Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

,

Gegrilde aubergine met couscous en yoghurtsaus

© ca. 20 MINUTEN

aan beide kanten, tot er mooie

T7 HOOFDGERECHT

grillstrepen ontstaan.3. Meng

a \

Æ VOORT PERSOON

de knoflook met de yoghurt en

tweederde van de munt. Breng op

Eveline

{Ì GEMIDDELD

smaak met zout en peper. Rooster de

29 jaar

ZONDER VLEES OF VIS

pijnboompitten in een droge, hete

single

koekenpan goudbruin. 4. Serveer de

gegrilde aubergine met de couscous

Receptbeoordeling: Kiki

INGREDIËNTEN

en de yoghurtsaus. Bestrooi met de

Ik vind het fijn als er veel groente

+ 75 g couscous

pijnboompitten en de overige munt.

in een avondmaaltijd zit en dat

1 eetl. rozijnen

is hier het geval. Het recept staat

« Heetl. olijfolie

voedingswaarde per persoon

door de couscous ook lekker

* laubergine, in dunne plakken

850 kcal, vet 46 g (waarvan verzadigd

snel op tafel. Het is wel heel

…1 teentje knoflook

10 g), koolhydraten 84 g, eiwit 20 g,

basic, maar niets dat een paar

+75 ml Griekse yoghurt

vezels 10 g, zout Ol g

falafelballetjes en wat feta niet

13NVdY004 N3dd4VHISA008

«handje munt, fiingehakt

260 g groente p.p.

kunnen oplossen.

«leet. pijnboompitten

Tip van Eveline:

« grillpan

[| scan de QR-code

Lekker met falafel en wat feta

em naar het

pt te gaan

erbij.

BEREIDEN

ee BE

ou ur

1. Meng in een kom de couscous

met de rozijnen, 1 eetlepel olijfolie

Ae

en een snuf zout. Schenk 100 ml

, E

Z

in,

ks

kokend water erover en laat circa

|

à

5 minuten afgedekt staan.

»

+

2. Bestrijk intussen de plakken

kn

4

aubergine met 2 eetlepels olijfolie

kond

be

en bestrooi met zout en peper.

Ee

r

Verhit de grillpan op middelhoge

À.

sr

stand en gril de plakken aubergine #

>

Ber

Ne

N

Y

8

RAN

+

27

val

2

‘3

LE

ÿ :

4

Es

NE

per

EN

Pe

|

4

Le >. A 2

si

.

=

… A N

4

x

Oad

>

Ju

1e

ea

Dj

IE

a

T

4

x

|

x

If

>

» €

“Dit gerecht’ |

}

"

staat snel

Tu

2®:

2

af

op tafel!

P

u.

kook

VIDEO

je

=

912020



er

a

L 2)

en u

salaun