Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 31 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 31

ve 4 Portugese bonensalade Re | à ; © CA. 20 MINUTEN UP HOOFDGERECHT 4 SL u ÂA VOOR 4 PERSONEN Si Ç ur ®@ GEMIDDELD = F ZONDER VLEES OF VIS a "724 #1 LS pr INGREDIËNTEN S3371A UIANOZ UIMHI «5 eetl. olijfolie «3 eetl. wittewijnazijn «1 bosje peterselie, fijngehakt W - 2 teentjes knoflook, geperst «4 eieren «lui, gesnipperd Gnocchi e fagioli « 2 stengels bleekselderij, in boogjes - 1 blikje (200 g) witte bonen, @ CA. 30 MINUTEN BEREIDEN afgespoeld Ò HOOFDGERECHT 1. Verhit de olie en voeg de «1 blikje (200 g) zwarte bonen, tomatenblokjes, oregano en & VOOR 4 PERSONEN de korst van de Parmezaanse afgespoeld «200 g diepvriestuinbonen, @ GEMIDDELD kaas toe. Bak tot het meeste dubbel gedopt ZONDER VLEES OF VIS vocht is verdampt. Roer +165 g olijven regelmatig. Voeg de venkel, @) SLANK -150 g zongedroogde tomaten prei, paprika en knoflook toe «1 rode peper, fijngehakt en bak een paar minuten, tot INGREDIËNTEN de venkel zacht is. 2. Voeg 3 eetl. olijfolie de azijn, bouillon, bonen BEREIDEN «1 blik tomatenblokjes met het vocht uit het blik en 1. Klop de olie met de azijn, *1 theel. oregano de gnocchi toe. Kook tot de de helft van de peterselie en * 25 g Parmezaanse kaas, gnocchi gaar is en verwijder de knoflook tot een dressing. in flinters, korst apart de korst van de kaas. Bestrooi 2. Kook de eieren circa 6 1 venkel, dungesneden het gerecht met de basilicum minuten. Meng de ui met de 1 prei, in dunne ringen en Parmezaanse kaas. bleekselderij, alle bonen, olijven, +2 rode puntpaprika's, in blokjes voedingswaarde per persoon zongedroogde tomaten en rode peper. Giet de dressing erover «4 teentjes knoflook, geraspt 415 kcal, vet 12 g (waarvan ver- * 2 eetl. wittewijnazijn en meng goed. 3. Verdeel de zadigd 3 g), koolhydraten 58 g, salade over een schaal. Halveer «750 ml groentebouillon eiwit 15 g, vezels 8 g, zout 4,2 g «1 blik borlotti- of de eieren en leg ze erop. Bestrooi 100 g groente p.p. de salade met de rest van de cannellinibonen Scan de QR-code peterselie. +1 pak gnocchi om naar het 1 bosje basilicum recept te gaan voedingswaarde per persoon 535 kcal, vet 25 g (waarvan verzadigd 5 g), koolhydraten 42 g, eiwit 25 g, vezels 20 g, zout 2,7 g 100 g groente p.p. Ra te Scan de QR-code om naar het recept te gaan ar. € Pe Er] pn 912020 beppen Gl

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 31