Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

Ar

N

GE

Ne

pa

N

gr

de

:

au

Kap

-

&

=

KIDS

ip

x

x

8

PROOF

0

Y

3

5771

jus

%

PES

7

1

NR

A

ed

Î

4 »

&

à?

M

INS

3

|

li

1%

hd

)

ij

N

|

|

53

Wh

|

1

%

Ph

}

I

Ml

I

|

(AV

h

bi

}

10

Pi

gj

N

un

'

|

N

a

1%

A

Hl

gi

Mal

/

1)

à

ij

1

A

h

ji

N

zl

iR

#

fee

N

3

|

|

el

Ki

})

N}

Sr

m

4)

\

N

MIN

B

ra

[| scan de qr-code

il

1

Jl

om naar het

és

recept te gaan

|

|

(y

od

Fa

ie

N

|

Burrito bowl

AY

lijf

Il

*e

|

N

N

Zn

Pad

© CA. 25 MINUTEN

BEREIDEN

|

12

a

CAE

1. Verwarm de ovengrill voor.

ij

Ö HOOFDGERECHT

il

JL

ek

Verhit de olie en bak hierin de

A VOOR 4 PERSONEN

bonen met het vocht uit het

|

Eat

@ GEMIDDELD

blik, het komijnpoeder en 100

mil water tot ze helemaal zacht

ZONDER VLEES OF VIS

%

zijn en een soort saus hebben

=

gevormd. 2. Meng intussen

1 |

Ik

INGREDIËNTEN

de rijst met de helft van de

«3 eetl. zonnebloemolie

r

salsasaus. Schep de bonen en

d

“1 blik bruine bonen

de rijst in 4 kommen. Verdeel

\ et d

+ 2 theel. komijnpoeder

de chips over een bakplaat.

«350 g gekookte rijst

Bestrooi met de kaas en rooster

«1 potje salsasaus mild

de chips circa 5 minuten onder

«4 handjes nacho chips

de grill, tot de kaas is gesmolten.

|

«200 g belegen kaas,

3. Schep een lepel crème fraîche

geraspt

op de bowls. Bestrooi met de

«150 g crème fraîche

paprika, mais, jalapeño's en ui.

H

«2 rode paprika's, in blokjes

Leg de chips erop en garneer

«1 blik mais

%

eventueel met limoen.

« evt. 12 plakjes

jalapefopeper (potje)

voedingswaarde per persoon

«1 rode ui,

810 kcal, vet 40 g (waarvan

in dunne halve ringen

verzadigd 19 g), koolhydraten

«1 limoen, in partjes

75 g, eiwit 30 g, vezels 19 g,

N

zout2,2g

165 g groente p.p.

|

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG