Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 125




Hier is pagina 125 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

£

x

4

Rood bij rauw?

k

Bij biefstuk denk je vaak aan

N

Ss

een krachtige en op hout

gerijpte rode wijn. Maar let op

de bereidingswijze: in dit geval

MT,

eet je het vlees rauw. En sterker

nog, je voegt er allerlei frisse

PU

=

ingrediènten aan toe zoals

peterselie, kappertjes, augurken,

sjalot en mosterd. Dit zet alles

op Z'n kop en zorgt ervoor dat

je bij dit gerecht een fruitige

en sappige rode wijn wilt

schenken, zoals de Indomita

Varietal Cabernet Sauvignon. Je

proeft bessen, cassis, bramen en

Er

een hint van verse munt. Deze

opwekkende rode wijn is ook

|

heel lekker als Reen À

Ÿ

+

il

W

\

Klassieke deuk tartaar

BEREIDEN

© cA.25 MINUTEN

TS BIJGERECHT

1. Breng een pan met ruim water p

en een snufje zout aan de kool

( wijn bij

LA VOOR 4 PERSONEN

Hak de biefstuk met een sche

romige zalm

® UITDAGEND

mes zeer fijn en zet afgedekt in

Nog een gerecht met

de koelkast. 2. Houd het water

zalm, alleen heel anders

tegen de kook aan en leg de

5

bereid. Dit zorgt voor een

INGREDIËNTEN

eidooiers rustig een voor een

«400 g zeer verse (kogel-)

andere smaakbeleving en

erin. Pocheer 1 minuut en schep x

een vettiger mondgevoel.

biefstuk

ze met een schuimspaan uit het

«4 eidooiers

Daarom vraagt dit gerecht

water. 3. Schep alle ingrediënten,

ve

om een andere wijn en

»leetl. peterselie, fijngehakt

behalve de gepocheerde

hierbij mag in de wijn ook

+ extra om te bestrooien

eidooiers, door de gehakte

«1 eetl. kappertjes, fijngehakt

gerust een vetje zitten. De

biefstuk en breng op smaak

druif chardonnay heeft dit

«1 eetl. zoetzure augurken,

met zout. Verdeel in 4 gelijke

van nature, schenk daarom

fijngehakt

porties over de borden en maak

de rijke en volle Indomita

«leetl. sjalot, fijngehakt

een holletje erin met de bolle

Gran Reserva Chardonnay.

« leetl. olijfolie

kant van een lepel. 4. Leg een.

Dankzij de rijping op

+ extra om te bedruppelen

gepocheerde eidooier erop en

eikenhouten vaten proef je

«1 eetl. hete pepersaus of

bedruppel met nog wat olijfolie,

worcestersaus

.

naast de smaak van perzik

Bestrooi met peterselie en peper.

en ananas ook tonen van

- 1 theel. (dijon)mosterd

Lekker met friet.of stokbrood.

vanille, geroosterd brood

INDOMITA

en boter. Deze wijn past

voedingswaarde per persoon

ook goed bij kip, kalfs- en

EX

Jol Scan de QR-code

200 kcal, vet 10 g (waarvan

varkensvlees.

recept te gaan

verzadigd 3 g), koolhydraten 1 g,

eiwit 25 g, vezels - g, zout 0,4 g

happen

912020