Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 64


Hier is pagina 64 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 64 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 64

LOC voor elke (ld 2 Kd À He A @ (4 E27 M |) [44 Rn x K NS si DS 7 u LS { Er: ef’ Lt if NZ Wr w > ea Lio TX } 4 Kr Oe à 7 UD Se a * 4 Bo ta “> E Sr w | NV a d N NS » Auberginesalade met quinoa en falafel ® cA.30 MINUTEN © LUNCHGERECHT I VOOR 4 PERSONEN ©? GEMIDDELD INGREDIËNTEN VOORBEREIDEN BEREIDEN en verwijder eventuele « 300 g quinoa 1. Bereid de quinoa en 1. Verhit de rest van de bakrestjes. Bak de falafel «1 grote aubergine laat uitgespreid op een olie in een hapjespan. in de olie in een paar «100 ml zonnebloemolie minuten om en om bruin schaal afkoelen. 2. Snijd Veeg de aubergine af met «100 g chorizo, intussen de aubergine droog papier en bestrooi en knapperig. Serveer met in kleine blokjes in plakken van 1 cm dik de plakken met peper de auberginesalade. -2 eetl. bloem en bestrooi aan beide en de bloem. Bak, zodra + 200 g kikkererwten kanten met zout. Leg ze de olie heet genoeg is, voedingswaarde (blik), uitgelekt circa 10 minuten tussen de aubergine om en om per persoon «100 g zwarte olijven keukenpapier onder goudbruin. Laat uitlekken 880 kcal, vet 47 g bosje peterselie, een plank met daarop en iets afkoelen. 2, Meng (waarvan verzadigd 8 g), koriander of munt, iets zwaars. 3. Verhit 1 de aubergine in een kom koolhydraten 73 g, eiwit grof gehakt theelepel olie en bak met de quinoa, chorizo, 32 g, vezels 20 g, zout 2,69 « sap van Ye citroen hierin de chorizoblokjes kikkererwten, olijven en 65 g groente p.p. - 4 eetl. olijfolie op een lage stand kruiden naar keuze. Klop « 400 g falafel uit tot ze knapperig het citroensap los met de zijn. Laat uitlekken op olijfolie en schep door de [| scan de QR-code om naar het « keukenpapier keukenpapier en veeg salade. 3. Verhit de rest van recept te gaan het bakvet uitde pan. de aubergineolie opnieuw KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 64