Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 31 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 31
ve 4 Portugese bonensalade Re | à ; © CA. 20 MINUTEN UP HOOFDGERECHT 4 SL u ÂA VOOR 4 PERSONEN Si Ç ur ®@ GEMIDDELD = F ZONDER VLEES OF VIS a "724 #1 LS pr INGREDIËNTEN S3371A UIANOZ UIMHI «5 eetl. olijfolie «3 eetl. wittewijnazijn «1 bosje peterselie, fijngehakt W - 2 teentjes knoflook, geperst «4 eieren «lui, gesnipperd Gnocchi e fagioli « 2 stengels bleekselderij, in boogjes - 1 blikje (200 g) witte bonen, @ CA. 30 MINUTEN BEREIDEN afgespoeld Ò HOOFDGERECHT 1. Verhit de olie en voeg de «1 blikje (200 g) zwarte bonen, tomatenblokjes, oregano en & VOOR 4 PERSONEN de korst van de Parmezaanse afgespoeld «200 g diepvriestuinbonen, @ GEMIDDELD kaas toe. Bak tot het meeste dubbel gedopt ZONDER VLEES OF VIS vocht is verdampt. Roer +165 g olijven regelmatig. Voeg de venkel, @) SLANK -150 g zongedroogde tomaten prei, paprika en knoflook toe «1 rode peper, fijngehakt en bak een paar minuten, tot INGREDIËNTEN de venkel zacht is. 2. Voeg 3 eetl. olijfolie de azijn, bouillon, bonen BEREIDEN «1 blik tomatenblokjes met het vocht uit het blik en 1. Klop de olie met de azijn, *1 theel. oregano de gnocchi toe. Kook tot de de helft van de peterselie en * 25 g Parmezaanse kaas, gnocchi gaar is en verwijder de knoflook tot een dressing. in flinters, korst apart de korst van de kaas. Bestrooi 2. Kook de eieren circa 6 1 venkel, dungesneden het gerecht met de basilicum minuten. Meng de ui met de 1 prei, in dunne ringen en Parmezaanse kaas. bleekselderij, alle bonen, olijven, +2 rode puntpaprika's, in blokjes voedingswaarde per persoon zongedroogde tomaten en rode peper. Giet de dressing erover «4 teentjes knoflook, geraspt 415 kcal, vet 12 g (waarvan ver- * 2 eetl. wittewijnazijn en meng goed. 3. Verdeel de zadigd 3 g), koolhydraten 58 g, salade over een schaal. Halveer «750 ml groentebouillon eiwit 15 g, vezels 8 g, zout 4,2 g «1 blik borlotti- of de eieren en leg ze erop. Bestrooi 100 g groente p.p. de salade met de rest van de cannellinibonen Scan de QR-code peterselie. +1 pak gnocchi om naar het 1 bosje basilicum recept te gaan voedingswaarde per persoon 535 kcal, vet 25 g (waarvan verzadigd 5 g), koolhydraten 42 g, eiwit 25 g, vezels 20 g, zout 2,7 g 100 g groente p.p. Ra te Scan de QR-code om naar het recept te gaan ar. € Pe Er] pn 912020 beppen Gl
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 31