Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOC
voor elke
(ld
2
Kd
À
He
A
@
(4
E27
M |)
[44
Rn
x
K
NS
si DS
7
u
LS
{
Er:
ef’
Lt
if
NZ
Wr
w
>
ea
Lio
TX
}
4
Kr
Oe
à
7
UD
Se
a
*
4
Bo
ta
“>
E
Sr
w
|
NV
a d
N
NS
»
Auberginesalade met quinoa en falafel
® cA.30 MINUTEN © LUNCHGERECHT I VOOR 4 PERSONEN ©? GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
VOORBEREIDEN
BEREIDEN
en verwijder eventuele
« 300 g quinoa
1. Bereid de quinoa en
1. Verhit de rest van de
bakrestjes. Bak de falafel
«1 grote aubergine
laat uitgespreid op een
olie in een hapjespan.
in de olie in een paar
«100 ml zonnebloemolie
minuten om en om bruin
schaal afkoelen. 2. Snijd
Veeg de aubergine af met
«100 g chorizo,
intussen de aubergine
droog papier en bestrooi
en knapperig. Serveer met
in kleine blokjes
in plakken van 1 cm dik
de plakken met peper
de auberginesalade.
-2 eetl. bloem
en bestrooi aan beide
en de bloem. Bak, zodra
+ 200 g kikkererwten
kanten met zout. Leg ze
de olie heet genoeg is,
voedingswaarde
(blik), uitgelekt
circa 10 minuten tussen
de aubergine om en om
per persoon
«100 g zwarte olijven
keukenpapier onder
goudbruin. Laat uitlekken
880 kcal, vet 47 g
bosje peterselie,
een plank met daarop
en iets afkoelen. 2, Meng
(waarvan verzadigd 8 g),
koriander of munt,
iets zwaars. 3. Verhit 1
de aubergine in een kom
koolhydraten 73 g, eiwit
grof gehakt
theelepel olie en bak
met de quinoa, chorizo,
32 g, vezels 20 g, zout 2,69
« sap van Ye citroen
hierin de chorizoblokjes
kikkererwten, olijven en
65 g groente p.p.
- 4 eetl. olijfolie
op een lage stand
kruiden naar keuze. Klop
« 400 g falafel
uit tot ze knapperig
het citroensap los met de
zijn. Laat uitlekken op
olijfolie en schep door de
[| scan de QR-code
om naar het
« keukenpapier
keukenpapier en veeg
salade. 3. Verhit de rest van
recept te gaan
het bakvet uitde pan.
de aubergineolie opnieuw
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG