Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
Ar
N
GE
Ne
pa
N
gr
de
:
au
Kap
-
&
=
KIDS
ip
x
x
8
PROOF
0
Y
3
5771
jus
%
PES
7
1
NR
A
ed
Î
4 »
&
à?
M
INS
3
|
li
1%
hd
)
ij
N
|
|
53
Wh
|
1
%
Ph
}
I
Ml
I
|
(AV
h
bi
}
10
Pi
gj
N
un
'
|
N
a
1%
A
Hl
gi
Mal
/
1)
à
ij
1
A
h
ji
N
zl
iR
#
fee
N
3
|
|
el
Ki
})
N}
Sr
m
4)
\
N
MIN
B
ra
[| scan de qr-code
il
1
Jl
om naar het
és
recept te gaan
|
|
(y
od
Fa
ie
N
|
Burrito bowl
AY
lijf
Il
*e
|
N
N
Zn
Pad
© CA. 25 MINUTEN
BEREIDEN
|
12
a
CAE
1. Verwarm de ovengrill voor.
ij
Ö HOOFDGERECHT
il
JL
ek
Verhit de olie en bak hierin de
A VOOR 4 PERSONEN
bonen met het vocht uit het
|
Eat
@ GEMIDDELD
blik, het komijnpoeder en 100
mil water tot ze helemaal zacht
ZONDER VLEES OF VIS
%
zijn en een soort saus hebben
=
gevormd. 2. Meng intussen
1 |
Ik
INGREDIËNTEN
de rijst met de helft van de
«3 eetl. zonnebloemolie
r
salsasaus. Schep de bonen en
d
“1 blik bruine bonen
de rijst in 4 kommen. Verdeel
\ et d
+ 2 theel. komijnpoeder
de chips over een bakplaat.
«350 g gekookte rijst
Bestrooi met de kaas en rooster
«1 potje salsasaus mild
de chips circa 5 minuten onder
«4 handjes nacho chips
de grill, tot de kaas is gesmolten.
|
«200 g belegen kaas,
3. Schep een lepel crème fraîche
geraspt
op de bowls. Bestrooi met de
«150 g crème fraîche
paprika, mais, jalapeño's en ui.
H
«2 rode paprika's, in blokjes
Leg de chips erop en garneer
«1 blik mais
%
eventueel met limoen.
« evt. 12 plakjes
jalapefopeper (potje)
voedingswaarde per persoon
«1 rode ui,
810 kcal, vet 40 g (waarvan
in dunne halve ringen
verzadigd 19 g), koolhydraten
«1 limoen, in partjes
75 g, eiwit 30 g, vezels 19 g,
N
zout2,2g
165 g groente p.p.
|
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG