Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 65 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 65

ic Pastasalade met peperonata en feta - amt © ca. 25 MINUTEN Ö LUNCHGERECHT af Ld Æ VOOR 4 PERSONEN : bs €? GEMIDDELD nn ZONDER VLEES OF VIS AY INGREDIËNTEN er a +4 eetl. olijfolie «1 rode ui, in halve ringen £ı +3 paprika’s, in halve ringen Lis - 1 eetl. Italiaanse kruiden «2 eetl. (witte) balsamicoazijn . 2 eetl. kappertjes * 300 g kleine pasta, naar keuze * bosje basilicum -200 g feta, in blokjes VOORBEREIDEN 1. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de paprika en kruiden toe en maal zout en peper erover. Laat de paprika circa IN 5 minuten zachtjes bakken. LT. 2. Voeg de azijn toe en laat op een —; Tr lage stand nog een paar minuten SET NN zachtjes bakken. Laat afkoelen tot 5 2 PS lauwwarm en schep de kappertjes gi s erdoor. Breng op smaak met zout “u en peper. 3. Kook de pasta beetgaar en spoel onder koud water af. Laat ERE! < BR uitlekken en afkoelen. Hak de eg rl ile I \ basilicumsteeltjes fijn en scheur de = blaadjes grof. LOS SI = BEREIDEN — I nu 1. Meng in een grote kom de MEER WETEN | peperonata met de pasta, IE volg ons op; | basilicum, feta en de rest van de ss er olijfolie door elkaar. Breng op smaak 5 — 600 met zout en peper. of ga naar voedingswaarde per stuk 525 kcal, vet 22 g (waarvan boodschappen.ni/ = verzadigd 9 g), koolhydraten 62 g, tan} eiwit 18 g, vezels 5 g, zout 1,7 g EE 110 g groente p.p. Bte & Ein Scan de QR-code Ep om naar het recept te gaan Ee EN 912020

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 65