Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
m %
u Ihr
—
&
à
+
IR
PERFECT
KROKANT
Sommige vullingen, zoals met spinazie en champignons, laten
net iets meer vocht los dan andere. Laat deze ingrediënten
daarom even uitlekken na het bakken. Of gebruik wat
AHIIND UAAO SAITV
Ns
keukenpapier om het overtollige vocht te absorberen. Zo
voorkom je dat de bodem van je quiche te zacht wordt. Zet de
he
quiche het liefst wat lager in de oven, zodat de hitte vooral tegen
e
N
de bodem aan komt. Of verwarm de bakplaat meetijdens het
2
AS
EN
a
N
py
voorverwarmen van de oven voor een extra krokante bodem. Om
N
N
een vochtige quichebodem te voorkomen, kun je ook gaatjes in
r
de bodem prikken en de bodem bestrijken met wat losgeklopt
AN
eiwit. Bestrooi daarna met paneermeel voordat je de vulling erop
+
il
schept. Het paneermeel neemt dan het overtollige vocht op en
zo krijg je toch een knapperige quiche!
/
s
2
2
(7
BLIND BAKKEN
+
%
}
h
Et
ak je
st
kr
mé
en
7
u
00
200°C
4
bakpapier
“
Vu
bod:
blindbakvulling, z
rc
b
ciale
knikker
T
#
Bak
|O minuten
er
3k
m
Il
bakc
5 minuten
goudbrui
LN
&
N
IS
re
RS
Wij
ka
À
s
sé
IN
AS
0
N
N
5
KG
cé
TE
”
BR
BEER
AR
me
\L
id
Se
Br
1
(ff
RS
am
if
PES
AQU
Ee
à
ge
(47
ei
happen 5
912020
\
|