Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Handig
Gedroogde
hulpje
appelringen
Met een appelboor
met kaneelsuiker
steek je moeiteloos
het klokhuis en de
Verwarm de oven voor op 100°C. Boor
pitjes uit het midden
met een appelboor het klokhuis uit
van een appel. Handig
3 appels en snijd ze in dunne plakken.
wanneer je hele plakken
BE
Leg de plakken appel in een ruime
N30Z13S L3H LIN
x.
appel wilt gebruiken,
kom, besprenkel met het sap van
bijvoorbeeld om te
l citroen en laat even staan. Meng
»
drogen of voor het
1theelepel kaneelpoeder naar smaak
maken van appel-
a
met 3 eetlepels (riet)suiker. Dep de
bollen of -beignets.
re
ks
appelringen droog en verdeel ze over
Er zijn ook kleine
een met bakpapier beklede bakplaat.
appelschilmachines
Strooi de kaneelsuiker erover en droog
verkrijgbaar die
de appelringen in 5-6 uur in de oven.
terwijl ze het klokhuis
Keer halverwege. Laat afkoelen.
boren ook meteen de
appelschil verwijderen
en de appel rondom in
| scan de queode
om naar het
ringen snijden, ideaal
recept te gaan
voor het maken van
9
È
appeltaart. Of neem een
speciale appelboor die
de appel ook meteen in
APPEL EN KANEEL ZORGEN VOOR
partjes snijdt voor een
snel tussendoortje.
>
DIE HEERLIJKE HERFSTGEUR IN HUIS!
_ KOUDE SOEP
Gekoelde
——
appelsoep
” —
Schil 3 groene appels en snijd ze
in partjes. Verhit 2 eetlepels boter
in een soeppan en fruit hierin 2
gesnipperde sjalotten circa
2 minuten. Voeg de appels toe en
bak ze 10 minuten mee. Blus af met
100 ml witte wijn en
400 ml groentebouillon. Laat nog
5 minuten pruttelen. Pureer met
een staaf mixer tot een gladde soep.
Voeg 100 gram crème fraîche toe,
roer goed door en breng op smaak
met zout en peper. Laat minimaal
—
3 uur koelen in de koelkast. Serveer
de appelsoep ijskoud in glazen of
kommetjes met een extra schepje
crème fraîche en wat peterselie.
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
tas
Boodschappen (43)