Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ve

4

Portugese

bonensalade

Re

|

à

;

© CA. 20 MINUTEN

UP HOOFDGERECHT

4

SL

u

ÂA VOOR 4 PERSONEN

Si

Ç

ur

®@ GEMIDDELD

=

F

ZONDER VLEES OF VIS

a

"724

#1 LS

pr

INGREDIËNTEN

S3371A UIANOZ UIMHI

«5 eetl. olijfolie

«3 eetl. wittewijnazijn

«1 bosje peterselie, fijngehakt

W

- 2 teentjes knoflook, geperst

«4 eieren

«lui, gesnipperd

Gnocchi e fagioli

« 2 stengels bleekselderij,

in boogjes

- 1 blikje (200 g) witte bonen,

@ CA. 30 MINUTEN

BEREIDEN

afgespoeld

Ò HOOFDGERECHT

1. Verhit de olie en voeg de

«1 blikje (200 g) zwarte bonen,

tomatenblokjes, oregano en

& VOOR 4 PERSONEN

de korst van de Parmezaanse

afgespoeld

«200 g diepvriestuinbonen,

@ GEMIDDELD

kaas toe. Bak tot het meeste

dubbel gedopt

ZONDER VLEES OF VIS

vocht is verdampt. Roer

+165 g olijven

regelmatig. Voeg de venkel,

@) SLANK

-150 g zongedroogde tomaten

prei, paprika en knoflook toe

«1 rode peper, fijngehakt

en bak een paar minuten, tot

INGREDIËNTEN

de venkel zacht is. 2. Voeg

3 eetl. olijfolie

de azijn, bouillon, bonen

BEREIDEN

«1 blik tomatenblokjes

met het vocht uit het blik en

1. Klop de olie met de azijn,

*1 theel. oregano

de gnocchi toe. Kook tot de

de helft van de peterselie en

* 25 g Parmezaanse kaas,

gnocchi gaar is en verwijder

de knoflook tot een dressing.

in flinters, korst apart

de korst van de kaas. Bestrooi

2. Kook de eieren circa 6

1 venkel, dungesneden

het gerecht met de basilicum

minuten. Meng de ui met de

1 prei, in dunne ringen

en Parmezaanse kaas.

bleekselderij, alle bonen, olijven,

+2 rode puntpaprika's,

in blokjes

voedingswaarde per persoon

zongedroogde tomaten en rode

peper. Giet de dressing erover

«4 teentjes knoflook, geraspt

415 kcal, vet 12 g (waarvan ver-

* 2 eetl. wittewijnazijn

en meng goed. 3. Verdeel de

zadigd 3 g), koolhydraten 58 g,

salade over een schaal. Halveer

«750 ml groentebouillon

eiwit 15 g, vezels 8 g, zout 4,2 g

«1 blik borlotti- of

de eieren en leg ze erop. Bestrooi

100 g groente p.p.

de salade met de rest van de

cannellinibonen

Scan de QR-code

peterselie.

+1 pak gnocchi

om naar het

1 bosje basilicum

recept te gaan

voedingswaarde per persoon

535 kcal, vet 25 g (waarvan

verzadigd 5 g), koolhydraten

42 g, eiwit 25 g, vezels 20 g,

zout 2,7 g

100 g groente p.p.

Ra

te

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

ar.



Pe

Er]

pn

912020

beppen Gl