Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOC

voor elke

(ld

2

Kd

À

He

A

@

(4

E27

M |)

[44

Rn

x

K

NS

si DS

7

u

LS

{

Er:

ef’

Lt

if

NZ

Wr

w

>

ea

Lio

TX

}

4

Kr

Oe

à

7

UD

Se

a

*

4

Bo

ta

“>

E

Sr

w

|

NV

a d

N

NS

»

Auberginesalade met quinoa en falafel

® cA.30 MINUTEN © LUNCHGERECHT I VOOR 4 PERSONEN ©? GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

VOORBEREIDEN

BEREIDEN

en verwijder eventuele

« 300 g quinoa

1. Bereid de quinoa en

1. Verhit de rest van de

bakrestjes. Bak de falafel

«1 grote aubergine

laat uitgespreid op een

olie in een hapjespan.

in de olie in een paar

«100 ml zonnebloemolie

minuten om en om bruin

schaal afkoelen. 2. Snijd

Veeg de aubergine af met

«100 g chorizo,

intussen de aubergine

droog papier en bestrooi

en knapperig. Serveer met

in kleine blokjes

in plakken van 1 cm dik

de plakken met peper

de auberginesalade.

-2 eetl. bloem

en bestrooi aan beide

en de bloem. Bak, zodra

+ 200 g kikkererwten

kanten met zout. Leg ze

de olie heet genoeg is,

voedingswaarde

(blik), uitgelekt

circa 10 minuten tussen

de aubergine om en om

per persoon

«100 g zwarte olijven

keukenpapier onder

goudbruin. Laat uitlekken

880 kcal, vet 47 g

bosje peterselie,

een plank met daarop

en iets afkoelen. 2, Meng

(waarvan verzadigd 8 g),

koriander of munt,

iets zwaars. 3. Verhit 1

de aubergine in een kom

koolhydraten 73 g, eiwit

grof gehakt

theelepel olie en bak

met de quinoa, chorizo,

32 g, vezels 20 g, zout 2,69

« sap van Ye citroen

hierin de chorizoblokjes

kikkererwten, olijven en

65 g groente p.p.

- 4 eetl. olijfolie

op een lage stand

kruiden naar keuze. Klop

« 400 g falafel

uit tot ze knapperig

het citroensap los met de

zijn. Laat uitlekken op

olijfolie en schep door de

[| scan de QR-code

om naar het

« keukenpapier

keukenpapier en veeg

salade. 3. Verhit de rest van

recept te gaan

het bakvet uitde pan.

de aubergineolie opnieuw

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG