Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
CET
UIT HET SEIZOEN
PPC
Dat het best verstandig is om een
appel te snoepen weet je wel. Maar
er valt nog meer te vertellen over
de harde vrucht die deze maanden
weer volop van de bomen wordt
geplukt. Op deze pagina's is het
all the way met appel!
De appelboom is de meest gekweekte
fruitboom ter wereld. De boom kan wel
honderd jaar oud worden en na zo'n
vier tot vijf jaar groeien er vruchten aan.
Elke appel die je koopt is al meteen
eetbaar. Dit komt omdat appels
alleen worden geplukt wanneer ze
MET
rijp zijn. Vroeger moest je ze dan snel
verwerken tot appelmoes of appelsap.
MET EEN SCHEUTJE
GLANS
Maar tegenwoordig worden niet al die
appels die in Nederland in september
Vermijd appels met zacht
CITROENSAP
en oktober worden geplukt meteen
vruchtvlees, gerimpelde
opgegeten. Wanneer je appels koel en
exemplaren of fruit
WORDEN GESNEDEN
onder de juiste omstandigheden opslaat,
met beschadigde en
bruine plekken. Pas na
kun je ze nog maanden bewaren.
Ook door alle verschillende klimaten
APPELS MINDER
aankoop ook op in de
boodschappentas, want
wereldwijd komen er altijd wel ergens
appels van de boom. Vandaar dat er
SNEL BRUIN
appels zijn erg gevoelig
voor stoten en krijgen dan
altijd zo veel keuze is in de supermarkt.
Maar welke appel je kiest voor welk
beurse plekken. Wanneer
je glanzende, stevige
gerecht is helemaal aan jou!
appels koopt en daarna in
de koelkast legt, kun je ze
wel een maand bewaren.
Leg op de fruitschaal
PERFECTE JAM
alleen appels die je snel
gaat opeten: ze zijn dan
Wanneer je zelf jam gaat maken is het altijd fijn om wat appels
minder lang houdbaar en
achter de hand te hebben. Appels bevatten veel pectine, vooral
doordat ze veel ethyleengas
produceren, wordt ander
in de schil, en deze natuurlijke stof zorgt ervoor dat de jam beter
fruit in de schaal ook een
kan geleren en zo wat dikker en steviger wordt. Aan speciale
stuk sneller rijp.
geleisuiker wordt ook pectine toegevoegd.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG