Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 139




Hier is pagina 139 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

Ee

W

Mt

TE

D

TR

CS pol



ES

re

FR

Dia

PE

A

NE

ri

p

F7

A EL

A ©

ya

en

Là a {

r7

Vietnamese koolrolletjes met kipsalade

Quesadilla-pizza

© CA. 25 MINUTEN

® CA. 30 MINUTEN

steeds 2 blaadjes geblancheerde kool

oO TUSSENDOORTJE OF LUNCHGERECHT

Ö TUSSENDOORTJE oF

iets overlappend op elkaar en beleg

met ingelegde wortel, kip, rodekool,

(A VOOR 4 PERSONEN

LUNCHGERECHT

munt, koriander, uitjes en kroepoek.

{Ì EENVOUDIG

Æ VOOR 4 PERSONEN

4. Vouw de buitenste kanten van de

{Ì GEMIDDELD

koolbladeren iets over de vulling heen

en rol vervolgens in de lengte op tot

INGREDIËNTEN

een rolletje. Herhaal met de rest van

+» 8 tortillawraps

INGREDIENTEN

de ingrediënten. 5. Leg de rolletjes

«200 g belegen kaas, geraspt

«150 g wortel,

met de naad naar beneden, zodat ze

+12 plakjes salami

in dunne reepjes (julienne)

niet weer uit elkaar rollen. Serveer met

« theel. oregano

«200 mi natuurazijn

de nuoc mam (zie diptip, pag. 141) om

«2 teentjes knoflook, fijngehakt

«2 eetl. suiker

te dippen.

* 100 g champignons, in plakjes

«2 kipfilets

«4 eetl. rode pesto

*1 stengel citroengras (sereh)

Tip

« 2 eetl. zonnebloemolie

«1 rode peper

Vervang het citroengras eventueel

+ 2 Chinese kool

door een stuk citroenschil.

* Y rodekool

BEREIDEN

«1 bosje munt

voedingswaarde per persoon

1. Beleg de helft van de wraps met de helft van

«1 bosje koriander, grof gehakt

280 kcal, vet 11 g (waarvan verzadigd

de kaas. Beleg verder met de salami, oregano,

«75 g gebakken uitjes (bakje)

4 9), koolhydraten 23 g, eiwit 17 g,

knoflook en champignons. Bestrooi met de

«25 g kroepoek,

vezels 4 g, zout O5 g

grof verkruimeld

rest van de kaas. 2. Bestrijk de andere helft van

105 g groente p.p.

de wraps met de pesto en leg deze met de

besmeerde kant op de kaas. Verhit de olie en

bak hierin de tortilla's op een lage stand tot de

BEREIDEN

3

[E]\ scan de QR-code

x

om naar het

kaas gesmolten is. Keer de tortilla's om en bak

1. Kook de wortel met de azijn,

recept te gaan

nog 1 minuut. 3. Snijd de pizza's in puntjes en

suiker en zout tot de suiker

me

serveer direct. Serveer met de ranch-saus

is opgelost. Laat afkoelen en

(zie diptip, pag. 140) om te dippen.

houd apart. 2. Kook intussen

de kipfilets in kokend water

voedingswaarde per stuk

met het citroengras en de

835 kcal, vet 44 g (waarvan verzadigd 17 g),

helft van de rode peper in

koolhydraten 76 g, eiwit 30 g, vezels 5 g,

circa 10 minuten gaar. Laat

MEER WETEN

zout 4,5 g

iets afkoelen en scheur de

volg ons op:

kip vervolgens in dunne

stukjes. 3. Snijd de dikke witte

600

BIE scan de qR-code

nerven uit 16 blaadjes Chinese

FA

2

om naar het

recept te gaan

kool. Schaaf of snijd de

EF

rodekool heel fijn. Blancheer

of ga naar

boodschappen.nl

de blaadjes Chinese kool 2

minuten in kokend water. Leg

Boodschappen (4)