Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 64 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 64
LOC voor elke (ld 2 Kd À He A @ (4 E27 M |) [44 Rn x K NS si DS 7 u LS { Er: ef’ Lt if NZ Wr w > ea Lio TX } 4 Kr Oe à 7 UD Se a * 4 Bo ta “> E Sr w | NV a d N NS » Auberginesalade met quinoa en falafel ® cA.30 MINUTEN © LUNCHGERECHT I VOOR 4 PERSONEN ©? GEMIDDELD INGREDIËNTEN VOORBEREIDEN BEREIDEN en verwijder eventuele « 300 g quinoa 1. Bereid de quinoa en 1. Verhit de rest van de bakrestjes. Bak de falafel «1 grote aubergine laat uitgespreid op een olie in een hapjespan. in de olie in een paar «100 ml zonnebloemolie minuten om en om bruin schaal afkoelen. 2. Snijd Veeg de aubergine af met «100 g chorizo, intussen de aubergine droog papier en bestrooi en knapperig. Serveer met in kleine blokjes in plakken van 1 cm dik de plakken met peper de auberginesalade. -2 eetl. bloem en bestrooi aan beide en de bloem. Bak, zodra + 200 g kikkererwten kanten met zout. Leg ze de olie heet genoeg is, voedingswaarde (blik), uitgelekt circa 10 minuten tussen de aubergine om en om per persoon «100 g zwarte olijven keukenpapier onder goudbruin. Laat uitlekken 880 kcal, vet 47 g bosje peterselie, een plank met daarop en iets afkoelen. 2, Meng (waarvan verzadigd 8 g), koriander of munt, iets zwaars. 3. Verhit 1 de aubergine in een kom koolhydraten 73 g, eiwit grof gehakt theelepel olie en bak met de quinoa, chorizo, 32 g, vezels 20 g, zout 2,69 « sap van Ye citroen hierin de chorizoblokjes kikkererwten, olijven en 65 g groente p.p. - 4 eetl. olijfolie op een lage stand kruiden naar keuze. Klop « 400 g falafel uit tot ze knapperig het citroensap los met de zijn. Laat uitlekken op olijfolie en schep door de [| scan de QR-code om naar het « keukenpapier keukenpapier en veeg salade. 3. Verhit de rest van recept te gaan het bakvet uitde pan. de aubergineolie opnieuw KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 64