Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LUS LC
re
RTE
|
IN
EN
>
Ni
|
“>
Au
VAL
\l
N
1e
2
|
pi
#,
ar
|)
M
D
"AA
||
1
Fein
ag
N
Ih
(M
N
Nt
de
| 7
\
N
|
N
A
NE
L
“x
ES
dr
=
>
Td
k
+
Er
Ye
hi
Zalm met kruidige broodkorst
iQ
NN
@ cA.25 MINUTEN
pe
2
UP BIIGERECHT
3
sd
LA VOOR 4 PERSONEN
à
{? EENVOUDIG
F
KB vis
Ks
LE
N.
5
A
22
INGREDIENTEN
un
ie
+ 3 sneetjes (oud) witbrood, zonder korst
« rasp en sap van 1 citroen
CS
#
pe
«25 g Parmezaanse kaas, geraspt
3
+3 eetl. peterselie
X
"3
«4 zalmfilets
.50g boter
2
€
+ keukenmachine
Le
PN
EN
u
BEREIDEN
N
4
Et
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verkruimel
de
ii
het brood in de keukenmachine. Meng het
broodkruim met de citroenrasp, Parmezaanse
kaas en peterselie. 2. Verhit een droge, hete,
ze
ovenbestendige koekenpan op een hoge
2
stand en leg de zalmfilets erin. Bak een paar
Ÿ
minuten, tot er wat vet vrijkomt uit de vis en
keer vervolgens om. Beleg de gebakken kant
met het broodkruimmengsel. Gril de vis een
paar minuten in de oven tot de vis gaar is en de
topping goudbruin. 3. Voeg de boter toe aan
Da
de pan en laat helemaal smelten. Besprenkel
sil
a
de vis met het citroensap en serveer direct.
"9
Lekker met komkommersalade en krieltjes.
ne
we
Kij
En
voedingswaarde per persoon
if
si
ive
405 kcal, vet 26 g (waarvan verzadigd 11 g),
Hel
7
koolhydraten 12 g, eiwit 30 g, vezels 1 g,
is
N
jt
zout 0,7 g
5
»
Ke Ko
es
u
IBA
Scan de QR-code
Nm:
om naar het
M
NÉ
recept te gaan
12
=
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG