Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
,
Gegrilde aubergine met couscous en yoghurtsaus
© ca. 20 MINUTEN
aan beide kanten, tot er mooie
T7 HOOFDGERECHT
grillstrepen ontstaan.3. Meng
a \
Æ VOORT PERSOON
de knoflook met de yoghurt en
tweederde van de munt. Breng op
Eveline
{Ì GEMIDDELD
smaak met zout en peper. Rooster de
29 jaar
ZONDER VLEES OF VIS
pijnboompitten in een droge, hete
single
koekenpan goudbruin. 4. Serveer de
gegrilde aubergine met de couscous
Receptbeoordeling: Kiki
INGREDIËNTEN
en de yoghurtsaus. Bestrooi met de
Ik vind het fijn als er veel groente
+ 75 g couscous
pijnboompitten en de overige munt.
in een avondmaaltijd zit en dat
1 eetl. rozijnen
is hier het geval. Het recept staat
« Heetl. olijfolie
voedingswaarde per persoon
door de couscous ook lekker
* laubergine, in dunne plakken
850 kcal, vet 46 g (waarvan verzadigd
snel op tafel. Het is wel heel
…1 teentje knoflook
10 g), koolhydraten 84 g, eiwit 20 g,
basic, maar niets dat een paar
+75 ml Griekse yoghurt
vezels 10 g, zout Ol g
falafelballetjes en wat feta niet
13NVdY004 N3dd4VHISA008
«handje munt, fiingehakt
260 g groente p.p.
kunnen oplossen.
«leet. pijnboompitten
Tip van Eveline:
« grillpan
[| scan de QR-code
Lekker met falafel en wat feta
em naar het
pt te gaan
erbij.
BEREIDEN
ee BE
ou ur
1. Meng in een kom de couscous
met de rozijnen, 1 eetlepel olijfolie
Ae
en een snuf zout. Schenk 100 ml
, E
Z
in,
ks
kokend water erover en laat circa
|
à
5 minuten afgedekt staan.
»
+
2. Bestrijk intussen de plakken
kn
4
aubergine met 2 eetlepels olijfolie
kond
be
en bestrooi met zout en peper.
Ee
r
Verhit de grillpan op middelhoge
À.
sr
stand en gril de plakken aubergine #
>
Ber
Ne
N
Y
8
RAN
+
27
val
2
‘3
LE
ÿ :
4
Es
NE
per
EN
Pe
|
4
Le >. A 2
si
.
=
… A N
4
x
Oad
>
Ju
1e
ea
Dj
IE
a
T
4
x
|
x
If
>
» €
“Dit gerecht’ |
}
"
staat snel
Tu
2®:
2
af
op tafel!
P
u.
kook
VIDEO
je
=
912020
“
er
a
L 2)
en u
salaun