Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 65 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 65
ic Pastasalade met peperonata en feta - amt © ca. 25 MINUTEN Ö LUNCHGERECHT af Ld Æ VOOR 4 PERSONEN : bs €? GEMIDDELD nn ZONDER VLEES OF VIS AY INGREDIËNTEN er a +4 eetl. olijfolie «1 rode ui, in halve ringen £ı +3 paprika’s, in halve ringen Lis - 1 eetl. Italiaanse kruiden «2 eetl. (witte) balsamicoazijn . 2 eetl. kappertjes * 300 g kleine pasta, naar keuze * bosje basilicum -200 g feta, in blokjes VOORBEREIDEN 1. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de paprika en kruiden toe en maal zout en peper erover. Laat de paprika circa IN 5 minuten zachtjes bakken. LT. 2. Voeg de azijn toe en laat op een —; Tr lage stand nog een paar minuten SET NN zachtjes bakken. Laat afkoelen tot 5 2 PS lauwwarm en schep de kappertjes gi s erdoor. Breng op smaak met zout “u en peper. 3. Kook de pasta beetgaar en spoel onder koud water af. Laat ERE! < BR uitlekken en afkoelen. Hak de eg rl ile I \ basilicumsteeltjes fijn en scheur de = blaadjes grof. LOS SI = BEREIDEN — I nu 1. Meng in een grote kom de MEER WETEN | peperonata met de pasta, IE volg ons op; | basilicum, feta en de rest van de ss er olijfolie door elkaar. Breng op smaak 5 — 600 met zout en peper. of ga naar voedingswaarde per stuk 525 kcal, vet 22 g (waarvan boodschappen.ni/ = verzadigd 9 g), koolhydraten 62 g, tan} eiwit 18 g, vezels 5 g, zout 1,7 g EE 110 g groente p.p. Bte & Ein Scan de QR-code Ep om naar het recept te gaan Ee EN 912020
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 65