Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 19 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 19
, Gegrilde aubergine met couscous en yoghurtsaus © ca. 20 MINUTEN aan beide kanten, tot er mooie T7 HOOFDGERECHT grillstrepen ontstaan.3. Meng a \ Æ VOORT PERSOON de knoflook met de yoghurt en tweederde van de munt. Breng op Eveline {Ì GEMIDDELD smaak met zout en peper. Rooster de 29 jaar ZONDER VLEES OF VIS pijnboompitten in een droge, hete single koekenpan goudbruin. 4. Serveer de gegrilde aubergine met de couscous Receptbeoordeling: Kiki INGREDIËNTEN en de yoghurtsaus. Bestrooi met de Ik vind het fijn als er veel groente + 75 g couscous pijnboompitten en de overige munt. in een avondmaaltijd zit en dat 1 eetl. rozijnen is hier het geval. Het recept staat « Heetl. olijfolie voedingswaarde per persoon door de couscous ook lekker * laubergine, in dunne plakken 850 kcal, vet 46 g (waarvan verzadigd snel op tafel. Het is wel heel …1 teentje knoflook 10 g), koolhydraten 84 g, eiwit 20 g, basic, maar niets dat een paar +75 ml Griekse yoghurt vezels 10 g, zout Ol g falafelballetjes en wat feta niet 13NVdY004 N3dd4VHISA008 «handje munt, fiingehakt 260 g groente p.p. kunnen oplossen. «leet. pijnboompitten Tip van Eveline: « grillpan [| scan de QR-code Lekker met falafel en wat feta em naar het pt te gaan erbij. BEREIDEN ee BE ou ur 1. Meng in een kom de couscous met de rozijnen, 1 eetlepel olijfolie Ae en een snuf zout. Schenk 100 ml , E Z in, ks kokend water erover en laat circa | à 5 minuten afgedekt staan. » + 2. Bestrijk intussen de plakken kn 4 aubergine met 2 eetlepels olijfolie kond be en bestrooi met zout en peper. Ee r Verhit de grillpan op middelhoge À. sr stand en gril de plakken aubergine # > Ber Ne N Y 8 RAN + 27 val 2 ‘3 LE ÿ : 4 Es NE per EN Pe | 4 Le >. A 2 si . = … A N 4 x Oad > Ju 1e ea Dj IE a T 4 x | x If > » € “Dit gerecht’ | } " staat snel Tu 2®: 2 af op tafel! P u. kook VIDEO je = 912020 “ er a L 2) en u salaun
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 19