Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NI
PAIR: >)
ji
à
AA
“)
{
KP
x
4
=
de
ti
\
À
68
Mo
à
a
Ì
vf
1
3
Le
bte
4
©
u 4
À,
2
Pr
AS
hr
Le
2]
D
Vi
3
5
6
er
IT
tk
ur
N
We
nu
=
Mi
Ke
R
N
|
N
\
î
2 RÉ
N
4!
N
ÿ
x
Mi
a
Î
A
N
em
4
nl
N
+
i
%
GA
7
LA
A
la
I
4
9
Kb
RE
€
HA
sim
dy
+
he
4
„4
V1
Pa
k
gr
KE
jf
es
ti
47
N
Á
Hl
Lil
il
Bietenquiche met feta en dille
Nd
BEREIDEN
© cA.10 MINUTEN
1. Verwarm de oven voor op
an
+ 35 MINUTEN OVENTIJD
200°C-Meng de eieren met
"N
is
in
UP HOOFD- OF
de crème fraîche en breng op
LUNCHGERECHT
smaak met zout en peper. Meng
LR l'A. Ea
Dj
A VOOR 4 PERSONEN
de bietjes, feta en dille erdoor.
2. Bekleed de quichevorm met
{2 GEMIDDELD
het deeg. Schenk het eimengsel
tes
ZONDER VLEES OF VIS
op de bodem en bak de quiche
in de oven in circa 35 minuten
if
gaar en goudbruin.
Fi
INGREDIENTEN
bd
&
2
+ 4eieren, losgeklopt
voedingswaarde per persoon
Ka Y
„250 ml crême fraîche
940 kcal, vet 64 g (waarvan
A
+ 4 gekookte rode bieten, in blokjes
verzadigd 40 g), koolhydraten
+150 g feta, verbrokkeld
61 g, eiwit 26 g, vezels 6 g,
« bosje dille, fijngehakt
zout 1,5 g
+ 1x basisrecept voor quichedeeg
100 g groente p.p.
|
(zie pag. 50) of kant-en-klaar deeg
« quichevorm van 26-28 cm 9,
Ei
Scan de QR-code
Ÿ
Els
ingevet
om naar het
Fa
OR
recept te gaan
ER,
vs
7,
K
/
FR
1
4
oodscha
912020
Fe