Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 74


Hier is pagina 74 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 74 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 74

LUS LC re RTE | IN EN > Ni | “> Au VAL \l N 1e 2 | pi #, ar |) M D "AA || 1 Fein ag N Ih (M N Nt de | 7 \ N | N A NE L “x ES dr = > Td k + Er Ye hi Zalm met kruidige broodkorst iQ NN @ cA.25 MINUTEN pe 2 UP BIIGERECHT 3 sd LA VOOR 4 PERSONEN à {? EENVOUDIG F KB vis Ks LE N. 5 A 22 INGREDIENTEN un ie + 3 sneetjes (oud) witbrood, zonder korst « rasp en sap van 1 citroen CS # pe «25 g Parmezaanse kaas, geraspt 3 +3 eetl. peterselie X "3 «4 zalmfilets .50g boter 2 € + keukenmachine Le PN EN u BEREIDEN N 4 Et 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verkruimel de ii het brood in de keukenmachine. Meng het broodkruim met de citroenrasp, Parmezaanse kaas en peterselie. 2. Verhit een droge, hete, ze ovenbestendige koekenpan op een hoge 2 stand en leg de zalmfilets erin. Bak een paar Ÿ minuten, tot er wat vet vrijkomt uit de vis en keer vervolgens om. Beleg de gebakken kant met het broodkruimmengsel. Gril de vis een paar minuten in de oven tot de vis gaar is en de topping goudbruin. 3. Voeg de boter toe aan Da de pan en laat helemaal smelten. Besprenkel sil a de vis met het citroensap en serveer direct. "9 Lekker met komkommersalade en krieltjes. ne we Kij En voedingswaarde per persoon if si ive 405 kcal, vet 26 g (waarvan verzadigd 11 g), Hel 7 koolhydraten 12 g, eiwit 30 g, vezels 1 g, is N jt zout 0,7 g 5 » Ke Ko es u IBA Scan de QR-code Nm: om naar het M NÉ recept te gaan 12 = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 74