Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 74 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 74
LUS LC re RTE | IN EN > Ni | “> Au VAL \l N 1e 2 | pi #, ar |) M D "AA || 1 Fein ag N Ih (M N Nt de | 7 \ N | N A NE L “x ES dr = > Td k + Er Ye hi Zalm met kruidige broodkorst iQ NN @ cA.25 MINUTEN pe 2 UP BIIGERECHT 3 sd LA VOOR 4 PERSONEN à {? EENVOUDIG F KB vis Ks LE N. 5 A 22 INGREDIENTEN un ie + 3 sneetjes (oud) witbrood, zonder korst « rasp en sap van 1 citroen CS # pe «25 g Parmezaanse kaas, geraspt 3 +3 eetl. peterselie X "3 «4 zalmfilets .50g boter 2 € + keukenmachine Le PN EN u BEREIDEN N 4 Et 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verkruimel de ii het brood in de keukenmachine. Meng het broodkruim met de citroenrasp, Parmezaanse kaas en peterselie. 2. Verhit een droge, hete, ze ovenbestendige koekenpan op een hoge 2 stand en leg de zalmfilets erin. Bak een paar Ÿ minuten, tot er wat vet vrijkomt uit de vis en keer vervolgens om. Beleg de gebakken kant met het broodkruimmengsel. Gril de vis een paar minuten in de oven tot de vis gaar is en de topping goudbruin. 3. Voeg de boter toe aan Da de pan en laat helemaal smelten. Besprenkel sil a de vis met het citroensap en serveer direct. "9 Lekker met komkommersalade en krieltjes. ne we Kij En voedingswaarde per persoon if si ive 405 kcal, vet 26 g (waarvan verzadigd 11 g), Hel 7 koolhydraten 12 g, eiwit 30 g, vezels 1 g, is N jt zout 0,7 g 5 » Ke Ko es u IBA Scan de QR-code Nm: om naar het M NÉ recept te gaan 12 = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 74