Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



Bladerdeeg-

tonijnquiche

met olijven

© cA.10 MINUTEN

+ 25 MINUTEN OVENTIJD

1

Î

Ö HooFp- oF

|

+

>

;

LUNCHGERECHT

RT

Æ VOOR 4 PERSONEN

AHIIND UAAO SAITV

{? EENVOUDIG

KB vis

2

NND

„a

INGREDIËNTEN

«1 rol bladerdeeg, koelvers

of 5-6 plakjes bladerdeeg

|

|

AA

-2eieren, losgeklopt

«200 g roomkaas

\

A

kj

« 2 blikjes tonijn

IN

dl



* 1 rode ui, in halve ringen

- 3 eetl. zwarte olijven, in plakjes

3 eetl. kappertjes

« 50 g rucola

« rechthoekige taartvorm of

>

À

quichevorm van 26-28 cm 9,

&

Ex

ingevet

II

#

4

|

24

4

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op

|

à:

200°C. Bekleed de quichevorm

met het bladerdeeg. Meng de

eieren met de roomkaas en

el

breng op smaak met zout en

A

a

peper. 2. Meng de tonijn, rode

N 4

ui, olijven en kappertjes door

5

het mengsel en schenk in de

En

quichevorm. Bak de quiche in

de oven in circa 25 minuten gaar

en goudbruin. Verdeel de rucola

over en serveer direct.

ug

7

Tip

à

(Le

zg

Probeer ook eens filodeeg of

he

gn

croissantdeeg als bodem.

rr

LA

À

voedingswaarde per persoon

LS

CR A

Nr

635 kcal, vet 44 g (waarvan ver-

zadigd 23 g), koolhydraten 28 g,

RESTJESDAG

Ÿ

eiwit 33 g, vezels 3 g, zout 3,5 g

3

ke

Cf

EN

Quiche is een handig gerecht om leftovers. NE

at

Mo Er

à

El| scan de QR-code

let

%

om naar het

Mn

bijna alles kan erin! Een ideale manier dus Jan)

ur

ge

recept te gaan

RR al

di

AN

N

\

onen.en alle restjes op te Wale

El

N

d

2

2

7

Wu

heh

ER

A

W

912020

happen ()