Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Handig

Gedroogde

hulpje

appelringen

Met een appelboor

met kaneelsuiker

steek je moeiteloos

het klokhuis en de

Verwarm de oven voor op 100°C. Boor

pitjes uit het midden

met een appelboor het klokhuis uit

van een appel. Handig

3 appels en snijd ze in dunne plakken.

wanneer je hele plakken

BE

Leg de plakken appel in een ruime

N30Z13S L3H LIN

x.

appel wilt gebruiken,

kom, besprenkel met het sap van

bijvoorbeeld om te

l citroen en laat even staan. Meng

»

drogen of voor het

1theelepel kaneelpoeder naar smaak

maken van appel-

a

met 3 eetlepels (riet)suiker. Dep de

bollen of -beignets.

re

ks

appelringen droog en verdeel ze over

Er zijn ook kleine

een met bakpapier beklede bakplaat.

appelschilmachines

Strooi de kaneelsuiker erover en droog

verkrijgbaar die

de appelringen in 5-6 uur in de oven.

terwijl ze het klokhuis

Keer halverwege. Laat afkoelen.

boren ook meteen de

appelschil verwijderen

en de appel rondom in

| scan de queode

om naar het

ringen snijden, ideaal

recept te gaan

voor het maken van

9

È

appeltaart. Of neem een

speciale appelboor die

de appel ook meteen in

APPEL EN KANEEL ZORGEN VOOR

partjes snijdt voor een

snel tussendoortje.

>

DIE HEERLIJKE HERFSTGEUR IN HUIS!

_ KOUDE SOEP

Gekoelde

——

appelsoep

” —

Schil 3 groene appels en snijd ze

in partjes. Verhit 2 eetlepels boter

in een soeppan en fruit hierin 2

gesnipperde sjalotten circa

2 minuten. Voeg de appels toe en

bak ze 10 minuten mee. Blus af met

100 ml witte wijn en

400 ml groentebouillon. Laat nog

5 minuten pruttelen. Pureer met

een staaf mixer tot een gladde soep.

Voeg 100 gram crème fraîche toe,

roer goed door en breng op smaak

met zout en peper. Laat minimaal



3 uur koelen in de koelkast. Serveer

de appelsoep ijskoud in glazen of

kommetjes met een extra schepje

crème fraîche en wat peterselie.

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

tas

Boodschappen (43)