Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

h

TR FT ir" N

Mediterrane groentequiche met geitenkaas

© CATS MINUTEN + 45 MINUTEN OVENTIJD 5 HOOFD- OF LUNCHGERECHT & VOOR 4 PERSONEN



MeGEMIDDELD À ZONDER VLEES or VIS

INGREDIËNTEN

* Ys potje zwarte olijven

aubergine, courgette en rode

naar smaak met gehakte

«1 eetl. olijfolie

zonder pit

ui in circa 5 minuten beetgaar.

basilicum.

«2 teentjes knoflook,

+ evt. basilicum,

2. Meng de crême fraîche

geperst

om te garneren

met de eieren, oregano,

voedingswaarde per

-1 aubergine, in blokjes

zout en peper. Bekleed de

persoon

3H91N0 4440 5211 v

-1 courgette, in blokjes

- vierkante of ronde

quichevorm met het deeg.

955 kcal, vet 649

«1 rode ui, in ringen

quichevorm van

3. Verdeel de groenten, de

(waarvan verzadigd 37 g),

a

« 200 ml creme fraiche

26-28 cm g, ingevet

helft van de geitenkaas en

koolhydraten 63.9, eiwit

«4 eieren, losgeklopt

de helft van de olijven over

27 g, vezels 9 g, zout 0,69

«2 eetl. gedroogde

de bodem en schenk het

130 g groente p.p.

oregano

BEREIDEN

eimengsel erover. Bestrooi

« Ix basisrecept voor

1: Verwarm de oven voor

met de overige geitenkaas

quichedeeg (zie pag. 50)

Scan de QR-code

op 200°C. Verhit de olijfolie.

en olijven en bak de quiche

om naar het

of kant-en-klaar deeg

in een koekenpan en

inygde-oven in40=45 minuten

recept te gaan

«100 g zachte geitenkaas

bak hierin de knoflook,

gaar en goudbruin. Garneer

IF

.

| ds à

ee

N:

%

na

Fr

ee

iS

A

6

x

an

ef

+

re

er

de

7

2

+“

‚e

€)

Dj

br

Pot

Br.

|

7

5

en

1

>

(4

L

+

PT

+ ÿ

ÿ

à

à A.

D

4

aen

es

22

u

Sud

0

À

ip

#

nn

=

H

ij

15



Ve

ts

..

ee

|

x

=

NES

ges.



pm;

«Ac

à

2

De

ei

Dh

5

ee 5

: E

ge

%

u

eg

7 772

x

+ VE

4

w

A

(?

"A

pi

A

An

ij

er

ed

=.

DE

a

TRS A

À:

#

ut

à

ar

|

%

M

EL

LA

\l

er