Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 59 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 59
—— CA ns pr, À Quinoa-salade met rn - geroosterde wortel 0 A en gerookte kip ON À BON 5 © CA. 20 MINUTEN 5 es Er Ü LUNCHGERECHT en 5 Æ VOOR 4 PERSONEN 17 {Ì GEMIDDELD tes ( INGREDIËNTEN « 350 g quinoa he N = «400 g wortels (met loof), geschrapt ER «2 eetl. olijfolie lr he «2 sinaasappels as «200 g gerookte kipfilet % 4 Pam ‘ « bosje koriander, grof gehakt Û voor de dressing: + - Sap van 1 limoen = +3 eetl.zonnebloemolie AE e «1 eetl. chilisaus Fi «1theel. gembersnippers (potje) 54 À L% 8 iv ks f x: VOORBEREIDEN Ri Jk Dr Kn 7 1. Verwarm de oven voor op JT 220°C. Bereid de quinoa en laat # uitgespreid op een schaal afkoelen. : à 2. Halveer de wortels in de lengte en x verdeel ze over een bakplaat. Hussel met de olie en peper en rooster 5 CD = hoog in de oven in circa 15 minuten % 4 de beetgaar. 3. Schil de sinaasappels, kur F haal de partjes los en snijd ze in stukjes. Snijd de gerookte kipfilet & 7 ? in plakjes. Schud alle ingrediënten 4» 2 voor de dressing in een afgesloten potje door elkaar. ù BEREIDEN lij 1. Meng de quinoa, geroosterde N wortels, sinaasappel, kip en koriander vlak voor het serveren in — een kom. Serveer de dressing apart u erbij ofschep deze door de salade. voedingswaarde per persoon | 550 kcal, vet 19 g (waarvan r verzadigd 3 g), koolhydraten 63 g, eiwit 25 g, vezels 11 g, zout 0,6 g M ET QUIN A MAAKJE 90 g groente p.p. Sf = DE LEKKERSTE SALADES El Scan de QR-code om naar het recept te gaan | Boodschappen («3)
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 59