Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

Tr

dag

YA}

bo

Toscaanse ribollita

à

I

© cA.35 MINUTEN

KN

Ò HOOFDGERECHT

Æ VOOR 4 PERSONEN

PAL

et

ke

£

@ EENVOUDIG

Al

ZONDER VLEES OF VIS

m4

à!

07

2

Jah

2

INGREDIËNTEN

i

cat

il

IN

«5 eetl. olijfolie



Dry

Q ;

«1 ciabattabrood of % stokbrood,

de

N

"

1

0

LS

in sneetjes van ca.2 cm

«3 grote uien, gesnipperd

&

Ke

EN

Y

FE

a

Ù

Der

« 6teentjes knoflook, fijngehakt

Ö

«1 wortel, in kleine blokjes

«4 stengels bleekselderij,

in dunne boogjes

A

4%

- 1 prei, in dunne ringen

* 3 tomaten, in blokjes

4

- 4 eetl. groene pesto

«11 groentebouillon

«2 blikjes linzen

« basilicum, om te garneren

=

EN

BEREIDEN

=

1. Verhit de olie in een grote pan

en bak hierin het brood aan beide

ue:

kanten krokant en goudbruin. Neem

uit de pan en snijd eventueel in

(ee

iets kleinere stukjes. 2. Bak de ui,

knoflook, wortel, bleekselderij en prei

3

in het bakvet op middelhoge stand,

tot alle groenten zacht en gaar zij

Voeg de tomaten toe en verwarm

mee. 3. Voeg de pesto, bouillon en

linzen toe. Kook een paar minuten

door om alles te verwarmen. Verdeel

het brood over 4 kommen en giet de

33°

soep erop. Garneer met basilicum.

A

Tip

7

Deze stevige soep is perfect om

al een dag van tevoren te maken.

ar

Alle smaken trekken dan lekker in.

En

Verwarm opnieuw en genieten maar.

4

voedingswaarde per persoon

585 kcal, vet 23 g (waarvan verzadigd

4 g), koolhydraten 71 g, eiwit 18 g,

vezels 12 g, zout 3,9 g

BOLLITA BETEKENT ‘OPNIEUW

215 g groente p.p.

“GEKOOKT”. HET IS EEN SOORT

MINESTRONE MET BROOD

Scan de QR-code

om naar het

ne

recept te gaan

de

KOOKINSPIRATIE

74

VOOR ELKE DAG