Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 41 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 41

Maaltijdsalade Appelcompote met appel, met vanille en tijm bleekselderij en amandel Schil 1 kilo goudrenetten, verwijder het klokhuis en snijd de appels © CA. 20 MINUTEN in kleine blokjes. Schep met 100 T7} HOOFDGERECHT ml water, 1 eetlepel citroensap en a VOOR 4 PERSONEN 1 zakje vanillesuiker in een grote pan en breng aan de kook. Zet de N30Z13S L3H LIN = EENVOUDIG warmtebron laag, leg een deksel ZONDER VLEES OF VIS schuin op de pan en laat circa 15 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe door. Schakel de warmtebron INGREDIËNTEN uit en laat afkoelen. Schep in potten «50 g blanke amandelen samen met takjes tijm. «150 g gemengde bladsla «2 appels, in blokjes î « 4 stengels bleekselderij, SERVEER DEZE in boogjes «1 avocado, in blokjes COMPOTE EENS * bosje munt, fijngehakt « 200 g feta, verbrokkeld «1 ciabattabrood, ALS TOETJE, MET \ in plakken STEVIGE YOGHURT voor de dressing: «1 theel. mosterd « 2 eetl. wittewijnazijn + 4 eetl. olijfolie extra vergine — LR ee -1eetl. Griekse yoghurt + leetl. honing | TA BEREIDEN 1. Klop de ingrediënten voor de II mmm + dressing en breng op smaak met zout en peper. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. ’3 2. Meng de sla met de appel, | bleekselderij en avocado en roer de helft van de dressing N erdoor. Verdeel over borden. 4} Strooi de amandelen, munt en feta over de salade en 2 besprenkel met de overige dressing. Serveer met het ciabattabrood. voedingswaarde per persoon 630 kcal, vet 39 g (waarvan verzadigd 11 g), koolhydraten 49 g, eiwit 17 g, vezels 7 g, MEER WETEN Et le] zout21g volg ons op: = 130 g groente p.p. Er 600 vi AGE) scan de QR-code of ga naar on om naar het recept te gaan boodschappen.nl/appel im = Boodschappen (4)

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 41