Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107




Hier is pagina 107 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TR

Re Rooster de havermout op een

bakplaat ín de oven (180°C) in

12

Ÿ

ian

circa 10 minuten goudbruin.

ee

afkoelen en meng met de

Ke

Ex

ie

ijnen en chocolade. Roer de

CL

kaas los met de honing. Maak



Glazen steeds laagjes met de

bied

iva

lleyoghurt, pindahoning-en

“havermout.

D

2eetl. pindakaas

2 eetl. honing

Mix de dadels in een keuken-

en

machine met de kaneel, honing

ven 1 eetlepel water tot een pasta.

‘Meng met de haver en noten. Rol

met vochtige handen tot balletjes

+

Il

en zet 1 uur in de koelkast. Rol

door iets gesmolten chocolade

met wat kaneel en laat opstijven

op bakpapier.

50 g pistachenoten +

50 g honing

50 g amandelen, gehakt

Smelt de kokosolie met de

honing en kneed met alle overige

ingrediënten en een snuf zout tot

een kleverig mengsel. Bekleed

Il

een ovenschaal met bakpapier,

vul met dit mengsel en strijk glad.

Bak circa 35 minuten in de oven

a:

(180°C). Snijd in repen en laat

afkoelen.

100 g pecannoten, gehakt

6 eetl. honing

+ 100 g pompoenpitten

Klop de eieren met de suiker

en kaneel schuimig. Schep de

rest van de ingrediënten erdoor.

+

Pe

Il

Verdeel in gelijke hoopjes over

een bakplaat met bakpapier.

Bak circa 15 minuten in de oven

(180°C). Laat afkoelen en stevig

50 g rozijnen +

1 appel, geschild

worden:

50 g hazelnoten, gehakt

en geraspt

Boodschappen (m)