Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 125


Hier is pagina 125 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 125 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 125

£ x 4 Rood bij rauw? k Bij biefstuk denk je vaak aan N Ss een krachtige en op hout gerijpte rode wijn. Maar let op de bereidingswijze: in dit geval MT, eet je het vlees rauw. En sterker nog, je voegt er allerlei frisse PU = ingrediènten aan toe zoals peterselie, kappertjes, augurken, sjalot en mosterd. Dit zet alles op Z'n kop en zorgt ervoor dat je bij dit gerecht een fruitige en sappige rode wijn wilt schenken, zoals de Indomita Varietal Cabernet Sauvignon. Je proeft bessen, cassis, bramen en Er een hint van verse munt. Deze opwekkende rode wijn is ook | heel lekker als Reen À Ÿ + il W \ Klassieke deuk tartaar BEREIDEN © cA.25 MINUTEN TS BIJGERECHT 1. Breng een pan met ruim water p en een snufje zout aan de kool ( wijn bij LA VOOR 4 PERSONEN Hak de biefstuk met een sche romige zalm ® UITDAGEND mes zeer fijn en zet afgedekt in Nog een gerecht met de koelkast. 2. Houd het water zalm, alleen heel anders tegen de kook aan en leg de 5 bereid. Dit zorgt voor een INGREDIËNTEN eidooiers rustig een voor een «400 g zeer verse (kogel-) andere smaakbeleving en erin. Pocheer 1 minuut en schep x een vettiger mondgevoel. biefstuk ze met een schuimspaan uit het «4 eidooiers Daarom vraagt dit gerecht water. 3. Schep alle ingrediënten, ve om een andere wijn en »leetl. peterselie, fijngehakt behalve de gepocheerde hierbij mag in de wijn ook + extra om te bestrooien eidooiers, door de gehakte «1 eetl. kappertjes, fijngehakt gerust een vetje zitten. De biefstuk en breng op smaak druif chardonnay heeft dit «1 eetl. zoetzure augurken, met zout. Verdeel in 4 gelijke van nature, schenk daarom fijngehakt porties over de borden en maak de rijke en volle Indomita «leetl. sjalot, fijngehakt een holletje erin met de bolle Gran Reserva Chardonnay. « leetl. olijfolie kant van een lepel. 4. Leg een. Dankzij de rijping op + extra om te bedruppelen gepocheerde eidooier erop en eikenhouten vaten proef je «1 eetl. hete pepersaus of bedruppel met nog wat olijfolie, worcestersaus . naast de smaak van perzik Bestrooi met peterselie en peper. en ananas ook tonen van - 1 theel. (dijon)mosterd Lekker met friet.of stokbrood. vanille, geroosterd brood INDOMITA en boter. Deze wijn past voedingswaarde per persoon ook goed bij kip, kalfs- en EX Jol Scan de QR-code 200 kcal, vet 10 g (waarvan varkensvlees. recept te gaan verzadigd 3 g), koolhydraten 1 g, eiwit 25 g, vezels - g, zout 0,4 g happen 912020

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 125