Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ic

Pastasalade met

peperonata en feta

-

amt

© ca. 25 MINUTEN

Ö LUNCHGERECHT

af Ld

Æ VOOR 4 PERSONEN

: bs

€? GEMIDDELD

nn

ZONDER VLEES OF VIS

AY

INGREDIËNTEN

er

a

+4 eetl. olijfolie

«1 rode ui, in halve ringen

£ı

+3 paprika’s, in halve ringen

Lis

- 1 eetl. Italiaanse kruiden

«2 eetl. (witte) balsamicoazijn

. 2 eetl. kappertjes

* 300 g kleine pasta, naar keuze

* bosje basilicum

-200 g feta, in blokjes

VOORBEREIDEN

1. Verhit 2 eetlepels olie in een

hapjespan en fruit hierin de ui circa

5 minuten. Voeg de paprika en

kruiden toe en maal zout en peper

erover. Laat de paprika circa

IN

5 minuten zachtjes bakken.

LT.

2. Voeg de azijn toe en laat op een

—;

Tr

lage stand nog een paar minuten

SET

NN

zachtjes bakken. Laat afkoelen tot

5

2

PS

lauwwarm en schep de kappertjes

gi

s

erdoor. Breng op smaak met zout

“u

en peper. 3. Kook de pasta beetgaar

en spoel onder koud water af. Laat

ERE!

<

BR

uitlekken en afkoelen. Hak de

eg

rl ile

I

\

basilicumsteeltjes fijn en scheur de

=

blaadjes grof.

LOS

SI

=

BEREIDEN



I

nu

1. Meng in een grote kom de

MEER WETEN |

peperonata met de pasta,

IE

volg ons op;

|

basilicum, feta en de rest van de

ss

er

olijfolie door elkaar. Breng op smaak

5



600

met zout en peper.

of ga naar

voedingswaarde per stuk

525 kcal, vet 22 g (waarvan

boodschappen.ni/

=

verzadigd 9 g), koolhydraten 62 g,

tan}

eiwit 18 g, vezels 5 g, zout 1,7 g

EE

110 g groente p.p.

Bte

&

Ein

Scan de QR-code

Ep

om naar het

recept te gaan

Ee

EN

912020