Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
h
TR FT ir" N
Mediterrane groentequiche met geitenkaas
© CATS MINUTEN + 45 MINUTEN OVENTIJD 5 HOOFD- OF LUNCHGERECHT & VOOR 4 PERSONEN
—
MeGEMIDDELD À ZONDER VLEES or VIS
INGREDIËNTEN
* Ys potje zwarte olijven
aubergine, courgette en rode
naar smaak met gehakte
«1 eetl. olijfolie
zonder pit
ui in circa 5 minuten beetgaar.
basilicum.
«2 teentjes knoflook,
+ evt. basilicum,
2. Meng de crême fraîche
geperst
om te garneren
met de eieren, oregano,
voedingswaarde per
-1 aubergine, in blokjes
zout en peper. Bekleed de
persoon
3H91N0 4440 5211 v
-1 courgette, in blokjes
- vierkante of ronde
quichevorm met het deeg.
955 kcal, vet 649
«1 rode ui, in ringen
quichevorm van
3. Verdeel de groenten, de
(waarvan verzadigd 37 g),
a
« 200 ml creme fraiche
26-28 cm g, ingevet
helft van de geitenkaas en
koolhydraten 63.9, eiwit
«4 eieren, losgeklopt
de helft van de olijven over
27 g, vezels 9 g, zout 0,69
«2 eetl. gedroogde
de bodem en schenk het
130 g groente p.p.
oregano
BEREIDEN
eimengsel erover. Bestrooi
« Ix basisrecept voor
1: Verwarm de oven voor
met de overige geitenkaas
quichedeeg (zie pag. 50)
Scan de QR-code
op 200°C. Verhit de olijfolie.
en olijven en bak de quiche
om naar het
of kant-en-klaar deeg
in een koekenpan en
inygde-oven in40=45 minuten
recept te gaan
«100 g zachte geitenkaas
bak hierin de knoflook,
gaar en goudbruin. Garneer
IF
.
| ds à
ee
N:
%
na
Fr
ee
iS
A
6
x
an
ef
+
re
er
de
7
2
+“
‚e
€)
Dj
br
Pot
Br.
|
7
5
en
1
>
(4
L
+
PT
+ ÿ
ÿ
à
à A.
D
4
aen
es
22
u
Sud
0
À
ip
#
nn
=
H
ij
15
“
Ve
ts
..
ee
|
x
=
NES
ges.
3»
pm;
«Ac
à
2
De
ei
Dh
5
ee 5
: E
ge
%
u
eg
7 772
x
+ VE
4
w
A
(?
"A
pi
A
An
ij
er
ed
=.
DE
a
TRS A
À:
#
ut
à
ar
|
%
M
EL
LA
\l
er