Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70


Hier is pagina 70 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 70 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70

koken voor elke Tr dag YA} bo Toscaanse ribollita à I © cA.35 MINUTEN KN Ò HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN PAL et ke £ @ EENVOUDIG Al ZONDER VLEES OF VIS m4 à! 07 2 Jah 2 INGREDIËNTEN i cat il IN «5 eetl. olijfolie bé Dry Q ; «1 ciabattabrood of % stokbrood, de N " 1 0 LS in sneetjes van ca.2 cm «3 grote uien, gesnipperd & Ke EN Y FE a Ù Der « 6teentjes knoflook, fijngehakt Ö «1 wortel, in kleine blokjes «4 stengels bleekselderij, in dunne boogjes A 4% - 1 prei, in dunne ringen * 3 tomaten, in blokjes 4 - 4 eetl. groene pesto «11 groentebouillon «2 blikjes linzen « basilicum, om te garneren = EN BEREIDEN = 1. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin het brood aan beide ue: kanten krokant en goudbruin. Neem uit de pan en snijd eventueel in (ee iets kleinere stukjes. 2. Bak de ui, knoflook, wortel, bleekselderij en prei 3 in het bakvet op middelhoge stand, tot alle groenten zacht en gaar zij Voeg de tomaten toe en verwarm mee. 3. Voeg de pesto, bouillon en linzen toe. Kook een paar minuten door om alles te verwarmen. Verdeel het brood over 4 kommen en giet de 33° soep erop. Garneer met basilicum. A Tip 7 Deze stevige soep is perfect om al een dag van tevoren te maken. ar Alle smaken trekken dan lekker in. En Verwarm opnieuw en genieten maar. 4 voedingswaarde per persoon 585 kcal, vet 23 g (waarvan verzadigd 4 g), koolhydraten 71 g, eiwit 18 g, vezels 12 g, zout 3,9 g BOLLITA BETEKENT ‘OPNIEUW 215 g groente p.p. “GEKOOKT”. HET IS EEN SOORT MINESTRONE MET BROOD Scan de QR-code om naar het ne recept te gaan de KOOKINSPIRATIE 74 VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70