Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 125
Hier is pagina 125 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
£
x
4
Rood bij rauw?
k
Bij biefstuk denk je vaak aan
N
Ss
een krachtige en op hout
gerijpte rode wijn. Maar let op
de bereidingswijze: in dit geval
MT,
eet je het vlees rauw. En sterker
nog, je voegt er allerlei frisse
PU
=
ingrediènten aan toe zoals
peterselie, kappertjes, augurken,
sjalot en mosterd. Dit zet alles
op Z'n kop en zorgt ervoor dat
je bij dit gerecht een fruitige
en sappige rode wijn wilt
schenken, zoals de Indomita
Varietal Cabernet Sauvignon. Je
proeft bessen, cassis, bramen en
Er
een hint van verse munt. Deze
opwekkende rode wijn is ook
|
heel lekker als Reen À
Ÿ
+
il
W
\
Klassieke deuk tartaar
BEREIDEN
© cA.25 MINUTEN
TS BIJGERECHT
1. Breng een pan met ruim water p
en een snufje zout aan de kool
( wijn bij
LA VOOR 4 PERSONEN
Hak de biefstuk met een sche
romige zalm
® UITDAGEND
mes zeer fijn en zet afgedekt in
Nog een gerecht met
de koelkast. 2. Houd het water
zalm, alleen heel anders
tegen de kook aan en leg de
5
bereid. Dit zorgt voor een
INGREDIËNTEN
eidooiers rustig een voor een
«400 g zeer verse (kogel-)
andere smaakbeleving en
erin. Pocheer 1 minuut en schep x
een vettiger mondgevoel.
biefstuk
ze met een schuimspaan uit het
«4 eidooiers
Daarom vraagt dit gerecht
water. 3. Schep alle ingrediënten,
ve
om een andere wijn en
»leetl. peterselie, fijngehakt
behalve de gepocheerde
hierbij mag in de wijn ook
+ extra om te bestrooien
eidooiers, door de gehakte
«1 eetl. kappertjes, fijngehakt
gerust een vetje zitten. De
biefstuk en breng op smaak
druif chardonnay heeft dit
«1 eetl. zoetzure augurken,
met zout. Verdeel in 4 gelijke
van nature, schenk daarom
fijngehakt
porties over de borden en maak
de rijke en volle Indomita
«leetl. sjalot, fijngehakt
een holletje erin met de bolle
Gran Reserva Chardonnay.
« leetl. olijfolie
kant van een lepel. 4. Leg een.
Dankzij de rijping op
+ extra om te bedruppelen
gepocheerde eidooier erop en
eikenhouten vaten proef je
«1 eetl. hete pepersaus of
bedruppel met nog wat olijfolie,
worcestersaus
.
naast de smaak van perzik
Bestrooi met peterselie en peper.
en ananas ook tonen van
- 1 theel. (dijon)mosterd
Lekker met friet.of stokbrood.
vanille, geroosterd brood
INDOMITA
en boter. Deze wijn past
voedingswaarde per persoon
ook goed bij kip, kalfs- en
EX
Jol Scan de QR-code
200 kcal, vet 10 g (waarvan
varkensvlees.
recept te gaan
verzadigd 3 g), koolhydraten 1 g,
eiwit 25 g, vezels - g, zout 0,4 g
happen
912020