Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ve
4
Portugese
bonensalade
Re
|
à
;
© CA. 20 MINUTEN
UP HOOFDGERECHT
4
SL
u
ÂA VOOR 4 PERSONEN
Si
Ç
ur
®@ GEMIDDELD
=
F
ZONDER VLEES OF VIS
a
"724
#1 LS
pr
INGREDIËNTEN
S3371A UIANOZ UIMHI
«5 eetl. olijfolie
«3 eetl. wittewijnazijn
«1 bosje peterselie, fijngehakt
W
- 2 teentjes knoflook, geperst
«4 eieren
«lui, gesnipperd
Gnocchi e fagioli
« 2 stengels bleekselderij,
in boogjes
- 1 blikje (200 g) witte bonen,
@ CA. 30 MINUTEN
BEREIDEN
afgespoeld
Ò HOOFDGERECHT
1. Verhit de olie en voeg de
«1 blikje (200 g) zwarte bonen,
tomatenblokjes, oregano en
& VOOR 4 PERSONEN
de korst van de Parmezaanse
afgespoeld
«200 g diepvriestuinbonen,
@ GEMIDDELD
kaas toe. Bak tot het meeste
dubbel gedopt
ZONDER VLEES OF VIS
vocht is verdampt. Roer
+165 g olijven
regelmatig. Voeg de venkel,
@) SLANK
-150 g zongedroogde tomaten
prei, paprika en knoflook toe
«1 rode peper, fijngehakt
en bak een paar minuten, tot
INGREDIËNTEN
de venkel zacht is. 2. Voeg
3 eetl. olijfolie
de azijn, bouillon, bonen
BEREIDEN
«1 blik tomatenblokjes
met het vocht uit het blik en
1. Klop de olie met de azijn,
*1 theel. oregano
de gnocchi toe. Kook tot de
de helft van de peterselie en
* 25 g Parmezaanse kaas,
gnocchi gaar is en verwijder
de knoflook tot een dressing.
in flinters, korst apart
de korst van de kaas. Bestrooi
2. Kook de eieren circa 6
1 venkel, dungesneden
het gerecht met de basilicum
minuten. Meng de ui met de
1 prei, in dunne ringen
en Parmezaanse kaas.
bleekselderij, alle bonen, olijven,
+2 rode puntpaprika's,
in blokjes
voedingswaarde per persoon
zongedroogde tomaten en rode
peper. Giet de dressing erover
«4 teentjes knoflook, geraspt
415 kcal, vet 12 g (waarvan ver-
* 2 eetl. wittewijnazijn
en meng goed. 3. Verdeel de
zadigd 3 g), koolhydraten 58 g,
salade over een schaal. Halveer
«750 ml groentebouillon
eiwit 15 g, vezels 8 g, zout 4,2 g
«1 blik borlotti- of
de eieren en leg ze erop. Bestrooi
100 g groente p.p.
de salade met de rest van de
cannellinibonen
Scan de QR-code
peterselie.
+1 pak gnocchi
om naar het
1 bosje basilicum
recept te gaan
voedingswaarde per persoon
535 kcal, vet 25 g (waarvan
verzadigd 5 g), koolhydraten
42 g, eiwit 25 g, vezels 20 g,
zout 2,7 g
100 g groente p.p.
Ra
te
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
ar.
€
Pe
Er]
pn
912020
beppen Gl