Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107
Hier is pagina 107 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 107 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107
TR Re Rooster de havermout op een bakplaat ín de oven (180°C) in 12 Ÿ ian circa 10 minuten goudbruin. ee afkoelen en meng met de Ke Ex ie ijnen en chocolade. Roer de CL kaas los met de honing. Maak LÉ Glazen steeds laagjes met de bied iva lleyoghurt, pindahoning-en “havermout. D 2eetl. pindakaas 2 eetl. honing Mix de dadels in een keuken- en machine met de kaneel, honing ven 1 eetlepel water tot een pasta. ‘Meng met de haver en noten. Rol met vochtige handen tot balletjes + Il en zet 1 uur in de koelkast. Rol door iets gesmolten chocolade met wat kaneel en laat opstijven op bakpapier. 50 g pistachenoten + 50 g honing 50 g amandelen, gehakt Smelt de kokosolie met de honing en kneed met alle overige ingrediënten en een snuf zout tot een kleverig mengsel. Bekleed Il een ovenschaal met bakpapier, vul met dit mengsel en strijk glad. Bak circa 35 minuten in de oven a: (180°C). Snijd in repen en laat afkoelen. 100 g pecannoten, gehakt 6 eetl. honing + 100 g pompoenpitten Klop de eieren met de suiker en kaneel schuimig. Schep de rest van de ingrediënten erdoor. + Pe Il Verdeel in gelijke hoopjes over een bakplaat met bakpapier. Bak circa 15 minuten in de oven (180°C). Laat afkoelen en stevig 50 g rozijnen + 1 appel, geschild worden: 50 g hazelnoten, gehakt en geraspt Boodschappen (m)
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107