Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 39 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39
Handig Gedroogde hulpje appelringen Met een appelboor met kaneelsuiker steek je moeiteloos het klokhuis en de Verwarm de oven voor op 100°C. Boor pitjes uit het midden met een appelboor het klokhuis uit van een appel. Handig 3 appels en snijd ze in dunne plakken. wanneer je hele plakken BE Leg de plakken appel in een ruime N30Z13S L3H LIN x. appel wilt gebruiken, kom, besprenkel met het sap van bijvoorbeeld om te l citroen en laat even staan. Meng » drogen of voor het 1theelepel kaneelpoeder naar smaak maken van appel- a met 3 eetlepels (riet)suiker. Dep de bollen of -beignets. re ks appelringen droog en verdeel ze over Er zijn ook kleine een met bakpapier beklede bakplaat. appelschilmachines Strooi de kaneelsuiker erover en droog verkrijgbaar die de appelringen in 5-6 uur in de oven. terwijl ze het klokhuis Keer halverwege. Laat afkoelen. boren ook meteen de appelschil verwijderen en de appel rondom in | scan de queode om naar het ringen snijden, ideaal recept te gaan voor het maken van 9 È appeltaart. Of neem een speciale appelboor die de appel ook meteen in APPEL EN KANEEL ZORGEN VOOR partjes snijdt voor een snel tussendoortje. > DIE HEERLIJKE HERFSTGEUR IN HUIS! _ KOUDE SOEP Gekoelde —— appelsoep ” — Schil 3 groene appels en snijd ze in partjes. Verhit 2 eetlepels boter in een soeppan en fruit hierin 2 gesnipperde sjalotten circa 2 minuten. Voeg de appels toe en bak ze 10 minuten mee. Blus af met 100 ml witte wijn en 400 ml groentebouillon. Laat nog 5 minuten pruttelen. Pureer met een staaf mixer tot een gladde soep. Voeg 100 gram crème fraîche toe, roer goed door en breng op smaak met zout en peper. Laat minimaal — 3 uur koelen in de koelkast. Serveer de appelsoep ijskoud in glazen of kommetjes met een extra schepje crème fraîche en wat peterselie. Scan de QR-code om naar het recept te gaan tas Boodschappen (43)
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39