Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 30 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 30
koken voor elke Ar N GE Ne pa N gr de : au Kap - & = KIDS ip x x 8 PROOF 0 Y 3 5771 jus % PES 7 1 NR A ed Î 4 » & à? M INS 3 | li 1% hd ) ij N | | 53 Wh | 1 % Ph } I Ml I | (AV h bi } 10 Pi gj N un ' | N a 1% A Hl gi Mal / 1) à ij 1 A h ji N zl iR # fee N 3 | | el Ki }) N} Sr m 4) \ N MIN B ra [| scan de qr-code il 1 Jl om naar het és recept te gaan | | (y od Fa ie N | Burrito bowl AY lijf Il *e | N N Zn Pad © CA. 25 MINUTEN BEREIDEN | 12 a CAE 1. Verwarm de ovengrill voor. ij Ö HOOFDGERECHT il JL ek Verhit de olie en bak hierin de A VOOR 4 PERSONEN bonen met het vocht uit het | Eat @ GEMIDDELD blik, het komijnpoeder en 100 mil water tot ze helemaal zacht ZONDER VLEES OF VIS % zijn en een soort saus hebben = gevormd. 2. Meng intussen 1 | Ik INGREDIËNTEN de rijst met de helft van de «3 eetl. zonnebloemolie r salsasaus. Schep de bonen en d “1 blik bruine bonen de rijst in 4 kommen. Verdeel \ et d + 2 theel. komijnpoeder de chips over een bakplaat. «350 g gekookte rijst Bestrooi met de kaas en rooster «1 potje salsasaus mild de chips circa 5 minuten onder «4 handjes nacho chips de grill, tot de kaas is gesmolten. | «200 g belegen kaas, 3. Schep een lepel crème fraîche geraspt op de bowls. Bestrooi met de «150 g crème fraîche paprika, mais, jalapeño's en ui. H «2 rode paprika's, in blokjes Leg de chips erop en garneer «1 blik mais % eventueel met limoen. « evt. 12 plakjes jalapefopeper (potje) voedingswaarde per persoon «1 rode ui, 810 kcal, vet 40 g (waarvan in dunne halve ringen verzadigd 19 g), koolhydraten «1 limoen, in partjes 75 g, eiwit 30 g, vezels 19 g, N zout2,2g 165 g groente p.p. | KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 30