Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Maaltijdsalade

Appelcompote

met appel,

met vanille en tijm

bleekselderij en

amandel

Schil 1 kilo goudrenetten, verwijder

het klokhuis en snijd de appels

© CA. 20 MINUTEN

in kleine blokjes. Schep met 100

T7} HOOFDGERECHT

ml water, 1 eetlepel citroensap en

a VOOR 4 PERSONEN

1 zakje vanillesuiker in een grote

pan en breng aan de kook. Zet de

N30Z13S L3H LIN

= EENVOUDIG

warmtebron laag, leg een deksel

ZONDER VLEES OF VIS

schuin op de pan en laat circa 15

minuten zachtjes pruttelen. Roer af

en toe door. Schakel de warmtebron

INGREDIËNTEN

uit en laat afkoelen. Schep in potten

«50 g blanke amandelen

samen met takjes tijm.

«150 g gemengde bladsla

«2 appels, in blokjes

î

« 4 stengels bleekselderij,

SERVEER DEZE

in boogjes

«1 avocado, in blokjes

COMPOTE EENS

* bosje munt, fijngehakt

« 200 g feta, verbrokkeld

«1 ciabattabrood,

ALS TOETJE, MET

\

in plakken

STEVIGE YOGHURT

voor de dressing:

«1 theel. mosterd

« 2 eetl. wittewijnazijn

+ 4 eetl. olijfolie extra vergine



LR

ee

-1eetl. Griekse yoghurt

+ leetl. honing

|

TA

BEREIDEN

1. Klop de ingrediënten voor de

II

mmm

+

dressing en breng op smaak

met zout en peper. Rooster

de amandelen in een droge,

hete koekenpan en hak ze grof.

’3

2. Meng de sla met de appel,

|

bleekselderij en avocado en

roer de helft van de dressing

N

erdoor. Verdeel over borden.

4}

Strooi de amandelen, munt

en feta over de salade en

2

besprenkel met de overige

dressing. Serveer met het

ciabattabrood.

voedingswaarde per persoon

630 kcal, vet 39 g (waarvan

verzadigd 11 g), koolhydraten

49 g, eiwit 17 g, vezels 7 g,

MEER WETEN Et

le]

zout21g

volg ons op:

=

130 g groente p.p.

Er

600

vi

AGE) scan de QR-code

of ga naar

on

om naar het

recept te gaan

boodschappen.nl/appel

im

=

Boodschappen (4)