Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 50 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 50

r2 he voor elke br ZZ Ed + Mini-quiches 7 © CA. 15 MINUTEN eetl. pesto x. + 25 MINUTEN OVENTIJD 150 g rucola >. > LUNCHGERECHT OF D = À. HAPJE «6 eenpersoons taartvormpje ‚ingevet Æ VOOR CA. 6 STUKS €? GEMIDDELD BEREIDEN CR 1. Verwarm de oven voor INGREDIËNTEN op 200°C. Bekleed de — 1x basisrecept voor quichedeeg vormpies met het deeg. N (zie pag. 50) of kant-en-klaar Meng de eieren met de 3 quichedeeg room en kaas en breng op 5 (! 3eieren smaak met zout en peper 300 mi slagroom 2. Voeg aan de vulling de Fin à nz‘ 100 g kaas, geraspt smaakmakers naar keuze rd met champignons: ke ” toe voor quiches met +200 g champignons, in plakjes. champignons, chorizo of ik , «2 eetl. gedroogde tijm tomaat. Vul de vormpjes x = -150 g rauwe ham, met de vulling en bak dc 5 grof gesneden de quiches in de oven in - 1 teentje knoflook, geperst 25-30 minuten gaar en Ta met chorizo: N goudbruin. «150 g chorizo, in blokjes un 2 .1 pot gegrilde paprika's, voedingswaarde per stuk in reepjes 720 kcal, vet 52 g met tomaat: We (waarvan verzadigd 31 g), +250 g cherry-/kerstomaatjes, koolhydraten 44 g, eiwit gehalveerd 19 g, vezels 3 g, zout 1,5 g € x Ci KIESDE. Le r, RULES + _VULLING DIE , à a Fa hi ES JII LEKKER EA Se Ur) à f N gr 3 ws RSS ‘ VINDT! — ER zi de. Pd ZA 3 #r ES a 5 Sa + 4 Ds de Et TSN La de Eee Scan de'QR-code Ve om naar het El Sr recept te gaan zj KOOKINSPIRATIE N VOOR ELKE DAG IN Ui vo LUE

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 50