Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 85




Hier is pagina 85 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| raté

#

Aardappelpizza met tonijn

EE

8

BEREIDEN

S

® cA. 20 MINUTEN

1. Verwarm de oven voor

£

da

Pr

+25 MINUTEN

op 220°C. Meng de rösti

OVENTIJD

met de ui, tijm, mais,

Ö HOOFDGERECHT

eieren, de helft van de

Æ VOOR 2 PERSONEN

geraspte kaas, zout en

|

peper. Vorm van dit

{Ì GEMIDDELD

5

mengsel 2 pizzabodems

NaLa XZ 'NAMOX XL

XS vis

op het bakpapier op

4

u)

wit

Kan

a



>

g

de bakplaten. Bak deze

gl

ML

2

bodems 5-10 minuten

y

INGREDIËNTEN

in de oven. 2. Bestrijk de

«900 g diepvriesrösti,

bodems met een laagje

à

Walk

x)

ontdooid

pastasaus en bestrooi

- 2 uien, gesnipperd

sys

à

‚N

met Provencaalse

À

«1 eetl. tijm

kruiden. Verdeel de

re

RT

+ 1 blik (300 g) mais,

À

A

paprika, courgette en

B

+

uitgelekt

tonijn erover. 3. Bestrooi

“#

+ 6 eieren, losgeklopt

a"

1 pizza met de rest van

=

Je

À

2

«200g belegen kaas,

de geraspte kaasen

DR?

an

pe

Sl

AS

we

geraspt

sprenkel olijfolie over

-1 pot pastasaus,

de andere pizza. Bak

2, %

:

naar keuze

LT

beide pizza's circa 20

|

«1 eetl. Provençaalse

minuten in het midden

b.

RS

La

kruiden

van de oven.4. Serveer

d

«2 rode paprika's, in reepjes

de kaaspizza warm met

N

;

di

>

-]courgette,

de helft van de sla en

}

Eh

in dunne plakjes

besprenkel met een

A

if

à”

-2blikjes tonijn, uitgelekt

scheutje olijfolie. Laat de

te

dd

« olijfolie

andere pizza afkoelen

EN

« 150 g gemengde bladsla

voor dag 2.

2

U

« 2 bakplaten (of 1 grote

voedingswaarde

AD,

L :

bakplaat) met bakpapier

per persoon

1080 kcal, vet 60 g

<

(waarvan verzadigd

we.

A,

DE

21 g), koolhydraten

3

E]| scan de QR-code

GE

om naar het

80 g, eiwit 47 g,

ea

recept te gaan

vezels 12 g, zout 3,1 g

EE

120 g groente p.p.

ee

(1

Ka



ie

!

ble

Er

ik

LE

x

f

à

2

Qi

Pen

GR



AN

u

Le

3%

ha

nkaas en.

EN

inkers over de

LE

MEER WETEN volg ons op:

Zute

pizza. Serveer met de rest

600

|

van de sla.

of ga naar boodschappen.nl

Boodschappen

912020