Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 49 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 49
h TR FT ir" N Mediterrane groentequiche met geitenkaas © CATS MINUTEN + 45 MINUTEN OVENTIJD 5 HOOFD- OF LUNCHGERECHT & VOOR 4 PERSONEN — MeGEMIDDELD À ZONDER VLEES or VIS INGREDIËNTEN * Ys potje zwarte olijven aubergine, courgette en rode naar smaak met gehakte «1 eetl. olijfolie zonder pit ui in circa 5 minuten beetgaar. basilicum. «2 teentjes knoflook, + evt. basilicum, 2. Meng de crême fraîche geperst om te garneren met de eieren, oregano, voedingswaarde per -1 aubergine, in blokjes zout en peper. Bekleed de persoon 3H91N0 4440 5211 v -1 courgette, in blokjes - vierkante of ronde quichevorm met het deeg. 955 kcal, vet 649 «1 rode ui, in ringen quichevorm van 3. Verdeel de groenten, de (waarvan verzadigd 37 g), a « 200 ml creme fraiche 26-28 cm g, ingevet helft van de geitenkaas en koolhydraten 63.9, eiwit «4 eieren, losgeklopt de helft van de olijven over 27 g, vezels 9 g, zout 0,69 «2 eetl. gedroogde de bodem en schenk het 130 g groente p.p. oregano BEREIDEN eimengsel erover. Bestrooi « Ix basisrecept voor 1: Verwarm de oven voor met de overige geitenkaas quichedeeg (zie pag. 50) Scan de QR-code op 200°C. Verhit de olijfolie. en olijven en bak de quiche om naar het of kant-en-klaar deeg in een koekenpan en inygde-oven in40=45 minuten recept te gaan «100 g zachte geitenkaas bak hierin de knoflook, gaar en goudbruin. Garneer IF . | ds à ee N: % na Fr ee iS A 6 x an ef + re er de 7 2 +“ ‚e €) Dj br Pot Br. | 7 5 en 1 > (4 L + PT + ÿ ÿ à à A. D 4 aen es 22 u Sud 0 À ip # nn = H ij 15 “ Ve ts .. ee | x = NES ges. 3» pm; «Ac à 2 De ei Dh 5 ee 5 : E ge % u eg 7 772 x + VE 4 w A (? "A pi A An ij er ed =. DE a TRS A À: # ut à ar | % M EL LA \l er
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 49