Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 51


Hier is pagina 51 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 51 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 51

” Bladerdeeg- tonijnquiche met olijven © cA.10 MINUTEN + 25 MINUTEN OVENTIJD 1 Î Ö HooFp- oF | + > ; LUNCHGERECHT RT Æ VOOR 4 PERSONEN AHIIND UAAO SAITV {? EENVOUDIG KB vis 2 NND „a INGREDIËNTEN «1 rol bladerdeeg, koelvers of 5-6 plakjes bladerdeeg | | AA -2eieren, losgeklopt «200 g roomkaas \ A kj « 2 blikjes tonijn IN dl € * 1 rode ui, in halve ringen - 3 eetl. zwarte olijven, in plakjes 3 eetl. kappertjes « 50 g rucola « rechthoekige taartvorm of > À quichevorm van 26-28 cm 9, & Ex ingevet II # 4 | 24 4 BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op | à: 200°C. Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg. Meng de eieren met de roomkaas en el breng op smaak met zout en A a peper. 2. Meng de tonijn, rode N 4 ui, olijven en kappertjes door 5 het mengsel en schenk in de En quichevorm. Bak de quiche in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Verdeel de rucola over en serveer direct. ug 7 Tip à (Le zg Probeer ook eens filodeeg of he gn croissantdeeg als bodem. rr LA À voedingswaarde per persoon LS CR A Nr 635 kcal, vet 44 g (waarvan ver- zadigd 23 g), koolhydraten 28 g, RESTJESDAG Ÿ eiwit 33 g, vezels 3 g, zout 3,5 g 3 ke Cf EN Quiche is een handig gerecht om leftovers. NE at Mo Er à El| scan de QR-code let % om naar het Mn bijna alles kan erin! Een ideale manier dus Jan) ur ge recept te gaan RR al di AN N \ onen.en alle restjes op te Wale El N d 2 2 7 Wu heh ER A W 912020 happen ()

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 51