Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 85


Hier is pagina 85 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 85 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 85

| raté # Aardappelpizza met tonijn EE 8 BEREIDEN S ® cA. 20 MINUTEN 1. Verwarm de oven voor £ da Pr +25 MINUTEN op 220°C. Meng de rösti OVENTIJD met de ui, tijm, mais, Ö HOOFDGERECHT eieren, de helft van de Æ VOOR 2 PERSONEN geraspte kaas, zout en | peper. Vorm van dit {Ì GEMIDDELD 5 mengsel 2 pizzabodems NaLa XZ 'NAMOX XL XS vis op het bakpapier op 4 u) wit Kan a € > g de bakplaten. Bak deze gl ML 2 bodems 5-10 minuten y INGREDIËNTEN in de oven. 2. Bestrijk de «900 g diepvriesrösti, bodems met een laagje à Walk x) ontdooid pastasaus en bestrooi - 2 uien, gesnipperd sys à ‚N met Provencaalse À «1 eetl. tijm kruiden. Verdeel de re RT + 1 blik (300 g) mais, À A paprika, courgette en B + uitgelekt tonijn erover. 3. Bestrooi “# + 6 eieren, losgeklopt a" 1 pizza met de rest van = Je À 2 «200g belegen kaas, de geraspte kaasen DR? an pe Sl AS we geraspt sprenkel olijfolie over -1 pot pastasaus, de andere pizza. Bak 2, % : naar keuze LT beide pizza's circa 20 | «1 eetl. Provençaalse minuten in het midden b. RS La kruiden van de oven.4. Serveer d «2 rode paprika's, in reepjes de kaaspizza warm met N ; di > -]courgette, de helft van de sla en } Eh in dunne plakjes besprenkel met een A if à” -2blikjes tonijn, uitgelekt scheutje olijfolie. Laat de te dd « olijfolie andere pizza afkoelen EN « 150 g gemengde bladsla voor dag 2. 2 U « 2 bakplaten (of 1 grote voedingswaarde AD, L : bakplaat) met bakpapier per persoon 1080 kcal, vet 60 g < (waarvan verzadigd we. A, DE 21 g), koolhydraten 3 E]| scan de QR-code GE om naar het 80 g, eiwit 47 g, ea recept te gaan vezels 12 g, zout 3,1 g EE 120 g groente p.p. ee (1 Ka “ ie ! ble Er ik LE x f à 2 Qi Pen GR “ AN u Le 3% ha nkaas en. EN inkers over de LE MEER WETEN volg ons op: Zute pizza. Serveer met de rest 600 | van de sla. of ga naar boodschappen.nl Boodschappen 912020

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 85