Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 139
Hier is pagina 139 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EN
Ee
W
Mt
TE
D
TR
CS pol
4°
ES
re
FR
Dia
PE
A
NE
ri
p
F7
A EL
A ©
ya
en
Là a {
r7
Vietnamese koolrolletjes met kipsalade
Quesadilla-pizza
© CA. 25 MINUTEN
® CA. 30 MINUTEN
steeds 2 blaadjes geblancheerde kool
oO TUSSENDOORTJE OF LUNCHGERECHT
Ö TUSSENDOORTJE oF
iets overlappend op elkaar en beleg
met ingelegde wortel, kip, rodekool,
(A VOOR 4 PERSONEN
LUNCHGERECHT
munt, koriander, uitjes en kroepoek.
{Ì EENVOUDIG
Æ VOOR 4 PERSONEN
4. Vouw de buitenste kanten van de
{Ì GEMIDDELD
koolbladeren iets over de vulling heen
en rol vervolgens in de lengte op tot
INGREDIËNTEN
een rolletje. Herhaal met de rest van
+» 8 tortillawraps
INGREDIENTEN
de ingrediënten. 5. Leg de rolletjes
«200 g belegen kaas, geraspt
«150 g wortel,
met de naad naar beneden, zodat ze
+12 plakjes salami
in dunne reepjes (julienne)
niet weer uit elkaar rollen. Serveer met
« theel. oregano
«200 mi natuurazijn
de nuoc mam (zie diptip, pag. 141) om
«2 teentjes knoflook, fijngehakt
«2 eetl. suiker
te dippen.
* 100 g champignons, in plakjes
«2 kipfilets
«4 eetl. rode pesto
*1 stengel citroengras (sereh)
Tip
« 2 eetl. zonnebloemolie
«1 rode peper
Vervang het citroengras eventueel
+ 2 Chinese kool
door een stuk citroenschil.
* Y rodekool
BEREIDEN
«1 bosje munt
voedingswaarde per persoon
1. Beleg de helft van de wraps met de helft van
«1 bosje koriander, grof gehakt
280 kcal, vet 11 g (waarvan verzadigd
de kaas. Beleg verder met de salami, oregano,
«75 g gebakken uitjes (bakje)
4 9), koolhydraten 23 g, eiwit 17 g,
knoflook en champignons. Bestrooi met de
«25 g kroepoek,
vezels 4 g, zout O5 g
grof verkruimeld
rest van de kaas. 2. Bestrijk de andere helft van
105 g groente p.p.
de wraps met de pesto en leg deze met de
besmeerde kant op de kaas. Verhit de olie en
bak hierin de tortilla's op een lage stand tot de
BEREIDEN
3
[E]\ scan de QR-code
x
om naar het
kaas gesmolten is. Keer de tortilla's om en bak
1. Kook de wortel met de azijn,
recept te gaan
nog 1 minuut. 3. Snijd de pizza's in puntjes en
suiker en zout tot de suiker
me
serveer direct. Serveer met de ranch-saus
is opgelost. Laat afkoelen en
(zie diptip, pag. 140) om te dippen.
houd apart. 2. Kook intussen
de kipfilets in kokend water
voedingswaarde per stuk
met het citroengras en de
835 kcal, vet 44 g (waarvan verzadigd 17 g),
helft van de rode peper in
koolhydraten 76 g, eiwit 30 g, vezels 5 g,
circa 10 minuten gaar. Laat
MEER WETEN
zout 4,5 g
iets afkoelen en scheur de
volg ons op:
kip vervolgens in dunne
stukjes. 3. Snijd de dikke witte
600
BIE scan de qR-code
nerven uit 16 blaadjes Chinese
FA
2
om naar het
recept te gaan
kool. Schaaf of snijd de
EF
rodekool heel fijn. Blancheer
of ga naar
boodschappen.nl
de blaadjes Chinese kool 2
minuten in kokend water. Leg
Boodschappen (4)