Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 59


Hier is pagina 59 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 59 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 59

—— CA ns pr, À Quinoa-salade met rn - geroosterde wortel 0 A en gerookte kip ON À BON 5 © CA. 20 MINUTEN 5 es Er Ü LUNCHGERECHT en 5 Æ VOOR 4 PERSONEN 17 {Ì GEMIDDELD tes ( INGREDIËNTEN « 350 g quinoa he N = «400 g wortels (met loof), geschrapt ER «2 eetl. olijfolie lr he «2 sinaasappels as «200 g gerookte kipfilet % 4 Pam ‘ « bosje koriander, grof gehakt Û voor de dressing: + - Sap van 1 limoen = +3 eetl.zonnebloemolie AE e «1 eetl. chilisaus Fi «1theel. gembersnippers (potje) 54 À L% 8 iv ks f x: VOORBEREIDEN Ri Jk Dr Kn 7 1. Verwarm de oven voor op JT 220°C. Bereid de quinoa en laat # uitgespreid op een schaal afkoelen. : à 2. Halveer de wortels in de lengte en x verdeel ze over een bakplaat. Hussel met de olie en peper en rooster 5 CD = hoog in de oven in circa 15 minuten % 4 de beetgaar. 3. Schil de sinaasappels, kur F haal de partjes los en snijd ze in stukjes. Snijd de gerookte kipfilet & 7 ? in plakjes. Schud alle ingrediënten 4» 2 voor de dressing in een afgesloten potje door elkaar. ù BEREIDEN lij 1. Meng de quinoa, geroosterde N wortels, sinaasappel, kip en koriander vlak voor het serveren in — een kom. Serveer de dressing apart u erbij ofschep deze door de salade. voedingswaarde per persoon | 550 kcal, vet 19 g (waarvan r verzadigd 3 g), koolhydraten 63 g, eiwit 25 g, vezels 11 g, zout 0,6 g M ET QUIN A MAAKJE 90 g groente p.p. Sf = DE LEKKERSTE SALADES El Scan de QR-code om naar het recept te gaan | Boodschappen («3)

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 59