Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 125
Hier is pagina 125 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 125 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 125
£ x 4 Rood bij rauw? k Bij biefstuk denk je vaak aan N Ss een krachtige en op hout gerijpte rode wijn. Maar let op de bereidingswijze: in dit geval MT, eet je het vlees rauw. En sterker nog, je voegt er allerlei frisse PU = ingrediènten aan toe zoals peterselie, kappertjes, augurken, sjalot en mosterd. Dit zet alles op Z'n kop en zorgt ervoor dat je bij dit gerecht een fruitige en sappige rode wijn wilt schenken, zoals de Indomita Varietal Cabernet Sauvignon. Je proeft bessen, cassis, bramen en Er een hint van verse munt. Deze opwekkende rode wijn is ook | heel lekker als Reen À Ÿ + il W \ Klassieke deuk tartaar BEREIDEN © cA.25 MINUTEN TS BIJGERECHT 1. Breng een pan met ruim water p en een snufje zout aan de kool ( wijn bij LA VOOR 4 PERSONEN Hak de biefstuk met een sche romige zalm ® UITDAGEND mes zeer fijn en zet afgedekt in Nog een gerecht met de koelkast. 2. Houd het water zalm, alleen heel anders tegen de kook aan en leg de 5 bereid. Dit zorgt voor een INGREDIËNTEN eidooiers rustig een voor een «400 g zeer verse (kogel-) andere smaakbeleving en erin. Pocheer 1 minuut en schep x een vettiger mondgevoel. biefstuk ze met een schuimspaan uit het «4 eidooiers Daarom vraagt dit gerecht water. 3. Schep alle ingrediënten, ve om een andere wijn en »leetl. peterselie, fijngehakt behalve de gepocheerde hierbij mag in de wijn ook + extra om te bestrooien eidooiers, door de gehakte «1 eetl. kappertjes, fijngehakt gerust een vetje zitten. De biefstuk en breng op smaak druif chardonnay heeft dit «1 eetl. zoetzure augurken, met zout. Verdeel in 4 gelijke van nature, schenk daarom fijngehakt porties over de borden en maak de rijke en volle Indomita «leetl. sjalot, fijngehakt een holletje erin met de bolle Gran Reserva Chardonnay. « leetl. olijfolie kant van een lepel. 4. Leg een. Dankzij de rijping op + extra om te bedruppelen gepocheerde eidooier erop en eikenhouten vaten proef je «1 eetl. hete pepersaus of bedruppel met nog wat olijfolie, worcestersaus . naast de smaak van perzik Bestrooi met peterselie en peper. en ananas ook tonen van - 1 theel. (dijon)mosterd Lekker met friet.of stokbrood. vanille, geroosterd brood INDOMITA en boter. Deze wijn past voedingswaarde per persoon ook goed bij kip, kalfs- en EX Jol Scan de QR-code 200 kcal, vet 10 g (waarvan varkensvlees. recept te gaan verzadigd 3 g), koolhydraten 1 g, eiwit 25 g, vezels - g, zout 0,4 g happen 912020
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 125