Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 70 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70
koken voor elke Tr dag YA} bo Toscaanse ribollita à I © cA.35 MINUTEN KN Ò HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN PAL et ke £ @ EENVOUDIG Al ZONDER VLEES OF VIS m4 à! 07 2 Jah 2 INGREDIËNTEN i cat il IN «5 eetl. olijfolie bé Dry Q ; «1 ciabattabrood of % stokbrood, de N " 1 0 LS in sneetjes van ca.2 cm «3 grote uien, gesnipperd & Ke EN Y FE a Ù Der « 6teentjes knoflook, fijngehakt Ö «1 wortel, in kleine blokjes «4 stengels bleekselderij, in dunne boogjes A 4% - 1 prei, in dunne ringen * 3 tomaten, in blokjes 4 - 4 eetl. groene pesto «11 groentebouillon «2 blikjes linzen « basilicum, om te garneren = EN BEREIDEN = 1. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin het brood aan beide ue: kanten krokant en goudbruin. Neem uit de pan en snijd eventueel in (ee iets kleinere stukjes. 2. Bak de ui, knoflook, wortel, bleekselderij en prei 3 in het bakvet op middelhoge stand, tot alle groenten zacht en gaar zij Voeg de tomaten toe en verwarm mee. 3. Voeg de pesto, bouillon en linzen toe. Kook een paar minuten door om alles te verwarmen. Verdeel het brood over 4 kommen en giet de 33° soep erop. Garneer met basilicum. A Tip 7 Deze stevige soep is perfect om al een dag van tevoren te maken. ar Alle smaken trekken dan lekker in. En Verwarm opnieuw en genieten maar. 4 voedingswaarde per persoon 585 kcal, vet 23 g (waarvan verzadigd 4 g), koolhydraten 71 g, eiwit 18 g, vezels 12 g, zout 3,9 g BOLLITA BETEKENT ‘OPNIEUW 215 g groente p.p. “GEKOOKT”. HET IS EEN SOORT MINESTRONE MET BROOD Scan de QR-code om naar het ne recept te gaan de KOOKINSPIRATIE 74 VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70