Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
Tr
dag
YA}
bo
Toscaanse ribollita
à
I
© cA.35 MINUTEN
KN
Ò HOOFDGERECHT
Æ VOOR 4 PERSONEN
PAL
et
ke
£
@ EENVOUDIG
Al
ZONDER VLEES OF VIS
m4
à!
07
2
Jah
2
INGREDIËNTEN
i
cat
il
IN
«5 eetl. olijfolie
bé
Dry
Q ;
«1 ciabattabrood of % stokbrood,
de
N
"
1
0
LS
in sneetjes van ca.2 cm
«3 grote uien, gesnipperd
&
Ke
EN
Y
FE
a
Ù
Der
« 6teentjes knoflook, fijngehakt
Ö
«1 wortel, in kleine blokjes
«4 stengels bleekselderij,
in dunne boogjes
A
4%
- 1 prei, in dunne ringen
* 3 tomaten, in blokjes
4
- 4 eetl. groene pesto
«11 groentebouillon
«2 blikjes linzen
« basilicum, om te garneren
=
EN
BEREIDEN
=
1. Verhit de olie in een grote pan
en bak hierin het brood aan beide
ue:
kanten krokant en goudbruin. Neem
uit de pan en snijd eventueel in
(ee
iets kleinere stukjes. 2. Bak de ui,
knoflook, wortel, bleekselderij en prei
3
in het bakvet op middelhoge stand,
tot alle groenten zacht en gaar zij
Voeg de tomaten toe en verwarm
mee. 3. Voeg de pesto, bouillon en
linzen toe. Kook een paar minuten
door om alles te verwarmen. Verdeel
het brood over 4 kommen en giet de
33°
soep erop. Garneer met basilicum.
A
Tip
7
Deze stevige soep is perfect om
al een dag van tevoren te maken.
ar
Alle smaken trekken dan lekker in.
En
Verwarm opnieuw en genieten maar.
4
voedingswaarde per persoon
585 kcal, vet 23 g (waarvan verzadigd
4 g), koolhydraten 71 g, eiwit 18 g,
vezels 12 g, zout 3,9 g
BOLLITA BETEKENT ‘OPNIEUW
215 g groente p.p.
“GEKOOKT”. HET IS EEN SOORT
MINESTRONE MET BROOD
Scan de QR-code
om naar het
ne
recept te gaan
de
KOOKINSPIRATIE
74
VOOR ELKE DAG