Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107


Hier is pagina 107 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 107 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107

TR Re Rooster de havermout op een bakplaat ín de oven (180°C) in 12 Ÿ ian circa 10 minuten goudbruin. ee afkoelen en meng met de Ke Ex ie ijnen en chocolade. Roer de CL kaas los met de honing. Maak LÉ Glazen steeds laagjes met de bied iva lleyoghurt, pindahoning-en “havermout. D 2eetl. pindakaas 2 eetl. honing Mix de dadels in een keuken- en machine met de kaneel, honing ven 1 eetlepel water tot een pasta. ‘Meng met de haver en noten. Rol met vochtige handen tot balletjes + Il en zet 1 uur in de koelkast. Rol door iets gesmolten chocolade met wat kaneel en laat opstijven op bakpapier. 50 g pistachenoten + 50 g honing 50 g amandelen, gehakt Smelt de kokosolie met de honing en kneed met alle overige ingrediënten en een snuf zout tot een kleverig mengsel. Bekleed Il een ovenschaal met bakpapier, vul met dit mengsel en strijk glad. Bak circa 35 minuten in de oven a: (180°C). Snijd in repen en laat afkoelen. 100 g pecannoten, gehakt 6 eetl. honing + 100 g pompoenpitten Klop de eieren met de suiker en kaneel schuimig. Schep de rest van de ingrediënten erdoor. + Pe Il Verdeel in gelijke hoopjes over een bakplaat met bakpapier. Bak circa 15 minuten in de oven (180°C). Laat afkoelen en stevig 50 g rozijnen + 1 appel, geschild worden: 50 g hazelnoten, gehakt en geraspt Boodschappen (m)

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107