eetl. Italiaanse kruiden
«2 eetl. (witte) balsamicoazijn
. 2 eetl. kappertjes
* 300 g kleine pasta, naar keuze
* bosje basilicum
-200 g feta, in blokjes
VOORBEREIDEN
1. Verhit 2 eetlepels olie in een
hapjespan en fruit hierin de ui circa
5 minuten. Voeg de paprika en
kruiden toe en maal zout en peper
erover. Laat de paprika circa
IN
5 minuten zachtjes bakken.
LT.
2. Voeg de azijn toe en laat op een
—;
Tr
lage stand nog een paar minuten
SET
NN
zachtjes bakken. Laat afkoelen tot
5
2
PS
lauwwarm en schep de kappertjes
gi
s
erdoor. Breng op smaak met zout
“u
en peper. 3. Kook de pasta beetgaar
en spoel onder koud water af. Laat
ERE!
<
BR
uitlekken en afkoelen. Hak de
eg
rl ile
I
\
basilicumsteeltjes fijn en scheur de
=
blaadjes grof.
LOS
SI
=
BEREIDEN
—
I
nu
1. Meng in een grote kom de
MEER WETEN |
peperonata met de pasta,
IE
volg ons op;
|
basilicum, feta en de rest van de
ss
er
olijfolie door elkaar. Breng op smaak
5
—
600
met zout en peper.
of ga naar
voedingswaarde per stuk
525 kcal, vet 22 g (waarvan
boodschappen.ni/
=
verzadigd 9 g), koolhydraten 62 g,
tan}
eiwit 18 g, vezels 5 g, zout 1,7 g
EE
110 g groente p.p.
Bte
&
Ein
Scan de QR-code
Ep
om naar het
recept te gaan
Ee
EN
912020